Woningontruiming Alphen a/d Rijn

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Wij realiseren uw woningontruiming in Alphen a/d Rijn naar wens

Uwontruimer.nl is een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf met een uitgebreid werkgebied. Bovendien realiseren uw woningontruiming in Alphen a/d Rijn professioneel en tegen een aantrekkelijke prijs.

Uwontruimer.nl doet ook aan woningontruiming in aangrensende gemeente Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Woerden

Elke woningontruiming in uniek. Daarom komen onze medewerkers graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte in Alphen a/d Rijn en omgeving. Op de locatie wordt bekeken hoe de ontruiming het beste uitgevoerd kan worden en welke hulpmiddelen daarbij nodig zijn. Denk hierbij aan een afval container, verhuiswagen of eventueel een verhuislift. Doordaat wij alle hulpmiddelen in huis hebben kan uwontruimer.nl de ontruiming vakkundig uitvoeren tegen een aantrekkelijke prijs. Wij werken enkel met vakmensen en we hebben al ruim 8 jaar ervaring als ontruimer. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte in de gemeente Alphen a/d Rijn.

Onze aanvullende diensten voor een woningontruiming

-Vloerverwijdering
-Schoonmaak
-opknap en klus-werkzaamheden
-Seniorenverhuizing
-opslag van inboedel
-tuin opschonen
-Bezemschone oplevering

Wij zorgen ervoor dat de woning helemaal naar wens opgeleverd wordt van de verhuurder/makelaar. Wilt u meer informatie over het opleveren van een huurwoning? Klink dan op deze link.

Uw ontruimer voor een ontruiming na overlijden in Alphen a/d Rijn

Na het overlijden van een dierbare kan het voorkomen dat er een ontruiming moet plaatsvinden. Zo een woningontruiming kan een emotionele gebeurtenis zijn en dient respectvol uitgevoerd te worden. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om u hierbij te adviseren en een gratis offerte te maken. We kunnen hierbij ook eventuele vragen beantwoorden en bespreken wat er met de inboedel dient te gebeuren. Moet de inboedel naar de nabestaande gebracht worden of moet er een andere bestemming voor gevonden worden? Misschien zoekt u een opkoper voor de inboedel in dat geval kunnen wij u er een aantrekkelijke prijs voor verschaffen. Wij zorgen ervoor de de inboedel naar wens opgeleverd wordt en we zorgen dat zoveel mogelijk wordt hergebruikt. Wij werken hiervoor samen met diverse kringlooporganisaties en andere stichtingen.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22
Bart van Zweeden
Bart van Zweeden
13:58 17 Feb 22
Super bedrijf. Reageren snel en doen vakkundig hun werk. Top.
Herman ten Napel
Herman ten Napel
11:16 14 Dec 21
Keurig netjes de woning ontruimd. Na afloop werd nog even de gang en de lift schoongeveegd. Het ging precies zoals ik had gehoopt.