Woningontruiming Amstelveen

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

 

Woningontruiming in Amstelveen? Uwontruimer.nl is de geschikte kandidaat voor uw klus.

Wij bieden u een uitgebreide service en we hebben totaaloplossingen voor elke soort ontruiming. Uwontruimer.nl is opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt. Wij werken professioneel, maatschappelijk en discreet. Onze services:

– Woningontruiming
Ontruiming uitgevoerd van A tot Z. Bezemschone oplevering en aanvullende diensten zoals vloerverwijdering.
– Bedrijfsontruiming
Ook voor bedrijfsontruiming zijn we een geschikte partner. Wij hebben ruime ervaring met heel leeghalen van winkel- en bedrijfspanden.
– Seniorenverhuizing
Een seniorenverhuizing is veelal van groot naar klein en gaat daarom vaak gepaard met een ontruiming
– Spoedontruiming
Neem Z.S.M telefonisch contact op ten tijde van een spoedontruiming. Wij verzorgen uw ontruiming binnen 24 uur
– Inboedelopkoop
Naar waarde kopen wij inboedel op. Dit kan ook in mindering gebracht worden van het offertebedrag. (Handig, scheelt u een hoop kosten)

Uw woningontruimer in Amstelveen

Een woning leeghalen is een intensieve klus. Ook kan er sprake zijn van emoties, bijvoorbeeld door een faillissement of na overlijden. Soms is er ook nog sprake van tijdsdruk door bijvoorbeeld een opleverdatum. Daardoor kan een ontruiming veel stress opleveren. 

Ook u kunt hiermee te maken krijgen, dan zoekt u wellicht een betrouwbare partner om de klus uit te voeren.

Zorgeloos ontruimen

Wij kunnen uw woningontruiming in Amstelveen volledig voor u verzorgen. Onze ervaring is dat er vaak niet genoeg hulpmiddelen zijn om de ontruiming eigenhandig uit te voeren. Het kan door onvoorziene omstandigheden voorkomen dat de woning plotseling ontruimd moet worden. In het geval van overlijden of na een faillissement moeten er een hoop zaken geregeld worden.

In deze stressvolle periode moet er een hoop geregeld worden. Dan kan een ontruiming u al snel te veel worden.

Dan is het voor u een uitgelezen zaak om een geschikte partner te vinden die de ontruiming naar wens uit kan voeren. Uwontruimer.nl heeft ruime ervaring op dit gebied en kan de ontruiming voor u verzorgen.

Wij zijn een professioneel ontruimingsbedrijf, opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt. Wij gaan respectvol en discreet met de ontruiming om.


Professioneel ontruimingsbedrijf voor een woningontruiming in Amstelveen

Laat ons u volledig ontzorgen bij een woningontruiming in Amstelveen. Wij bieden u professionele hulp bij uw ontruiming.

Vertel ons wat uw wensen zijn bij de ontruiming. Wij zijn bekend met de algemene opleveringseisen van makelaars en woningbouwverenigingen maar elke ontruiming is uniek en staat op zichzelf. Wij leveren ook aanvullende diensten zoals het opschonen van de tuin of kleine kluswerkzaamheden. Wij kunnen de ontruiming in zijn geheel tot aan de oplevering verzorgen.

Wij snappen heel goed dat de sleutels toevertrouwen aan een vreemde een moeilijke stap is. Het kan erg aangrijpend zijn om een onbekende door uw woning en spullen te laten gaan. Dat begrijpen wij maar al te goed en wij voeren dagelijks ontruimingen uit in verschillende omstandigheden. Uw sleutel is bij ons in goede handen, onze medewerkers waarborgen uw privacy met respect.

Spoedontruiming? Neem Z.S.M telefonisch contact op

Een spoedontruiming is veelvoorkomend bij een zorgkamer. Na overlijden moet de woning snel leeggehaald worden omdat er al een nieuwe huurder klaarstaat. Door de lange wachttijden moet de kamer soms al binnen 24 uur leeg. Daardoor krijgt de familie amper de tijd om de ontruiming uit te voeren. Na het overlijden van een dierbare moet er een hoop geregeld worden, bijvoorbeeld een uitvaart. Een spoedontruiming kan veel stress opleveren door de tijdsdruk.

U hoeft zich geen zorgen te maken, wij kunnen de ontruiming binnen 24uur realiseren. Dit moet u doen:

1. Bel ons. Telefonisch contact werkt het snelst.
2. Leg ons uit wat de situatie is, en waar we u mee kunnen helpen.
3. Wij gaan binnen 24 uur over tot de ontruiming.

Het is erg begrijpelijk dat u stress ervaart. Maakt u zich geen zorgen de ontruiming is bij ons in goede handen.

Ons aanbod bij een woningontruiming in Amstelveen

– Goedkoopste in de regio.
– Ruim 10 jaar ervaring op het gebied van ontruimen.
– Groot netwerk en bekend met de algemene opleveringseisen van makelaars en de woningbouw.
– Woning wordt naar uw wensen opgeleverd.
– Verhuizen? Wij kunnen uw inboedel tijdelijk opslaan.
– Heeft uw inboedel nog een aanzienlijke waarde dan kunnen wij u er aantrekkelijke prijs voor verstrekken.
– Vloerverwijdering, sloopwerkzaamheden en kleine kluswerkjes worden vakkundig uitgevoerd.

Uwontruimer.nl opkoper van uw inboedel

Wilt u uw inboedel verkopen? Dat kan moeilijkheden en onzekerheden met zich meebrengen. Gaat u het online verkopen dan krijgt u waarschijnlijk vreemde over de vloer. En is er een koper die alles wil hebben of blijft u met spullen zitten?

Wij kunnen u een aantrekkelijke prijs verstrekken voor uw inboedel en de woning bezemschoon opleveren. Wilt u weten wat de waarde is van uw inboedel? Neem contact op met ons om een afspraak te maken voor een taxatie. Of stuur ons foto’s voor een indicatie.

Doordat wij een groot netwerk hebben van handelaren en kennis van de huidige markt kunnen wij u er een aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Dit bedrag kan dan in mindering gebracht worden op de offerte van een eventuele ontruiming.

De voordelen van onze inboedel opkoop:

– In één keer van al uw spullen af
– Geen vreemde mensen over de vloer
– Aantrekkelijke prijs voor uw spullen
– Kan in combinatie met een ontruiming
– Uw woning leeg en bezemschoon opgeleverd

Transparant, en een duidelijke werkwijze voor het opkopen van uw inboedel.

Wat kost een woningontruiming?

Wij zijn het goedkoopste ontruimingsbedrijf in de regio voor uw woningontruiming. Omdat elke ontruiming op zichzelf staat en van elkaar verschilt kunt u het beste even telefonisch contact opnemen. Leg ons uit wat de situatie is en wij kunnen u een indicatie geven van de kosten. Of vraag een gratis offerte aan.

Een offerte van uwontruimer.nl is altijd gratis en vrijblijvend. Wij komen kosteloos bij u langs om de ontruiming te bespreken en u te informeren over de werkwijze.

Binnen 24 uur een offerte ontvangen? Neem contact op om een afspraak te maken.

Tot slot: er zijn een hoop sjacheraars actief in deze branche. Het is aan u om een juiste partner te vinden. Als u voor uwontruimer.nl kiest dan kunt u ervan op aan dat de ontruiming naar behoren wordt uitgevoerd.

Onze medewerkers gaan respectvol en discreet om met de ontruiming. U kunt de sleutels met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Schroom niet om te bellen als u nog vragen heeft, onze medewerkers staan u graag te woord.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.