Woningontruiming Bergen

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Dé specialist voor een woningontruiming in Bergen

Woningontruiming in Bergen vaardig laten uitvoeren door úw ontruimer

Transparante werkwijze en persoonlijke benadering voor uw woningontruiming in Bergen. Wij zijn een professionele ontruimer met een zeer hoge klanttevredenheid. Wij bieden u een uitgebreide service voor elke soort ontruiming. Wij zorgen ervoor dat de koop en huur woningen naar wens opgeleverd worden. Voor een bezemschone oplevering neemt u contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte voor een woningontruiming in Bergen.

Waardevolle inboedel?

Wij verstrekken u een aantrekkelijke prijs voor uw inboedel. Deze prijs is gebaseerd op onze kennis van de huidige markt en ons uitgebreide netwerk. U krijgt contant geld voor uw inboedel of het kan verrekend worden met de kosten van een eventuele ontruiming. Wat voor goederen komen in aanmerking voor onze inboedel opkoopservice? Eigenlijk alles wat nog een waarde vertegenwoordigt, denk hierbij aan:
– Oude spullen zoals antiek, en vintage ( jaren 50 /60 )
– Design
– Beelden en kunst
– Schilderijen
– Scandinavisch design
Voor vragen of een prijsindicatie kunt u ons eenvoudig een foto sturen via de mail: info@uwontruimer.nl. Ook als u twijfelt of uw goederen nog een waarde heeft kunnen wij dat u vertellen aan de hand van een foto. Voor een taxatie komen we vrijblijvend bij u langs, neem contact email: info@uwontruimer.nl


Tarieven woningontruiming in Bergen

Wij hebben zeer gunstige tarieven voor een woningontruiming in Bergen. En we doen alles om uw ontruiming tot een succes te brengen. Uwontruimer.nl streeft naar 100% tevredenheid. Vakkundig uw huis leegmaken tegen een gunstige prijs. Als u een waardevolle inboedel heeft worden de kosten verrekend en is de ontruiming misschien wel gratis. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

Bergen aan Zee – Egmond aan den Hoef – Egmond aan Zee – Egmond-Binnen – Groet en Schoorl – Aagtdorp – Bregtdorp – Camperduin – Catrijp – Hargen – Het Woud – Leihoek – Rinnegom – Schoorldam – Westdorp -Wimmenum- Zanegeest – Zijpersluis – Tuin- en Oostdorp

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22