Woningontruiming Beverwijk

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming in Beverwijk wordt snel en efficiënt uitgevoerd door Uwontruimer.nl.

Ons team van professionele ontruimers heeft jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen en het verwijderen van overtollig huisraad. Wij begrijpen dat het ontruimen van een woning een emotionele en moeilijke taak kan zijn, daarom bieden wij een empatische en discreet service.

Onze diensten zijn geschikt voor zowel particulieren als bedrijven en zijn inclusief het verwijderen van meubels, huishoudelijke artikelen, elektronica, afval en schoonmaak van de woning. We streven ernaar om zoveel mogelijk spullen te recyclen of te doneren aan goede doelen. Dit helpt niet alleen om het milieu te beschermen, maar ook om de last van onze klanten te verminderen.

Onze prijzen zijn concurrerend en transparant, en wij bieden flexibele werktijden om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Onze professionele en betrouwbare teamleden zorgen voor een snelle en efficiënte ontruiming, zodat u zich kunt concentreren op de volgende stappen. Onze service stopt niet bij het ontruimen van de woning, we kunnen ook helpen bij het opleveren van de woning aan de verhuurder of verkoop ervan.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte woningontruiming in Beverwijk, neem dan contact op met Uwontruimer.nl. Wij helpen u graag om uw woning snel en zorgvuldig te ontruimen.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.