Bewindvoerder

<

Uw Ontruimer voor bewindvoerders

In uw taak als bewindvoerder zijnde kan het voorkomen dat een cliënt zijn of haar woning uit moet en dat de oude woning ontruimd dient te worden. Uw Ontruimer kan u hierbij helpen. Wij halen de woning op een respectvolle manier leeg. 

Inboedelbeheer

Een groot voordeel van Uw Ontruimer is onze service inboedelbeheer. Wij inventariseren dan de volledige inboedel en documenteren dit. Zo houdt u zicht op de inboedel. Indien nodig kunnen we dit ook voor u taxeren. 

Waardevolle goederen

Waardevolle goederen kunnen we voor u taxeren. Wilt u de goederen verkopen? Uw Ontruimer koopt deze ook op. Daarnaast kunnen we het ook voor u naar de veiling brengen. U krijgt dan een overzicht met de ingebrachte spullen en de geschatte opbrengst. Nadat de goederen geveild zijn krijgt u de opbrengst direct op uw rekening gestort.

Duurzaam

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met uw toestemming bieden wij de spullen die nog geschikt zijn voor hergebruik aan bij de aan ons aangesloten kringlooporganisaties. 

Woning verhuur of verkoop klaar opleveren

Uw Ontruimer levert de woning op naar wens van de verhuur of verkoop makelaar. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en we kunnen u hierbij volledig ontzorgen.