Woningontruiming Castricum

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

De voordelen van een woningontruimer in Castricum

Heeft u hulp nodig van een ontruimingsbedrijf in Noord-Holland? Het ontruimen van een woning kan een uitdaging zijn, vooral als u het alleen moet doen. Door professionele hulp in te schakelen, kunt u deze zorg uit handen geven en tijd, geld en stress besparen. Ons team van Uw Ontruimer heeft ruime ervaring in het professioneel en discreet ontruimen van woningen. Laat ons u helpen om dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Milieubewust een huis ontruimen

Woningontruiming in Castricum uitgevoerd met zorg. Omdat bij een ontruiming een heleboel bruikbare spullen naar boven komen zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk van de goederen beschikbaar gesteld wordt voor hergebruik. U kunt dan gebruikmaken van onze uitgebreide boedelservice. Voor een huis leegmaken na overlijden zorgen wij dat goederen die u misschien nog dierbaar zijn naar de nieuwe bestemming gebracht worden. Ook als u er geen nieuwe bestemming voor heeft zorgen wij ervoor dat het niet weggegooid wordt maar juist wordt hergebruikt. Wij komen persoonlijk bij u langs voor een inventarisatie en om een offerte uit te brengen. Heeft u mogelijk nog waardevolle goederen? Dan wordt dit in mindering gebracht van het offertebedrag.

Spoedontruiming in Castricum

Het leeghalen van een huis of gebouw kan emotioneel en stressvol zijn, vooral als het om bijzondere omstandigheden gaat, zoals het verlies van een dierbare of een faillissement. Soms is er ook haast bij, bijvoorbeeld als de ruimte binnen een dag moet worden ontruimd, zoals in het geval van een zorgkamer. Gelukkig kunt u onze professionals van Uw Ontruimer inschakelen om de woning binnen 24 uur te ontruimen. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op om de ontruiming te bespreken en geef ons aan wat uw wensen zijn. Wij zorgen ervoor dat de spoedontruiming in Castricum snel en soepel verloopt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het proces. Wij hebben een groot netwerk en zorgen zodoende dat het terecht komt bij mensen die het goed kunnen gebruiken. Een ontruiming kan een flinke klus zijn en de werkzaamheden kunnen zwaar zijn. Dat is een goede reden om dit over te laten aan een professional. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontruimen en wij helpen u hierbij graag.

Service:
– Vast aanspreekpunt
– Integer en betrouwbaar
– Duurzaam en milieubewust
– Behulpzaam en beleefd
– Ervaren en vakkundig
– Flexibel en meedenkend

Ook voor een seniorenverhuizing kunnen wij u Castricum helpen

Uw Ontruimer biedt professionele hulp bij verhuizingen voor senioren of van een groot naar een kleiner huis, die vaak samengaan met een ontruiming. We nemen de zorg volledig bij u weg door de inboedel naar de nieuwe woning of locatie te verhuizen en helpen ook met het opleveren van de oude woning in een wenselijke conditie. Ook in dit geval kunnen we de overige inboedel opkopen, brengen we het naar een kringloop of schenken we het aan een goed doel. Als de spullen nog waarde hebben, kunt u door opkoping de kosten van uw offerte in mindering laten brengen. Uw Ontruimer opereert ook in andere steden in Noord-Holland, zoals Amsterdam, Hilversum, Purmerend en Bloemendaal. Hierdoor kunt u ook in uw gemeente gebruik kunt maken van onze vertrouwde service.

U kunt ook de inboedel laten opkopen na een woningontruiming in Castricum

Ook in Castricum biedt Uw Ontruimer zowel diensten als opkoper van inboedel als het ontruimen van de woning. Op deze wijze hoeft u zich niet te bekommeren over het ruimen van de resterende goederen. Bijvoorbeeld, als een woning na een overlijden verhuurd of verkocht moet worden, kunnen wij de woning naar uw wensen gereed maken voor oplevering en u een prijs geven voor de spullen van waarde in de inboedel.

Als u liever eerst op de hoogte wilt worden gebracht over wat de waarde van uw huisraad is, kunt u gebruikmaken van onze taxatie diensten. Wij bieden daarnaast een handelsprijs voor uw inboedel, die conform de huidige vraag en het aanbod op de markt zal zijn. Vaak kiezen mensen er voor om de prijs te verrekenen met het offertebedrag voor een woningontruiming. Dus biedt Uw Ontruimer niet enkel een secure ontruiming, maar ook de mogelijkheid om dit te combineren met de opkoop van de inboedel. Er bestaat ook de mogelijkheid dat wij aan de slag gaan met de opkoop van een inboedel, zonder dat er sprake is van woningontruiming. Neem voor vragen en informatie over onze diensten contact op met één van onze collega’s.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.