Woningontruiming Castricum

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming Castricum: Duurzaam en vakkundig uitgevoerd

Milieubewust een huis ontruimen

Woningontruiming in Castricum uitgevoerd met zorg. Omdat bij een ontruiming een heleboel bruikbare spullen naar boven komen zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk van de goederen beschikbaar gesteld wordt voor hergebruik. U kunt dan gebruikmaken van onze uitgebreide boedelservice. Voor een huis leegmaken na overlijden zorgen wij dat goederen die u misschien nog dierbaar zijn naar de nieuwe bestemming gebracht worden. Ook als u er geen nieuwe bestemming voor heeft zorgen wij ervoor dat het niet weggegooid wordt maar juist wordt hergebruikt. Wij komen persoonlijk bij u langs voor een inventarisatie en om een offerte uit te brengen. Heeft u mogelijk nog waardevolle goederen? Dan wordt dit in mindering gebracht van het offertebedrag.

Woningontruiming Castricum

Huis leeghalen of woningontruiming in Castricum kan een emotionele kant hebben. Bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare kan er sprake zijn van verdriet of andere emoties. Spullen hebben misschien een emotionele waarde. Dan is het fijn als u een goede partner heeft die met u meedenkt. Wij helpen u graag met advies en assistentie op maat. Verouderde inboedel en meubilair waar u geen raad mee weet krijgen van ons een nieuwe bestemmening. Wij hebben een groot netwerk en zorgen zodoende dat het terecht komt bij mensen die het goed kunnen gebruiken. Een ontruiming kan een flinke klus zijn en de werkzaamheden kunnen zwaar zijn. Dat is een goede reden om dit over te laten aan een professional. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van ontruimen en wij helpen u hierbij graag.

Service:
– Vast aanspreekpunt
– Integer en betrouwbaar
– Duurzaam en milieubewust
– Behulpzaam en beleefd
– Ervaren en vakkundig
– Flexibel en meedenkend

Uwontruimer.nl een goede keuze voor een woningontruiming in Castricum

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woningontruiming in Castricum? Neem contact op met ons, wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 21:00. Wij komen persoonlijk bij u langs voor een gratis offerte. De kosten van een ontruiming zijn afhankelijk van de werkzaamheden. Daarom komen wij altijd bij u langs. Tenzij er sprake is van een spoedontruiming. Een spoedontruiming komt meestal voor bij het ontruimen van een zorgkamer. Een zorgkamer moet dan binnen 24uur leeggemaakt worden. U neemt in dit geval Z.S.M contact op met ons. Lees hier meer informatie over spoedontruiming.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22
Bart van Zweeden
Bart van Zweeden
13:58 17 Feb 22
Super bedrijf. Reageren snel en doen vakkundig hun werk. Top.
Herman ten Napel
Herman ten Napel
11:16 14 Dec 21
Keurig netjes de woning ontruimd. Na afloop werd nog even de gang en de lift schoongeveegd. Het ging precies zoals ik had gehoopt.