Woningontruiming Den Helder

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming Den Helder

Bent u op zoek naar professionele hulp bij een woningontruiming in Den Helder? Uw Ontruimer is u graag van dienst. Ook in nabijgelegen Noord-Hollandse gemeenten, zoals Amsterdam, Hilversum, Purmerend en Bloemendaal zijn we actief. We nemen voor u alle werk en zorgen uit handen door de woning op een discrete en professionele manier te ontruimen. We bieden diensten op maat aan die passen bij uw persoonlijke behoeftes. Wanneer er sprake is van snel moeten handelen, bieden wij u ook een spoedontruiming aan. Op deze manier hoeft u in moeilijke tijden niet extra stress te ervaren voor het moeten leegruimen van een woning of zorgkamer. Wij zorgen er dan voor dat binnen 24 uur de woning is ontruimd en in de gewenste staat wordt opgeleverd. 

Een ontruiming wordt door ons professioneel uitgevoerd

Bij Uw Ontruimer gaan we professioneel en efficiënt te werk bij een bedrijfsontruiming of het leeghalen van een woning. We zorgen voor een ordelijke en hygiënische oplevering door alle meubels, huisraad en overige spullen te verwijderen. Als er spullen zijn die hergebruikt kunnen worden, geven we deze een nieuwe bestemming. Dit kan verrekend worden met uw offerte, of verplaatst worden naar een kringloop of een goed doel. Uw Ontruimer biedt ook service voor taxatie van uw waardevolle items voor de verwijdering, als u dat wenst. We demonteren inbouwkasten en constructies, verwijderen vloeren en halen de decoratie van de muren. We hebben een oog voor detail, want we ontzien tijdens een ontruiming geen spijker, plug of gaatje. Op deze manier bent u verzekerd van een nette oplevering en kan de woning snel in de verhuur of verkoop gaan. 

De voordelen van een professionele woningontruiming in Den Helder

Het leeghalen van een woning kan een moeilijke en stressvolle taak zijn. Door hulp in te schakelen van professionele ontruimers kunt u deze zorg uit handen geven en tijd, geld en moeite besparen. Het team van professionele ontruimers heeft jarenlange ervaring met het op discreet en efficiënte manier ontruimen van woningen. Laat Uw Ontruimer in Den Helder u helpen om snel en efficiënt de ontruiming van uw woonruimte compleet te verzorgen.

U kunt ook bij ons terecht voor een seniorenverhuizing in Den Helder

Uw Ontruimer biedt als ontruimingsbedrijf in Noord-Holland ook diensten voor het verhuizen voor senioren of wanneer mensen in een kleinere woning willen trekken. Zo’n verhuizing kan vaak samengaan met het ontruimen van de oude woning, omdat er minder plek is voor overbodige spullen. Wij kunnen u helpen door de inboedel naar de nieuwe woning of locatie te verhuizen en helpen ook bij het netjes opleveren van de oude woning. Op deze manier hoeft u bijna nergens naar om te kijken. Wij kunnen eventueel ook de resterende inboedel opkopen. Als de spullen nog waarde hebben, bieden wij u een aantrekkelijk bod. Op deze manier kunt u ook nog wat besparen op de kosten van de gehele operatie. 

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.