Boedelbeheer

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Boedelbeheer

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor het afhandelen van een inboedel? Dan bent u bij Uw Ontruimer aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een uitgebreide service op het gebied van inboedels. Bijvoorbeeld in het geval van een nalatenschap wordt er van onze diensten gebruikt gemaakt door erfgenamen, executeurs testamentair, notarissen en bewindvoerders.

Inventarisatie en taxatie

Na het inventariseren van de inboedel wordt er een taxatie uitgevoerd. Wij werken met erkende experts die een weloverwogen waardebepaling geven aan uw goederen. Belangrijke informatie voor het afhandelen van de inboedel of nalatenschap. Wellicht bevat de inboedel immers waardevolle goederen zoals een schilderij van een oude meester, kunst, design of sieraden. 

Aanvaarding

U kunt als erfgenaam de erfenis zuiver aanvaarden, beneficiair aanvaarden of verwerpen. Als u de erfenis beneficiair aanvaardt hoeft u eventuele schulden niet van uw eigen geld te betalen. U bent wel verplicht deze schulden te vereffenen. Beneficiaire aanvaarding betekent ook dat u een boedelbeschrijving moet neerleggen bij de kantonrechter of boedelnotaris. Hiermee kunnen wij u goed van dienst zijn. 

Boedelbeschrijving roerende goederen

De boedelbeschrijving is een lijst van bezit en schulden. Ook roerende goederen zoals de inboedel behoort hiertoe. Wij werken met experts die ervaren zijn in het maken van een inboedelbeschrijving en wij kunnen hierbij ook een schatting maken van de waarde van roerende goederen.

Afwikkeling

Wij kunnen u perfect van dienst zijn met de praktische kant van de afwikkeling en aan uw specifieke wensen tegemoet komen. Denk hierbij aan het veiligstellen, inventariseren en sorteren van de inboedel. Maar ook in de bemiddeling van de verkoop van de inboedel kunnen wij u uitstekend van dienst zijn dankzij ons uitgebreide netwerk van veilinghuizen en gespecialiseerde partijen. 

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Wil Bohnen
Wil Bohnen
16:18 19 Feb 23
Duidelijke afspraken, goed en snel werk geleverd.
Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22