Boedelbeheer

Ontzorgt
Duurzaam
Discreet
Opleveringsgarantie

Boedelbeheer

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner voor het afhandelen van een inboedel? Dan bent u bij Uw Ontruimer aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een uitgebreide service op het gebied van inboedels. Bijvoorbeeld in het geval van een nalatenschap wordt er van onze diensten gebruikt gemaakt door erfgenamen, executeurs testamentair, notarissen en bewindvoerders.

Inventarisatie en taxatie

Na het inventariseren van de inboedel wordt er een taxatie uitgevoerd. Wij werken met erkende experts die een weloverwogen waardebepaling geven aan uw goederen. Belangrijke informatie voor het afhandelen van de inboedel of nalatenschap. Wellicht bevat de inboedel immers waardevolle goederen zoals een schilderij van een oude meester, kunst, design of sieraden. 

Aanvaarding

U kunt als erfgenaam de erfenis zuiver aanvaarden, beneficiair aanvaarden of verwerpen. Als u de erfenis beneficiair aanvaardt hoeft u eventuele schulden niet van uw eigen geld te betalen. U bent wel verplicht deze schulden te vereffenen. Beneficiaire aanvaarding betekent ook dat u een boedelbeschrijving moet neerleggen bij de kantonrechter of boedelnotaris. Hiermee kunnen wij u goed van dienst zijn. 

Boedelbeschrijving roerende goederen

De boedelbeschrijving is een lijst van bezit en schulden. Ook roerende goederen zoals de inboedel behoort hiertoe. Wij werken met experts die ervaren zijn in het maken van een inboedelbeschrijving en wij kunnen hierbij ook een schatting maken van de waarde van roerende goederen.

Afwikkeling

Wij kunnen u perfect van dienst zijn met de praktische kant van de afwikkeling en aan uw specifieke wensen tegemoet komen. Denk hierbij aan het veiligstellen, inventariseren en sorteren van de inboedel. Maar ook in de bemiddeling van de verkoop van de inboedel kunnen wij u uitstekend van dienst zijn dankzij ons uitgebreide netwerk van veilinghuizen en gespecialiseerde partijen. 

Dirk Bakker
Dirk Bakker
16:17 25 Aug 21
Lex Feenstra
Lex Feenstra
17:06 25 Jul 21
Joke Koopmans
Joke Koopmans
10:17 25 Jul 21
Martin Dekker
Martin Dekker
11:48 22 Jul 21
Namens de familie wil ik jullie bedanken voor de geweldige service bij de ontruiming keurig schoon en netjes achtergelaten dank hiervoor. M.vr.gr Martin Dekker

Vraag informatie aan

Voor vragen over onze diensten kunt u onderstaand formulier invullen om uw informatie aan te vragen.

Informatie aanvraag

Woningontruiming door héél Nederland

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en in de grensgebieden om uw ontruiming uit te voeren.