Veiling

Ontzorgt
Duurzaam
Discreet
Opleveringsgarantie

Inboedel veilen

Heeft u mogelijk een waardevolle inboedel of object die u wilt laten veilen? Dan bent u bij Uw Ontruimer aan het juiste adres. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring en we bieden hulp bij de afwikkeling met onze eigen ervaren adviseurs. 

De voordelen van veilen

Wij werken samen met verschillende veilinghuizen die een goede zorg dragen om een mooie opbrengst te realiseren. Het veilen van goederen kan een mooi resultaat opleveren omdat deze veilinghuizen een goed opgebouwd netwerk van verzamelaars, liefhebbers, handelaren en antiquairs hebben. U ontvangt van het veilinghuis een inbrenglijst waarop alle ingebrachte goederen staan met de getaxeerde waarde. Als de veiling is afgelopen krijgt u een bericht met wat de geveilde goederen hebben opgebracht en wordt de opbrengst op uw rekening gestort. 

Taxaties

Wij werken met ervaren experts die een weloverwogen waardebepaling geven aan uw goederen. Dit kan op verschillende manieren plaatsvinden. Een digitale taxatie aan de hand van foto’s of filmpjes, tijdens inbrengdagen of een afspraak op locatie. Wij kunnen desgewenst het transport regelen.

Kies voor een zorgeloze afwikkeling

Wij stemmen onze service af op uw wensen. Wilt u uw spullen laten veilen dan kunnen wij u hier van A tot Z bij begeleiden. Denk hierbij aan het fotograferen van goederen, het transport, taxeren en het het afhandelen van de restboedel die misschien niet veilingwaardig is.

Dirk Bakker
Dirk Bakker
16:17 25 Aug 21
Lex Feenstra
Lex Feenstra
17:06 25 Jul 21
Joke Koopmans
Joke Koopmans
10:17 25 Jul 21
Martin Dekker
Martin Dekker
11:48 22 Jul 21
Namens de familie wil ik jullie bedanken voor de geweldige service bij de ontruiming keurig schoon en netjes achtergelaten dank hiervoor. M.vr.gr Martin Dekker

Vraag informatie aan

Voor vragen over onze diensten kunt u onderstaand formulier invullen om uw informatie aan te vragen.

Informatie aanvraag

Woningontruiming door héél Nederland

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en in de grensgebieden om uw ontruiming uit te voeren.