Inboedel veilen

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Inboedel veilen

Heeft u mogelijk een waardevolle inboedel of object die u wilt laten veilen? Dan bent u bij Uw Ontruimer aan het juiste adres. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring en we bieden hulp bij de afwikkeling met onze eigen ervaren adviseurs.

De voordelen van je inboedel veilen

Wij werken samen met verschillende veilinghuizen die een goede zorg dragen om een mooie opbrengst te realiseren. Het veilen van goederen kan een mooi resultaat opleveren omdat deze veilinghuizen een goed opgebouwd netwerk van verzamelaars, liefhebbers, handelaren en antiquairs hebben. U ontvangt van het veilinghuis een inbrenglijst waarop alle ingebrachte goederen staan met de getaxeerde waarde. Als de veiling is afgelopen krijgt u een bericht met wat de geveilde goederen hebben opgebracht en wordt de opbrengst op uw rekening gestort.

Taxaties

Wij werken met ervaren experts die een weloverwogen waardebepaling geven aan uw goederen. Dit kan op verschillende manieren plaatsvinden. Een digitale taxatie aan de hand van foto’s of filmpjes, tijdens inbrengdagen of een afspraak op locatie. Wij kunnen desgewenst het transport regelen.

Kies voor een zorgeloze afwikkeling

Wij stemmen onze service af op uw wensen. Wilt u uw spullen laten veilen dan kunnen wij u hier van A tot Z bij begeleiden. Denk hierbij aan het fotograferen van goederen, het transport, taxeren en het het afhandelen van de restboedel die misschien niet veilingwaardig is.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.