Veiling

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Inboedel veilen

Heeft u mogelijk een waardevolle inboedel of object die u wilt laten veilen? Dan bent u bij Uw Ontruimer aan het juiste adres. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring en we bieden hulp bij de afwikkeling met onze eigen ervaren adviseurs. 

De voordelen van veilen

Wij werken samen met verschillende veilinghuizen die een goede zorg dragen om een mooie opbrengst te realiseren. Het veilen van goederen kan een mooi resultaat opleveren omdat deze veilinghuizen een goed opgebouwd netwerk van verzamelaars, liefhebbers, handelaren en antiquairs hebben. U ontvangt van het veilinghuis een inbrenglijst waarop alle ingebrachte goederen staan met de getaxeerde waarde. Als de veiling is afgelopen krijgt u een bericht met wat de geveilde goederen hebben opgebracht en wordt de opbrengst op uw rekening gestort. 

Taxaties

Wij werken met ervaren experts die een weloverwogen waardebepaling geven aan uw goederen. Dit kan op verschillende manieren plaatsvinden. Een digitale taxatie aan de hand van foto’s of filmpjes, tijdens inbrengdagen of een afspraak op locatie. Wij kunnen desgewenst het transport regelen.

Kies voor een zorgeloze afwikkeling

Wij stemmen onze service af op uw wensen. Wilt u uw spullen laten veilen dan kunnen wij u hier van A tot Z bij begeleiden. Denk hierbij aan het fotograferen van goederen, het transport, taxeren en het het afhandelen van de restboedel die misschien niet veilingwaardig is.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22