woningontruiming Drechterland

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

De voordelen van een woningontruimer in Drechterland

Veel mensen schakelen een professionele woningontruimer in voor hun woning in Drechterland. U wordt niet alleen ontzorgd van de stress die komt kijken bij het ontruimen van een woning, maar de ontruiming verloopt ook soepel, snel en efficiënt. Onze ervaren vakmannen hebben brede kennis en gebruiken professionele materialen om de ontruiming zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u zich bezig houden met andere belangrijke zaken.

Spoedontruiming in Drechterland

Heeft u een spoedontruiming nodig in Drechterland? Uw Ontruimer zorgt ervoor dat uw woning binnen 24 uur ontruimt wordt. Tijd is van groot belang na bijvoorbeeld een overlijden of bij een seniorenverhuizing van of naar een verzorgingstehuis, aanleunwoning, of een andere seniorenwoning. Uw Ontruimer zorgt ervoor dat uw woning binnen 24 uur verkoopklaar is voor de volgende bewoners.

Een overlijden meemaken is een emotionele tijd waarin u vaak al veel moet regelen. Daarbij wilt u ook niet moeten denken aan het organiseren van een woningontruiming van de volledige inboedel. De ervaren vakmannen van Uw Ontruimer hebben alles in huis om de ontruiming zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Het regelen van een seniorenverhuizing is een grote klus waar veel voor geregeld moet worden. Het verhuizen van de spullen, het verkopen of doneren van de restboedel en het afhandelen van de administratie. Uw Ontruimer kan de verhuizing op zich nemen en de overgebleven inboedel opkopen tegen een eerlijke prijs. Vermijd stress en laat u volledig ontzorgen.

U kunt ook de inboedel laten opkopen na een woningontruiming in Drechterland

Zijn er spullen overgebleven na bijvoorbeeld een seniorenverhuizing, spoedontruiming of een bedrijfsontruiming? Uw Ontruimer staat voor u klaar om uw restboedel te taxeren en u er een goede en eerlijke prijs voor te bieden. Dit scheelt u het gedoe om de spullen elders te verkopen of te doneren aan de kringloop of het goede doel. Wij kunnen alle resterende inboedel opkopen waar waarde aan vast zit. Voorbeelden hiervan zijn design artikelen, vintage, antiek, schilderijen, porselein, glaswerk, zilverwerk, sieraden, kunst en gereedschap.

Ook voor een seniorenverhuizing kunnen wij u in Drechterland helpen

Gaat u van of naar een verzorgingstehuis, woongroep of aanleunwoning in Drechterland verhuizen? Een verhuizing is een grote operatie die zowel op fysiek als mentaal vlak zijn tol eist. Er moet veel geregeld worden, van het inpakken en verhuizen van de spullen tot het afhandelen van de administratie en het verkoopklaar maken van de woning.

Uw Ontruimer kan u helpen bij het demonteren, inpakken, verhuizen, uitpakken en weer assembleren van uw spullen. Het kan voorkomen dat niet al uw spullen mee verhuizen naar bijvoorbeeld een kleinere woning of een verzorgingstehuis. Bij ons heeft u de kans om de resterende inboedel op te laten kopen tegen een eerlijke en goede prijs.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22