Woningontruiming Enkhuizen

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

De voordelen van een woningontruimer in Enkhuizen

De noodzaak tot woningontruiming kan uit verschillende situaties voortvloeien. Dit komt met regelmaat door een overlijden of een verhuizing naar een verzorgingstehuis. Uw Ontruimer schakelt u daarnaast in wanneer er sprake is van gedwongen woningontruiming. De aanleiding van een ontruiming brengt vaak een hoop emotie met zich mee. Uw Ontruimer in Enkhuizen neemt een groot deel van de stress bij u weg door u geheel te ontzorgen. Zo houdt u meer tijd over voor alle andere zaken die moeten worden geregeld. Eventuele waardevolle spullen kunnen worden opgekocht, waardoor de kosten lager komen te liggen. Uw Ontruimer biedt deze diensten aan in allerlei gemeenten, zo ook in Amsterdam, Purmerend, Bussum, en Hilversum.

Ook een spoedontruiming in Enkhuizen

Regelmatig is er sprake van een ontruiming met grote haast, een spoedontruiming. Het vaakst is de aanleiding daarvan het overlijden van een dierbare in bijvoorbeeld een verzorgingstehuis. Soms krijgen de nabestaanden slechts 24 uur om de woning of kamer te ontruimen. Dat is voor velen een lastige opgave. Uw Ontruimer ontzorgt ook dan. Uw Ontruimer in Enkhuizen kan u daarnaast ook van dienst zijn wanneer het gaat om de snelle bedrijfsontruiming van een bedrijfspand. Het team heeft ruime ervaring met het werken onder tijdsdruk en is in staat om een ruimte binnen een etmaal bezemschoon op te leveren. 

Inboedel op laten kopen na een woningontruiming in Enkhuizen

Wanneer u een ontruiming uit handen geeft aan de woningontruimer in Enkhuizen, kunt u deze dienst indien gewenst combineren met het opkopen van uw inboedel. Dit levert u een kostenvermindering op. De waarde van de inboedel wordt immers van het totaalbedrag afgetrokken. Goederen die waarde vertegenwoordigen kunnen onder andere antiek, schilderijen, sieraden, gereedschap, meubels van hoge kwaliteit of zelfs kledingstukken zijn. Een ervaren taxateur stelt de waarde vast, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd een serieus en eerlijk bod ontvangt. 

Seniorenverhuizing in Enkhuizen

Ook bij de verhuizing naar een seniorenwoning blijft er vaak een behoorlijk aantal spullen achter in een woning. Ook bij die gevallen komt vaak meer kijken dan gedacht. Voor de betreffende senior is een verhuizing vaak een stressvolle aangelegenheid; zo zal hij of zij van omgeving veranderen en moet er ook nog eens keuzes worden gemaakt betreffende de spullen die meegaan en waarvan afscheid wordt genomen. Door een woningontruimer in Enkhuizen in de arm te nemen, heeft u in ieder geval over de praktische afwikkeling van de seniorenverhuizing in Enkhuizen geen omkijken. Dat scheelt u een hoop zorgen.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.