Woningontruiming Graft-De Rijp

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

De voordelen van een woningontruimer in Graft-De Rijp

Bent u zelf niet in de gelegenheid om een woningontruiming uit te voeren? Of vindt u het te stressvol en tijdrovend? Dan kunt u een beroep doen op Uw Ontruimer, de woningontruimer in Graft-De Rijp. Zo hoeft u zich geen enkele zorgen meer te maken over de oplevering van de ruimte of het pand. Met onze dienstverlening ontzorgen wij volledig. We werken vlot, efficiënt en respectvol en staan voor woningontruimingen op maat die geheel bij uw wensen aansluiten. Ook bieden we voor uw bedrijfspanden complete bedrijfsontruimingen aan. Eventuele waardevolle inboedel kunnen we in mindering brengen op het totaalbedrag. Duurzaamheid dragen we hoog in het vaandel. Woningontruiming in een ander stad? Ook in Bussum, Amsterdam, Purmerend, en Hilversum is Uw Ontruimer actief.

Ook een spoedontruiming in Graft-De Rijp

Dient een ontruiming met spoed te gebeuren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een spoedontruiming in Graft-De Rijp betreft vaak een ontruiming van een zorgkamer vanwege een overlijden. Hiermee gaat een grote tijdsdruk gemoeid. Zelfs wanneer er van de nabestaanden wordt verwacht dat zij de kamer binnen 24 uur bezemschoon moeten opleveren, regelen wij dit tot in de puntjes. Zo heeft u zelf de tijd die u nodig heeft om de uitvaart te regelen en uw rouw te verwerken.

Inboedel op laten kopen na een woningontruiming in Graft-De Rijp

Een woningontruiming in Graft-De Rijp gaat vaak gepaard met dat er inboedel van waarde wordt aangetroffen. Dit kan van alles zijn: van goede meubels tot kunst en van gereedschap tot elektrische apparaten. Wanneer u het zonde vindt om deze weg te gooien en deze spullen niet zelf kunt of wilt bewaren, is het laten opkopen van de inboedel door Uw Ontruimer in Graft-De Rijp een goede oplossing. Onze ervaren taxateur brengt op locatie in kaart wat de waarde van de betreffende spullen is. Dit wordt op de offerte in mindering gebracht. 

Seniorenverhuizing in Graft-De Rijp

Uw Ontruimer in Graft-De Rijp heeft jarenlange ervaring met ontruimingen van woningen. Onze diensten leveren en voeren we op korte termijn uit, indien noodzakelijk met spoed. Uw Ontruimer begrijpt dat u al voldoende aan uw hoofd heeft en biedt daarom een breed dienstenpakket. Ook voor een seniorenverhuizing in Graft-De Rijp kunt u een beroep op ons doen. Verhuist u van uw eigen huur- of koopwoning naar een verzorgingskamer of aanleunwoning? Wij nemen u het opruimen van de inboedel uit handen. Indien gewenst kunt u waardevolle zaken ook in dit geval tegen een eerlijke prijs door Uw Ontruimer in Graft-De Rijp laten opkopen.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.