Woningontruiming Haarlemmermeer

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Professioneel, maatschappelijk en transparant

Een woningontruiming in Haarlemmermeer laten uitvoeren door een professionele woningontruimer kan bij uwontruimer.nl. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Wij voeren ontruimingen uit door heel Nederland. Een erkend bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van ontruimen voor de zakelijke en particulieren markt. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om u te informeren over uw ontruiming en voor een gratis offerte. Een woningontruiming kan een emotionele gebeurtenis zijn. Soms is er verdriet en/of andere emoties bijvoorbeeld na overlijden en bent u op zoek naar een betrouwbare partner. Voor een woningontruiming in Haarlemmermeer neemt u contact op met ons. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar.

Spoedontruiming van een woning in Haarlemmermeer

Voor een woningontruiming met spoed bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn op korte termijn inzetbaar ook als er geen tijd is om een offerte te maken kunnen wij u van dienst zijn. Onze spoedontruimingen worden altijd met dezelfde vakkundigheid uitgevoerd als een normale ontruiming. Voor een spoedontruiming zijn wij zelfs de volgende dag nog inzetbaar. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u het beste telefonisch contact opnemen voor een spoedontruiming in Haarlemmermeer.

Inboedeservice Haarlemmermeer

Vraagt u zich af of u inboedel nog een waarde heeft? In de gemeente Haarlemmermeer kunt u er dan voor kiezen om uw inboedel laten taxeren en aan de hand van een taxatie kunnen wij u er een goede prijs voor bieden zodat uw woningontruiming voordeliger uitpakt. Een waardevolle inboedel kan van alles zijn: van klassiek, antiek tot vintage, retro en modern. Dankzij ons netwerk en onze kennis van de markt kunnen wij u deze inboedelservice verlenen.

Gratis offerte woningontruiming en advies op maat

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over uw woningontruiming in Haarlemmermeer en om een gratis offerte en scherp geprijsde offerte uit te brengen. Wij leveren uw woning helemaal naar wens op en wij kunnen ook kleine kluswerkzaamheden uitvoeren voor u. Wij zijn Professioneel en we hanteren scherpe prijzen. Een woningontruiming komt natuurlijk nooit uit maar wij zijn ook op korte termijn beschikbaar dus ook met een spoedontruiming bent u bij ons aan het goede adres.

Hoofddorp– Abbenes – Badhoevedorp -Beinsdorp – Buitenkaag – Burgerveen-Cruquius – Haarlemmerliede – Halfweg – Lijnden – Lisserbroek – Nieuw-Vennep – Rijsenhout – Spaarndam – Spaarnwoude – Vijfhuizen – Weteringbrug – Zwaanshoek – Zwanenburg -Aalsmeerderbrug – Boesingheliede – Huigsloot – ’t Kabel – Leimuiderbrug – Nieuwe Meer -Nieuwebrug – Oude Meer – Penningsveer – Rozenburg – Vinkebrug – Vredeburg -Weberbuurt -Luchthaven Schiphol

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.