Woningontruiming Hilversum

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Laat ons uw woningontruiming in Hilversum verzorgen

Heeft u hulp nodig met uw woningontruiming in Hilversum? Uw ontruimer is een specialist op het gebied van boedelruiming en wij helpen u graag verder. Wij staan bekend om onze maatschappelijke werkwijze. U kunt er op vertrouwen dat wij professioneel en discreet te werk gaan met uw ontruiming. Door onze ruime ervaring zorgen wij voor maatwerk afgestemd op elk type ontruiming. Wij hanteren de scherpste prijs voor een woningontruiming in Hilversum. Meer informatie of een gratis vrijblijvende offerte ontvangen? Bel 06 53 92 91 45 of vul een contactformulier in.

Uw Ontruimer: specialist in woningontruimingen in Hilversum

Snelle service & 100% klanttevredenheid
Duurzaam, zoveel mogelijk wordt hergebruikt
Persoonlijke benadering en contact
Maatschappelijk, professioneel en discreet
Wij zijn uw ontruimer en we zijn er voor u!

10 jaar ervaring

Zorgkamer tot boerderij, wij hebben ruim 10 jaar ervaring en wij zorgen ervoor dat uw woningontruiming vakkundig wordt uitgevoerd van A tot Z. Ontruimen, afvoeren van afval, inboedelopkoop wij ontzorgen u volledig.

eer informatie over onze werkwijze en kosten van ontruiming? Plan eenvoudig een afspraak in voor een persoonlijk gesprek en een gratis offerte.

Seniorenverhuizing

Is de reden voor een huisontruiming een seniorenverhuizing? Vaak kunnen niet alle spullen mee naar de nieuwe locatie. U weet misschien niet waar u moet beginnen of u heeft geen zin of tijd om het zelf uit te voeren. Dan kunt u ons inschakelen, wij nemen de hele ontruiming uit handen en we zorgen dat de woning wordt opgeleverd naar uw eisen. Denk hierbij aan bezemschoon en aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en het dichten van gaatjes in de muur, wegwerken van elektra, verwijderen van gordijnrails en zonneschermen. Elke ontruiming is uniek en vraagt daarom om maatwerk. Benieuwd wat de kosten zijn? Neem contact op voor een gratis offerte.


Huis leegmaken na overlijden

Na het overlijden van een naaste moeten er een hoop zaken geregeld worden. Soms is er ook sprake van een ontruiming. Een emotionele tijd waarin u een betrouwbare partner zoekt. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van ontruimen en wij gaan netjes en discreet te werk zodat u zich kunt focussen op belangrijkere zaken. Voor meer informatie over een huis leegmaken na overlijden kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn actief in de regio Hilversum en wij komen kosteloos bij u langs voor een gratis offerte.

Wij kopen uw inboedel

Zoekt u een opkoper voor uw inboedel? Wij vertrekken u een aantrekkelijk bedrag voor uw goederen. Tevens kunnen wij uw ontruiming verzorgen waarbij de waarde van uw goederen in mindering kunnen worden gebracht van het offerte bedrag. Neem contact op voor een gratis taxatie.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.