Woningontruiming Hollands Kroon

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Professionele woningontruiming in Hollands Kroon

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming in Hollands Kroon? Uw Ontruimer neemt u al het werk en alle zorgen uit handen door de woning professioneel en discreet te ontruimen. We zijn flexibel qua aanpak en richten ons geheel naar uw wensen. Ook in verdrietige en stressvolle situaties, bijvoorbeeld een spoedontruiming van een zorgkamer, kunnen we binnen 24 uur ontruimen.

Hoe werkt een woningontruiming in Hollands Kroon?

We ontruimen woningen in Hollands Kroon op professionele wijze en zorgen voor een nette en schone oplevering. Als eerste worden de meubels, huisraad en overige inboedel verwijderd. Zijn er spullen die hergebruikt kunnen worden? Dan krijgen deze een nieuwe bestemming. Onze ervaren taxateur taxeert indien gewenst waardevolle items voor de verwijdering van de spullen. Vervolgens worden inbouwkasten en constructies gedemonteerd, vloeren verwijderd en decoratie van de muur gehaald. We verwijderen pluggen en spijkers uit de muur, dichten de gaatjes, monteren kroonsteentjes op loshangende draden en voeren de nodige kluswerkzaamheden uit. Zo kan de woning snel in de verhuur of verkoop.

Woningontruiming met spoed in Hollands Kroon

Moet u een woning in Hollands Kroon met spoed ontruimen? Uw spoedontruiming is in goede handen bij Uw Ontruimer. We kunnen woningen binnen 24 uur ontruimen wanneer dit nodig is. Hiervoor neemt u zo snel mogelijk telefonisch contact op om de situatie uit te leggen en vervolgens gaan wij aan de slag. Een woningontruiming met spoed is lastig omdat dit vaak gepaard gaat met een stressvolle situatie zoals een faillissement of het verlies van een dierbare. Zeker bij zorgkamers kan het zo zijn dat u binnen 24 uur alles ontruimd moet hebben vanwege de lange wachtlijsten. 

Woning laten ontruimen na overlijden

Na het overlijden van een dierbare moet er een hoop geregeld worden. Het regelen van een begrafenis of crematie kost veel tijd, maar vaak moet ook de woning van de overledene ontruimd worden. Het hoofd van nabestaanden staat hier in deze situatie vaak niet naar en daarom schakelt u professionele hulp in. Uw Ontruimer helpt u tijdens deze emotionele en stressvolle periode door u een hoop werk uit handen te nemen. We ontruimen de woning of professionele wijze, houden rekening met uw wensen en voeren de nodige klussen uit zodat u de woning in goede staat kunt opleveren.

Hoeveel kost een woningontruiming in Hollands Kroon?

Bij Uw Ontruimer vraagt u gratis en vrijblijvend een offerte op. Omdat iedere ontruiming uniek is, maken we altijd een prijsopgave op maat. Hierin houden we rekening met de grootte van een woning, hoeveel er geklust moet worden en hoeveel spullen er ontruimd moeten worden. We zijn de goedkoopste ontruimer in Hollands Kroon en ontruimen woningen tegen een betaalbaar tarief. Onze professionele aanpak en ervaring zorgt ervoor dat u met een gerust hart uw sleutels kunt overhandigen.

Kop van Noord-Holland – Hollands Kroon – Wieringermeer – Slootdorp

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.