Woningontruiming Landsmeer

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming in Landsmeer na overlijden: een delicate taak, maar wij helpen graag

Het overlijden van een dierbare is een moeilijke tijd voor de nabestaanden. De emotionele last kan enorm zijn en het regelen van allerlei praktische zaken kan hierdoor als een extra last ervaren worden. Een van de praktische zaken die vaak geregeld moet worden, is het ontruimen van de woning.

Woningontruiming na overlijden kan een delicate taak zijn. Er zijn vaak veel emoties betrokken en er zullen vaak herinneringen zijn die zorgvuldig behandeld moeten worden. Bovendien moet alles snel geregeld worden, omdat de woning vaak snel verhuurd of verkocht moet worden.

Als erfgenamen komt dan een grote verantwoordelijkheid en emotionele last op uw schouders. Hier bij uwontruimer.nl begrijpen wij dat dit een moeilijke tijd is voor u. Wij bieden dan ook professionele en discrete hulp bij woningontruiming in Landsmeer na overlijden.

Ons team heeft veel ervaring met dit soort situaties en we weten dat er zorgvuldig met de herinneringen en spullen omgegaan moet worden. Wij zorgen ervoor dat alles snel, efficiënt en met respect afgehandeld wordt. Hierbij wordt samengewerkt met erfgenamen, notarissen, makelaars en verhuurders.

We zorgen ervoor dat alles wordt verwijderd, gesorteerd en gedoneerd of verkocht. Ook zullen we de woning schoonmaken en verlaten, zodat de woning klaar is voor verhuur of verkoop.

Diensten die wij aanbieden

Bij uwontruimer.nl bieden we een totaalpakket aan diensten voor woningontruiming in Landsmeer na overlijden. Hieronder een overzicht van onze diensten:

  • Woningontruiming: Wij verwijderen en sorteren alle spullen in de woning. Dit gebeurt op een efficiënte en respectvolle manier.
  • Schoonmaak: Wij zorgen ervoor dat de woning grondig gereinigd wordt, zodat de woning klaar is voor verhuur of verkoop.
  • Opruiming van inboedel: Wij zorgen ervoor dat de inboedel wordt opgeruimd en gesorteerd. Dit gebeurt met respect voor de herinneringen en sentimentaliteit.
Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.