Woningontruiming Lisse

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Maak direct een afspraak met uwontruimer.nl als u een woningontruiming in Lisse heeft.

Wij zijn een professionele ontruimer die uw woningontruiming in Lisse tegen een aantrekkelijke prijs verzorgt. Wij doen veel meer dan alleen ontruimen. Zo kunnen wij ook voor u de vloerbedekking verwijderen/afvoeren en zijn we tevens inzetbaar voor kleine kluswerkzaamheden om de oplevering van de woning naar wens te vervullen. Wij komen gratis bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Dus maak nu een afspraak voor een woningontruiming in Lisse met uwontruimer.nl

Laat ons de woning leegruimen bij een seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing gaat meestal hand in hand met een ontruiming. Wij kunnen u op dit gebied volledig ontzorgen. De gewenste inboedel verhuizen wij naar de nieuwe woning of andere locatie en de overige inboedel kopen wij op of brengen wij voor u naar een kringlooporganisatie of ander goed doel. Als u inboedel nog een waarde heeft kunnen wij u er aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Zo drukt u de kosten voor de ontruiming aanzienlijk. Wij werken met ervaren taxateurs die connecties en kennissen hebben in de huidige markt. Geen vreemde mensen over de vloer en een eerlijke prijs voor uw inboedel. Dat is de service die u krijgt als u ervoor kiest de woning te laten ontruimen door uwontruimer.nl

Goede service en aantrekkelijke prijzen voor uw woningontruiming in Lisse

Wij hebben alle middelen zelf in huis om een woningontruiming in Lisse tot een succes te brengen. Denk hierbij aan verhuiskratten, transportmiddelen verhuiswagens en verhuislift. Mede hierdoor kunnen wij u ontruiming snel, vakkundig en tegen een aantrekkelijke prijs verzorgen. Wij kunnen ook met spoed ontruimen. Soms is er maar een beperkte tijd voor de oplevering zoals een zorgkamer moet meestal binnen 2 weken leeg opgeleverd worden. Maak dan gebruik van onze snelle service door een afspraak te maken voor een offerte. Een spoedontruiming kan ook zonder offerte afspraak als dit wenselijk is.


Aanvullende diensten:

Wij doen er alles aan om aan de wensen van de verhuurder/makelaar te voldoen en voor een succesvolle oplevering wordt net even meer gevraagd dan alleen de woning leegmaken. Dit doen wij ook:
-Vloerverwijdering en afvoeren
-Gaten dichten en kleine stuc-werkzaamheden
-verhuizen
-opslag
-bezemschoon opleveren

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.