Woningontruiming Lisse

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Maak direct een afspraak met uwontruimer.nl als u een woningontruiming in Lisse heeft.

Wij zijn een professionele ontruimer die uw woningontruiming in Lisse tegen een aantrekkelijke prijs verzorgt. Wij doen veel meer dan alleen ontruimen. Zo kunnen wij ook voor u de vloerbedekking verwijderen/afvoeren en zijn we tevens inzetbaar voor kleine kluswerkzaamheden om de oplevering van de woning naar wens te vervullen. Wij komen gratis bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Dus maak nu een afspraak voor een woningontruiming in Lisse met uwontruimer.nl

Laat ons de woning leegruimen bij een seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing gaat meestal hand in hand met een ontruiming. Wij kunnen u op dit gebied volledig ontzorgen. De gewenste inboedel verhuizen wij naar de nieuwe woning of andere locatie en de overige inboedel kopen wij op of brengen wij voor u naar een kringlooporganisatie of ander goed doel. Als u inboedel nog een waarde heeft kunnen wij u er aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Zo drukt u de kosten voor de ontruiming aanzienlijk. Wij werken met ervaren taxateurs die connecties en kennissen hebben in de huidige markt. Geen vreemde mensen over de vloer en een eerlijke prijs voor uw inboedel. Dat is de service die u krijgt als u ervoor kiest de woning te laten ontruimen door uwontruimer.nl

Goede service en aantrekkelijke prijzen voor uw woningontruiming in Lisse

Wij hebben alle middelen zelf in huis om een woningontruiming in Lisse tot een succes te brengen. Denk hierbij aan verhuiskratten, transportmiddelen verhuiswagens en verhuislift. Mede hierdoor kunnen wij u ontruiming snel, vakkundig en tegen een aantrekkelijke prijs verzorgen. Wij kunnen ook met spoed ontruimen. Soms is er maar een beperkte tijd voor de oplevering zoals een zorgkamer moet meestal binnen 2 weken leeg opgeleverd worden. Maak dan gebruik van onze snelle service door een afspraak te maken voor een offerte. Een spoedontruiming kan ook zonder offerte afspraak als dit wenselijk is.


Aanvullende diensten:

Wij doen er alles aan om aan de wensen van de verhuurder/makelaar te voldoen en voor een succesvolle oplevering wordt net even meer gevraagd dan alleen de woning leegmaken. Dit doen wij ook:
-Vloerverwijdering en afvoeren
-Gaten dichten en kleine stuc-werkzaamheden
-verhuizen
-opslag
-bezemschoon opleveren

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22
Bart van Zweeden
Bart van Zweeden
13:58 17 Feb 22
Super bedrijf. Reageren snel en doen vakkundig hun werk. Top.
Herman ten Napel
Herman ten Napel
11:16 14 Dec 21
Keurig netjes de woning ontruimd. Na afloop werd nog even de gang en de lift schoongeveegd. Het ging precies zoals ik had gehoopt.