Makelaar

Dichtbij nieuwe klanten komen

Wij willen als ontruimingsbedrijf het beste voor onze klant. Wij proberen  zoveel mogelijk te ontzorgen. Graag brengen wij onze klanten in contact met een betrouwbare makelaar. Ben jij een makelaar die onze klant kan helpen met de verkoop van een woning? Dan kunnen we wellicht een samenwerking aangaan. 

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Wij brengen jou nieuwe klanten aan die een woning willen verkopen. Wij vragen hier geen courtage voor. Wij willen het verkoopproces zo voorspoedig en eenvoudig mogelijk laten verlopen voor onze klant. Hetzelfde geldt natuurlijk voor uw klanten. Als makelaar komt u geregeld een woning tegen die nog ontruimd moet worden. Dan wilt u ook een professionele en betrouwbare partij die deze klus kan uitvoeren. Als wederdienst vragen wij deze werkzaamheden uit te besteden aan ons of Uw Ontruimer aan te dragen bij uw klant. Op deze manier vergroten we beide ons netwerk en helpen we elkaar aan nieuwe klanten. 

De voordelen van onze samenwerking

 • Meer potentiële klanten
  Wordt een woning na de ontruiming verkocht en heeft de klant nog geen makelaar? Dan brengen we de klant in contact met jou. 
 • Uw klanten volledig ontzorgen 
  Een woning moet waarschijnlijk leeg opgeleverd worden voor de verkoop. Uw Ontruimer is een integer en betrouwbaar ontruimingsbedrijf. Wij werken georganiseerd en discreet. 
 • Woning sneller verkoop klaar
  Wij kunnen op korte termijn de ontruiming uitvoeren zodat u de woning snel kan verkopen.
 • Opleveringsgarantie
  Dit betekent dat als er op of aanmerkingen zijn na afloop van de afgesproken werkzaamheden, wij hier vanzelfsprekend kosteloos voor terugkomen.
Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22
Bart van Zweeden
Bart van Zweeden
13:58 17 Feb 22
Super bedrijf. Reageren snel en doen vakkundig hun werk. Top.
Herman ten Napel
Herman ten Napel
11:16 14 Dec 21
Keurig netjes de woning ontruimd. Na afloop werd nog even de gang en de lift schoongeveegd. Het ging precies zoals ik had gehoopt.