Makelaar

Dichtbij nieuwe klanten komen

Wij willen als ontruimingsbedrijf het beste voor onze klant. Wij proberen  zoveel mogelijk te ontzorgen. Graag brengen wij onze klanten in contact met een betrouwbare makelaar. Ben jij een makelaar die onze klant kan helpen met de verkoop van een woning? Dan kunnen we wellicht een samenwerking aangaan. 

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Wij brengen jou nieuwe klanten aan die een woning willen verkopen. Wij vragen hier geen courtage voor. Wij willen het verkoopproces zo voorspoedig en eenvoudig mogelijk laten verlopen voor onze klant. Hetzelfde geldt natuurlijk voor uw klanten. Als makelaar komt u geregeld een woning tegen die nog ontruimd moet worden. Dan wilt u ook een professionele en betrouwbare partij die deze klus kan uitvoeren. Als wederdienst vragen wij deze werkzaamheden uit te besteden aan ons of Uw Ontruimer aan te dragen bij uw klant. Op deze manier vergroten we beide ons netwerk en helpen we elkaar aan nieuwe klanten. 

De voordelen van onze samenwerking

 • Meer potentiële klanten
  Wordt een woning na de ontruiming verkocht en heeft de klant nog geen makelaar? Dan brengen we de klant in contact met jou. 
 • Uw klanten volledig ontzorgen 
  Een woning moet waarschijnlijk leeg opgeleverd worden voor de verkoop. Uw Ontruimer is een integer en betrouwbaar ontruimingsbedrijf. Wij werken georganiseerd en discreet. 
 • Woning sneller verkoop klaar
  Wij kunnen op korte termijn de ontruiming uitvoeren zodat u de woning snel kan verkopen.
 • Opleveringsgarantie
  Dit betekent dat als er op of aanmerkingen zijn na afloop van de afgesproken werkzaamheden, wij hier vanzelfsprekend kosteloos voor terugkomen.
Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.