Notaris

Professionele partner voor het afwikkelen van een nalatenschap

Uw Ontruimer is een professionele en integere partner. Wij zijn namelijk al meer dan 10 jaar actief in het afhandelen van inboedels en nalatenschappen. Onze service gaat verder dan alleen ontruimen. Wij inventariseren, taxeren en beheren tevens de inboedel zondig. Dit is met name erg handig als praktische hulp voor het maken van een boedelbeschrijving.

Hulp voor nabestaanden in het geval van overlijden

Voor nabestaanden kan het om diverse redenen niet mogelijk zijn om de ontruiming zelf uit te voeren. Dan is het belangrijk om een betrouwbare partner te vinden die dit voor u kan doen. Wij begrijpen heel goed dat dit een emotioneel zware periode kan zijn. Uw Ontruimer gaat altijd op een respectvolle manier om met de nabestaanden en zijn of haar eigendommen.

Voordelen boedelbeheer

De voordelen van boedelbeheer door Uw Ontruimer zijn groot. Zo inventariseren, taxeren en beheren wij de volledige boedel. Wij hebben kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Alles wat we in de woning aantreffen wordt gedocumenteerd. Waardevolle spullen kunnen we voor u bijvoorbeeld verkopen, naar het veilinghuis brengen of opkopen. 

Duurzaamheid

Uw Ontruimer zet zich actief in voor een duurzame toekomst. Zo werken wij samen met diverse kringlooporganisaties en goede doelen om zoveel mogelijk van de boedel te hergebruiken. 

Recyclen vinden wij eveneens heel belangrijk. Zo wordt zoveel mogelijk van het afval apart gescheiden zodat deze gerecycled kunnen worden. 

Opleveringsgarantie

Wij zijn bekend met de algemene opleveringseisen van de verhuurder of makelaar. De ontruimde woning leveren wij volgens de afgesproken eisen op. Als er op of aanmerkingen zijn aan de afgesproken werkzaamheden komen wij hier uiteraard kosteloos voor terug. Dit is tot op heden nog nooit voorgekomen, al onze klanten zijn erg tevreden over ons.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22