Notaris

Professionele partner voor het afwikkelen van een nalatenschap

Uw Ontruimer is een professionele en integere partner. Wij zijn namelijk al meer dan 10 jaar actief in het afhandelen van inboedels en nalatenschappen. Onze service gaat verder dan alleen ontruimen. Wij inventariseren, taxeren en beheren tevens de inboedel zondig. Dit is met name erg handig als praktische hulp voor het maken van een boedelbeschrijving.

Hulp voor nabestaanden in het geval van overlijden

Voor nabestaanden kan het om diverse redenen niet mogelijk zijn om de ontruiming zelf uit te voeren. Dan is het belangrijk om een betrouwbare partner te vinden die dit voor u kan doen. Wij begrijpen heel goed dat dit een emotioneel zware periode kan zijn. Uw Ontruimer gaat altijd op een respectvolle manier om met de nabestaanden en zijn of haar eigendommen.

Voordelen boedelbeheer

De voordelen van boedelbeheer door Uw Ontruimer zijn groot. Zo inventariseren, taxeren en beheren wij de volledige boedel. Wij hebben kwaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Alles wat we in de woning aantreffen wordt gedocumenteerd. Waardevolle spullen kunnen we voor u bijvoorbeeld verkopen, naar het veilinghuis brengen of opkopen. 

Duurzaamheid

Uw Ontruimer zet zich actief in voor een duurzame toekomst. Zo werken wij samen met diverse kringlooporganisaties en goede doelen om zoveel mogelijk van de boedel te hergebruiken. 

Recyclen vinden wij eveneens heel belangrijk. Zo wordt zoveel mogelijk van het afval apart gescheiden zodat deze gerecycled kunnen worden. 

Opleveringsgarantie

Wij zijn bekend met de algemene opleveringseisen van de verhuurder of makelaar. De ontruimde woning leveren wij volgens de afgesproken eisen op. Als er op of aanmerkingen zijn aan de afgesproken werkzaamheden komen wij hier uiteraard kosteloos voor terug. Dit is tot op heden nog nooit voorgekomen, al onze klanten zijn erg tevreden over ons.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22
Bart van Zweeden
Bart van Zweeden
13:58 17 Feb 22
Super bedrijf. Reageren snel en doen vakkundig hun werk. Top.
Herman ten Napel
Herman ten Napel
11:16 14 Dec 21
Keurig netjes de woning ontruimd. Na afloop werd nog even de gang en de lift schoongeveegd. Het ging precies zoals ik had gehoopt.