Ontruimen Woning

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Ontruimen woning wordt voor u geregeld door úw ontruimer

Ontruimen woning wordt voor u professioneel uitgevoerd

Een ontruiming woning is meestal veel werk. Het kan ook professioneel uitgevoerd worden door uwontruimer.nl. We zijn actief in de hele regio Noord en Zuid-Holland en een bekende partner voor uw woningontruiming in Hoofddorp, Nieuw-vennep en Hillegom. Uw woning wordt helemaal naar wens opgeleverd. De eerste stap is contact opnemen met ons en dit kan op doormiddel van een contactformulier of door contact met ons op te nemen. Voordat we gaan ontruimen komen we altijd eerst langs voor een persoonlijk gesprek en een gratis offerte. Onze medewerkers zijn 7 dagen per week bereikbaar en zijn snel op locatie voor een offerte van een eventuele ontruiming. We zijn gevestigd met ons kantoor in Hillegom en we hebben een grote opslagruimte tot onze beschikking in Amsterdam daardoor kunnen wij uw ontruiming snel en vakkundig uitvoeren. Ontruiming woning was nog nooit zo goed!

Ontruiming woning wordt gedaan door specialisten en we nemen uw oude spullen mee

Wij kopen uw oude inboedel op, na ontruiming woning. U kunt gebruik maken van onze taxateur om te bepalen wat de waarde is van uw inboedel. Een waardevolle inboedel kan u enorm tegemoet komen in de kosten. Bij een woningontruiming komen wij graag persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvend voorstel. Het opkopen van inboedel is ons dagelijkse werk en we hebben een groot netwerk waardoor we u er een eerlijke prijs voor kunnen verschaffen. Dankzij deze extra service zijn we een gewilde partner voor een woningontruiming. Wij werken duurzaam, zoveel mogelijk van de inboedel wordt hergebruikt. Huisraad en overige goederen doneren wij aan stichtingen en kringlooporganisaties zodat andere mensen hier nog profijt van kunnen hebben. Na de ontruiming van de woning hebben wij dus altijd een nieuwe plek voor uw oude spullen!


Ontruiming woning kost veel tijd, neem daarom snel contact met ons op!

Ontruiming woning komt meestal in een bewogen tijd. Er is net iemand overleden of er is sprake van een faillissement en/of verhuizing. Dan kan er sprake zijn van verdriet of andere emoties. Daarom is het belangrijk dat u een betrouwbare partner inschakelt om de woning te laten ontruimen. Uwontruimer.nl is opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt. Wij werken professioneel en discreet. Doormiddel van vakkundigheid en ervaring verzorgen wij uw ontruiming van a tot z. Wel zo fijn als u al andere dingen aan uw hoofd heeft. Voor ontruimen woning, neem contact op met uwontruimer.nl voor uw specialisten aan huis.

Woningontruiming door héél Nederland

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en in de grensgebieden om uw ontruiming uit te voeren.


Noord-Holland


Zuid-Holland

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22