Ontruimingsbedrijf Amsterdam

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Ontruimingsbedrijf in Amsterdam

Bent u op zoek naar een ontruimingsbedrijf in Amsterdam? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres! Uw Ontruimer is een ervaren en erkende woningontruimer in Amsterdam en omstreken. Wij staan voor kwaliteit en zekerheid. Wij bieden u een uitgebreide dienstverlening die precies aansluit op úw wensen.

Professioneel ontruimingsbedrijf in Amsterdam

Wij zijn een ontruimingsbedrijf in Amsterdam met een uitgebreide service en een hoge klanttevredenheid. In het bijzonder voor woningontruiming, maar wij voeren nog veel meer soorten ontruimingen uit.

Deze services verlenen wij onder andere:
– Ontruimen van bedrijfspanden
– Woning- en huisontruiming
– Ontruimen na overlijden
– Opkopen van inboedel
– Seniorenverhuizing
– Spoedontruiming (binnen 24 uur)
– Sloopwerkzaamheden
– Klus en herstelwerkzaamheden voor de eisen van de oplevering

Wat kost een woningontruiming?

Een woningontruiming kost gemiddeld tussen de 300,- en de 1.500,- euro. Elke ontruiming is uniek, bent u benieuwd wat uw ontruiming kost? Bereken zelf de prijs met onze online calculator en ontvang gratis een vrijblijvende offerte!


Bereken uw kosten

Woningontruiming in Amsterdam met een goede oplevering door ons ontruimingsbedrijf

Betrouwbaar ontruimingsbedrijf in de regio Amsterdam. In de ontruimingsbranche zijn veel sjacheraars aan het werk. Afspraken worden niet nagekomen en u komt in de problemen met de oplevering. Daarom komen wij eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek en advies op maat. Immers is elke ontruiming uniek en vraagt daarom om een specifieke aanpak. Op dezelfde wijze gaan wij te werk met een bedrijfsontruiming of een huis leegmaken na overlijden. Aangezien bij een spoedontruiming haast is geboden werken wij daar anders. In geval van een spoedontruiming neemt u Z.S.M telefonisch contact op met ons. Als gevolge van overlijden van iemand die in een zorgkamer verblijft komt een spoedontruiming veel voor. Waardoor een ontruiming soms binnen 24uur moet plaatsvinden. In dat geval gaan wij gelijk over tot ontruimen en kunt u hier lezen wat het protocol is bij een spoedontruiming.

De voordelen van onze woningontruiming

De voordelen van onze service is groot. Zo werken wij  met ervaren vakmensen die u volledig kunnen ontzorgen bij de woningontruiming in Amsterdam. Wij hebben namelijk al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van woningen leeghalen. Zo weten wij het beste hoe een woning weer verhuur of verkoop klaar gemaakt kan worden. Daarnaast werken wij op een duurzame manier. Zoveel mogelijk van de inboedel wordt hergebruikt. Wij werken samen met diverse instanties en kringlooporganisaties om zoveel mogelijk van de goederen weer een tweede leven te geven.  Daarmee verminderen we de afvalstromen en ontzien we het milieu. Al deze pluspunten zult u merken aan uw portemonnee!

Spoedontruiming van een woning

Bent u op zoek naar een bedrijf die op korte termijn een woning leeg kan halen? Dan bent u bij ons absoluut aan het goede adres. Een spoedontruiming komt vaak voor bij het overlijden van een bewoner van het bejaardenhuis. Vanwege de lange wachttijden is er niet veel tijd om de woning leeg te maken. In het geval van bijvoorbeeld een zorgkamer is dit soms maar 24 uur. Wij bieden een uitgebreide service en wij kunnen binnen 24 uur een ontruiming uitvoeren.

Zoekt u een ontruimingsbedrijf in Amsterdam? Evenzeer kunnen wij uw inboedel opkopen

Wij zijn een ontruimingsbedrijf in Amsterdam welke ook uw inboedel opkoopt. Elke soort inboedel is hierbij denkbaar. Zowel bedrijfsinventaris als huis- en woninginboedel. Aangezien dit vaak hand in hand gaat met een ontruiming kunnen wij u op dit gebied volledig ontzorgen. Niettemin kunt u bij ons contant geld krijgen voor uw spullen of we kunnen het in mindering brengen van het offertebedrag van een eventuele ontruiming. In aanmerking komende spullen voor opkoop zijn onder andere:

– Bedrijfsinventaris
– Vintage en Scandinavisch design meubelen
– Italiaans design meubels
– Nederlands design meubels
– Antiek
– Beelden
– Kunstwerken
– Schilderijen en tekeningen
– Alles uit de jaren 50 / 60

Desondanks twijfelt u of uw goederen in aanmerking komen? Stuur ons dan een foto, dan geven wij aan de hand daarvan een prijsindicatie. Stuur naar het volgende mailadres uw foto’s: info@uwontruimer.nl. Indien u meer informatie wil over onze inboedel opkoop kunt u terecht op deze pagina.

Een huis leegmaken na overlijden kunt u dikwijls aan ons overlaten

In geval van overlijden moet u als nabestaande een hoop regelen terwijl er vaak sprake is van verdriet en/of andere emoties. Daarnaast is er vaak ook sprake van een ontruiming. Niettemin is niet iedereen is staat om de ontruiming zelf uit te voeren. Een ontruiming is veel werk en spullen kunnen een herinnering naar boven roepen. Maar u moet ook een nieuwe bestemming voor deze spullen vinden. Immers kunt u niet alles in uw eigen huis zetten. Uw Ontruimer weet wel raad met deze spullen. Wij hebben een uitgebreid netwerk van kringlooporganisaties en goede doelen zodat zoveel mogelijk hergebruikt wordt. Kortom een bewogen tijd waarin u er misschien voor kiest om de ontruiming uit te besteden. Wij kunnen u volledig ontzorgen op dit gebied. Bovendien werken wij transparant en met persoonlijk contact. Ten slotte wilt u wel een betrouwbare partner aan wie u de sleutels toevertrouwd.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22