Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29
Submarine Productions
Submarine Productions
2023-06-29
Prima service. Afspraken worden nagekomen en 2 hele fijne, aardige mannen die super netjes werken.
Marianne De Langen
Marianne De Langen
2023-06-15
Wij hebben helaas een iets andere ervaring. Nadat onze moeder was overleden hebben wij hulp ingeroepen, zeker ook omdat er vermeld staat dat alle bruikbare spullen nog op goede plekken terecht zouden komen. Niet dus, alles werd vernietigd waar we bij stonden, er was geen gesprek mogelijk met de jongens die werkzaam waren, die spraken bijna geen Nederlands. Zelfs het koffiezetapparaat van 3 maanden oud, de koelkast van net een jaar, en zilverwerk, wilden ze allemaal naar de stort brengen. Na contact opgenomen te hebben met hen baas, vertelde die dat dit niet de bedoeling was, maar we kregen wel de volledige rekening.
Theo Horbach
Theo Horbach
2023-06-12
Correcte afspraken, harde werkers en brandschone oplevering
Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
2023-05-02
In een woord: super! Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk! Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
2023-04-24
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
2023-04-18
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd. Aanrader dit bedrijf.

Opleveringsgarantie

Uw Ontruimer is sinds 2010 een vooraanstaand dienstverlener van het leeghalen van woningen en bedrijfspanden. Het streven van de onderneming is het ontzorgen en opleveren van panden voor haar klanten. Kwaliteit in de vorm van hoogstaande serviceverlening en zekerheid voor een oplevering van de specifieke eisen die gesteld worden voor de oplevering. Dat blijkt wel uit het feit dat u oplevergarantie krijgt bij deze dienst. Voorts beschikt de onderneming over eigen, goed opgeleide vakkundige, ervaren ontruimers en professioneel materieel zoals vrachtwagens en verhuisliften om op het gebied van ontruimen de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

De onderneming is actief in de particuliere én de zakelijke markt. Voor zowel huur- als  koopwoningen.

Uw Ontruimer B.V is gevestigd aan de Welnastraat 175 1096GJ Amsterdam. De onderneming beschikt over een uitgebreide buitendienst en bedient hiermee de gehele regio Noord- en Zuid-Holland. De adviseurs van Uw Ontruimer komen altijd kosteloos bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u te maken.

Tijdens een bezoek van deze adviseur staat deze u graag te woord om u te informeren over de voordelen van Uw Ontruimer en om samen de specifieke werkzaamheden te bespreken zodat de offerte geheel aan uw wensen voldoet.

De beslissing om een woning of pand leeg te laten halen neemt u uiteraard niet zomaar. U laat zich natuurlijk eerst informeren. U kunt natuurlijk alle ontruimingsbedrijven in de buurt langs laten komen, maar u kunt ook alles in één keer laten regelen door Uw Ontruimer. Want daarmee vindt u alle denkbare oplossingen voor woningontruiming inboedel opkoop, vloerverwijdering, bedrijfsontruiming, spoedontruiming en verhuizen.

Bovendien is het belangrijk om met een solide bedrijf in zee te gaan voordat u de sleutels van de woning overhandigd. Loop niet meer ontruimingsbedrijven af dan nodig is…. er zijn een hoop sjacheraars in deze branche.