Oplevergarantie

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Opleveringsgarantie

Uw Ontruimer is sinds 2010 een vooraanstaand dienstverlener van het leeghalen van woningen en bedrijfspanden. Het streven van de onderneming is het ontzorgen en opleveren van panden voor haar klanten. Kwaliteit in de vorm van hoogstaande serviceverlening en zekerheid voor een oplevering van de specifieke eisen die gesteld worden voor de oplevering. Dat blijkt wel uit het feit dat u oplevergarantie krijgt bij deze dienst. Voorts beschikt de onderneming over eigen, goed opgeleide vakkundige, ervaren ontruimers en professioneel materieel zoals vrachtwagens en verhuisliften om op het gebied van ontruimen de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

De onderneming is actief in de particuliere én de zakelijke markt. Voor zowel huur- als  koopwoningen.

Uw Ontruimer B.V is gevestigd aan de Welnastraat 175 1096GJ Amsterdam. De onderneming beschikt over een uitgebreide buitendienst en bedient hiermee de gehele regio Noord- en Zuid-Holland. De adviseurs van Uw Ontruimer komen altijd kosteloos bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u te maken.

Tijdens een bezoek van deze adviseur staat deze u graag te woord om u te informeren over de voordelen van Uw Ontruimer en om samen de specifieke werkzaamheden te bespreken zodat de offerte geheel aan uw wensen voldoet.

De beslissing om een woning of pand leeg te laten halen neemt u uiteraard niet zomaar. U laat zich natuurlijk eerst informeren. U kunt natuurlijk alle ontruimingsbedrijven in de buurt langs laten komen, maar u kunt ook alles in één keer laten regelen door Uw Ontruimer. Want daarmee vindt u alle denkbare oplossingen voor woningontruiming inboedel opkoop, vloerverwijdering, bedrijfsontruiming, spoedontruiming en verhuizen.

Bovendien is het belangrijk om met een solide bedrijf in zee te gaan voordat u de sleutels van de woning overhandigd. Loop niet meer ontruimingsbedrijven af dan nodig is…. er zijn een hoop sjacheraars in deze branche.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Wil Bohnen
Wil Bohnen
16:18 19 Feb 23
Duidelijke afspraken, goed en snel werk geleverd.
Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22