Oplevergarantie

Ontzorgt
Duurzaam
Discreet
Opleveringsgarantie

Opleveringsgarantie

Uw Ontruimer is sinds 2010 een vooraanstaand dienstverlener van het leeghalen van woningen en bedrijfspanden. Het streven van de onderneming is het ontzorgen en opleveren van panden voor haar klanten. Kwaliteit in de vorm van hoogstaande serviceverlening en zekerheid voor een oplevering van de specifieke eisen die gesteld worden voor de oplevering. Dat blijkt wel uit het feit dat u oplevergarantie krijgt bij deze dienst. Voorts beschikt de onderneming over eigen, goed opgeleide vakkundige, ervaren ontruimers en professioneel materieel zoals vrachtwagens en verhuisliften om op het gebied van ontruimen de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.

De onderneming is actief in de particuliere én de zakelijke markt. Voor zowel huur- als  koopwoningen.

Uw Ontruimer B.V is gevestigd aan de Welnastraat 175 1096GJ Amsterdam. De onderneming beschikt over een uitgebreide buitendienst en bedient hiermee de gehele regio Noord- en Zuid-Holland. De adviseurs van Uw Ontruimer komen altijd kosteloos bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u te maken.

Tijdens een bezoek van deze adviseur staat deze u graag te woord om u te informeren over de voordelen van Uw Ontruimer en om samen de specifieke werkzaamheden te bespreken zodat de offerte geheel aan uw wensen voldoet.

De beslissing om een woning of pand leeg te laten halen neemt u uiteraard niet zomaar. U laat zich natuurlijk eerst informeren. U kunt natuurlijk alle ontruimingsbedrijven in de buurt langs laten komen, maar u kunt ook alles in één keer laten regelen door Uw Ontruimer. Want daarmee vindt u alle denkbare oplossingen voor woningontruiming inboedel opkoop, vloerverwijdering, bedrijfsontruiming, spoedontruiming en verhuizen.

Bovendien is het belangrijk om met een solide bedrijf in zee te gaan voordat u de sleutels van de woning overhandigd. Loop niet meer ontruimingsbedrijven af dan nodig is…. er zijn een hoop sjacheraars in deze branche.