Duurzaam

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Uw Ontruimer werkt mee aan een duurzame toekomst

Uw Ontruimer bouwt mee aan een duurzame toekomst. Het verduurzamen van de ontruimingssector ligt ons aan het hart. Wij streven ernaar om de complete inboedel te hergebruiken. Zo hebben wij de processen zodanig duurzaam ingericht door de afvalstromen zoveel mogelijk te beperken.

Recyclen vinden wij heel belangrijk

Zo proberen wij alles wat geschikt is voor hergebruik een nieuwe bestemming te geven. Wij hebben een groot netwerk van kringlooporganisaties en goede doelen. 

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.