Woningontruiming Uithoorn

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming Uithoorn

Maak een gratis offerteafspraak voor een woningontruiming in Uithoorn. Úw ontruimer voor een zorgeloze ontruiming van huis, woning en bedrijf.

Ontruimingsbedrijf voor uw woningontruiming in Uithoorn

Uwontruimer.nl voor een zorgeloze woningontruiming in Uithoorn tegen een aantrekkelijke prijs. Hoe gaat een ontruiming in zijn werk? Nadat u contact met ons heeft opgenomen komt een van onze vakmensen kosteloos bij u langs voor een persoonlijk gesprek. U vertelt wat de wensen zijn en welke eisen u heeft. Aan de hand hiervan maakt de professional een  inschatting van wat de werkzaamheden zijn en hoeveel tijd dit in beslag neemt. U krijgt dan een gratis en vrijblijvende offerte.

Dag van de ontruiming:
De vakmensen zullen eerst alles ordenen en sorteren. Alles wat nog bruikbaar is zal beschikbaar worden gesteld aan kringloopwinkels en goede doelen. Wat overblijft is afval en zal netjes worden afgevoerd. Als de woning leeggemaakt is worden naar wens de vloeren verwijderd en wordt de woning schoongemaakt. Ook kleine kluswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd zoals het dichten van gaatjes, schilderwerk en het terugplaatsen van deuren. 

Inboedel opkoop c.q woningontruiming Uithoorn

Bij een verhuizing blijven er vaak spullen over waar u zich misschien geen raad mee weet. Zeker bij een verhuizing van groot naar klein is dat het geval. Er zijn verschillende opties en verkoopkanalen om uw inboedel te verkopen. Bijvoorbeeld via het internet of met een veiling. Niet voor iedereen even prettig want u krijgt vreemde mensen over de vloer en laat u het veilen dan weet u niet wat u ervoor krijgt. Uwontruimer.nl heeft een uitgebreid netwerk en kennis van de marktwaarde. Denk hierbij aan antiek en vintage bijvoorbeeld. Zodoende kunnen wij u een aantrekkelijk prijs verstrekken en de woning ontruimen.

Voordelen van inboedel opkoop:
-Geen vreemde mensen over de vloer.
-Heldere afspraken
-Aantrekkelijke prijs voor uw inboedel.
-Woning wordt netjes en bezemschoon opgeleverd

 

Seniorenverhuizing

Voor oudere is een verhuizing een aangrijpende gebeurtenis. Soms gedwongen door fysieke gesteldheid moet de woning waar ze jaren gewoond hebben verruild worden voor een seniorencomplex, zorgkamer of aanleunwoning. Doordat de woning vaak ook kleiner is kunnen hierdoor niet alle spullen mee naar de nieuwe locatie. Dan is het fijn als er iemand is die u hierbij assisteert. Zodoende kunne wij helpen met het uitzoeken van spullen voor de nieuwe woning en u helpen verhuizen. Wij ontfermen ons dan ook over de oude woning en we zorgen ervoor dat deze weer helemaal ontruimd en opgeleverd wordt naar uw wens.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22