Woningontruiming Wassenaar

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Uwontruimer.nl is een bekend ontruimingsbedrijf in de Regio Wassenaar, wij verzorgen uw woningontruiming discreet & professioneel

Wij bieden hulp bij een woningontruiming in Wassenaar

Wij ontzorgen u volledig bij een woningontruiming in Wassenaar. Een ontruiming verzorgen wij met zorg en respect.

Wij bieden een totaaloplossing voor elk soort ontruiming:

-Woningontruiming

Van appartement tot vrijstaand huis of boerderij, wij ontruimen elke type woning en bieden een uitgebreide service.

-Bedrijfsontruiming

Ontruimingen van bijvoorbeeld winkelpanden of bedrijfsruimtes

-Verhuizen

Verhuizen van groot naar klein of verhuizen in combinatie met ontruimen.

-Spoedontruiming

Ontruimen van een zorgkamer binnen 24uur

-Opkopen van inboedel

Wij verstrekken een aantrekkelijke prijs voor uw inboedel

Woningontruiming in Wassenaar

Een woningontruiming komt vaak voor in een bewogen tijd. Bijvoorbeeld in het geval van overlijden kan het voorkomen dat u te maken krijgt met een ontruiming.

Als nabestaande moet u een hoop regelen zoals bijvoorbeeld een uitvaart. Vaak is er ook sprake van verdriet of andere emoties.

Een ontruiming is mogelijk een zorg voor u die u er dan wellicht liever niet bij heeft. Als er dan ook nog een opleverdatum mee gemoeid is kan dat stress opleveren.

Wij verzorgen uw ontruiming met zorg en respect

Heeft u een woningontruiming in Wassenaar? Veelvoorkomend is dat er niet genoeg middelen zijn om de ontruiming zelf uit te voeren. ( Denk aan transport en mankracht). Helemaal het geval als de ontruiming op korte termijn moet plaatsvinden. Door plotselinge ontwikkelingen kan het zijn dat dit voor u ook het geval is. Na overlijden of na een faillissement kan hier sprake van zijn.

In een veelbewogen tijd wordt een bijkomende woningontruiming al snel te veel. U ervaart dan misschien stress en spanning.

Dan is het prettig als u een professionele ontruimingsbedrijf kunt inschakelen om de ontruiming uit te voeren. Uw ontruimer biedt u de zorg die u nodig heeft op dit gebied.

Wij verzorgen de ontruiming van A tot Z en ontzorgen u volledig met een oplevering naar wens. Wij gaan respectvol om met de ontruiming en uw spullen. Ons personeel werkt maatschappelijk, professioneel en discreet.

Uw woningontruimer in Wassenaar

Neem contact op voor een gratis offerte voor uw woningontruiming in Wassenaar. Wij zijn een ervaren ontruimingsbedrijf en we ontzorgen u volledig op het gebied van ontruimen en verhuizen.

Elke ontruiming is uniek, wat zijn uw specifieke eisen voor de oplevering? Tuin opschonen, klus werkzaamheden? Vertel het ons wij helpen u graag en we bieden een uitgebreide service. Wij zorgen dat de woning weer verkoop- verhuurbaar opgeleverd wordt en we zijn bekend met de algemene opleveringseisen van makelaars en woningbouwverenigingen.

Het is niet eenvoudig om de sleutels aan een vreemde te toevertrouwen. Wij begrijpen het heel goed dat het niet makkelijk is om een vreemde door uw huis en spullen te laten gaan. Onze medewerkers gaan respectvol met de ontruiming om. U kunt ons zonder zorgen de sleutel toe vertrouwen.

Wij vinden uw privacy erg belangrijk en wij gaan discreet om met uw ontruiming. Wij ontruimen dagelijks woningen onder verschillende omstandigheden.

Ontruiming zorgkamer

Wat wij veel meemaken is de ontruiming van de zorgkamer. Omdat er een lange wachtlijst is en de volgende huurder alweer klaarstaat moet de woning soms al binnen 24uur ontruimd worden. Hierdoor heeft de familie niet veel tijd om de ontruiming zelf uit te voeren.

U heeft net een dierbare verloren en moet misschien nog een uitvaart regelen. Een spoedontruiming kan enorm veel stress opleveren door de tijdsdruk.

Uwontruimer.nl kan de spoedontruiming voor uw uitvoeren. Binnen 24uur verzorgen wij de ontruiming naar wens. Wat moet u doen?

Neem zo snel mogelijk telefonisch contact op met ons en leg ons uit wat de situatie is. Wij vertellen u aan de hand van dit gesprek wat de kosten zijn van de spoedontruiming.

Geen zorgen, wij gaan vaak dezelfde of de volgende dag over tot de ontruiming.

Waarom uw ontruimer?

– Professionele en discrete werkwijze

– Veel ervaring op het gebied van ontruimen en verhuizen

– Groot netwerk in de regio Wassenaar

– Zéér aantrekkelijke prijs voor uw inboedel

– We doen alles om de woning weer verkoopbaar / verhuurbaar te maken

– Uwontruimer.nl heeft een opslag om u inboedel tijdelijk op te slaan.

– Maatschappelijk, professioneel en discreet!

Aantrekkelijke prijs voor uw inboedel

Heeft u spullen van waarde? Denk hierbij aan antiek, vintage, design en kunst. Wij verstrekken een aantrekkelijke prijs voor uw waar.

Wij kopen uw inboedel naar waarde van de huidige markt. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij u een zéér aantrekkelijk bod doen.

Benieuwd naar de waarde van uw inboedel? Neem contact op voor een gratis taxatie van uw goederen.

Inboedel opkopen en ontruimen

Mogelijk wilt u uw inboedel verkopen en moet de woning leeg en schoon opgeleverd worden. Dan kunnen wij voor u de ontruiming uitvoeren en uw inboedel opkopen. De kosten van de ontruiming worden dan verrekend met de waarde van uw inboedel.

Door deze service bent u in één keer van uw inboedel af én wordt uw huis of woning weer helemaal bezemschoon opgeleverd.

Transparante werkwijze en een duidelijke prijs voor uw goederen door uw ontruimer.

Bezemschoon opleveren

Een woningontruiming gaat vaak gepaard met schoonmaakwerkzaamheden. Om aan de eisen van de oplevering te voldoen dient de woning vaak schoongemaakt te worden.

Daarom leveren wij de volgende aanvullenden diensten:

– Schoonmaak

– Gaatjes in de muur dichten

– Kluswerk

– Stucwerk

– Tuin opschonen

– Afvoeren van afval

– Vloerverwijdering

– Wegwerken van elektronica en bedrading

Wat kost een woningontruiming?

De kosten van een ontruiming zijn verschillend omdat elke ontruiming uniek is en vraagt om specifieke aanpak. Om een indicatie te krijgen van de kosten kunt u het beste even telefonisch contact opnemen.

Gratis en vrijblijvende offerte ontvangen voor uw ontruiming? Wij komen kosteloos bij u langs om de ontruiming te bespreken en om u te informeren.

Ten slotte: Een woningontruiming kunt u zorgeloos aan ons toevertrouwen. In deze branche vindt u een hoop sjacheraars aan het werk die zich niet altijd aan de afspraken houden. Als u kiest voor uwontruimer.nl dan krijgt u de ervaring en deskundigheid die past bij een ontruiming.

Mocht u vragen hebben over ons bedrijf of onze service dan kunt u ten allen tijden contact opnemen met ons. Onze medewerkers adviseren u graag over uw ontruiming.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22