Woningontruiming Badhoevedorp

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming in Badhoevedorp? Maak een gratis offerte afspraak bij úw ontruimer.

Gratis offerte woningontruiming Badhoevedorp

Uwontruimer.nl is een professioneel ontruimingsbedrijf. Wij verzorgen uw woningontruiming in Badhoevedorp tegen een aantrekkelijke prijs. De woning wordt vakkundig leeggemaakt. Restboedel wordt afgevoerd of naar een nieuwe locatie gebracht. Wij realiseren voor u de oplevering naar úw wensen of die van de woningbouw / makelaar. Daarom leveren wij ook aanvullende diensten zoals vloerverwijdering, kleine kluswerkzaamheden. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om een gratis offerte uit te brengen.

Senioren hulp van uw ontruimer bij een woningontruiming en/of verhuizing in Badhoevedorp.

Voor senioren kan een verhuizing c.q. ontruiming een aangrijpende gebeurtenis zijn. Bij een verhuizing kan namelijk niet alles mee naar de nieuwe locatie. Daarom kan het fijn zijn als iemand u hierbij assisteert. Wij kunnen u helpen om de inboedel uit te zoeken die meekan naar de nieuwe locatie. Én wij zorgen ervoor dat de overige spullen een nieuwe bestemming krijgen. Ook als niemand in uw eigen kring familie of kennissen spullen wil overnemen. Wij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk van u spullen wordt hergebruikt. Daarvoor hebben wij een uitgebreid netwerk van kringlooporganisaties en welzijnsdoelen.

Vertegenwoordigt de restboedel nog een aanzienlijke waarde? Dan kunt u eventueel gebruikmaken van onze opkoop service. Wij verstrekken er voor u dan een aantrekkelijke prijs voor. Dit bedrag kan dan in mindering gebracht worden op de kosten van een ontruiming/verhuizing.


Huis leegmaken kan emoties naar boven brengen als nabestaande

Een woningontruiming in Badhoevedorp voeren wij uit met respect en zorg. Zeker in het geval van overlijden kan het een emotionele gebeurtenis zijn. Spullen hebben een bepaalde herinnering en kunnen emoties omhooghalen bij u als nabestaande. Dat is voor u misschien ook een reden om de ontruiming uit te besteden. Wij begrijpen heel goed hoe intensief deze periode voor u is en wij helpen u hierbij graag. Wellicht bent u druk met een eventuele uitvaart, dan kunnen wij voor u de woning naar wens opleveren. Laat ons u volledig ontzorgen bij een woningontruiming in Badhoevedorp.

Eventueel bijkomende werkzaamheden voor de oplevering

Voor een spoedige oplevering en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn leveren wij eventueel bijkomende diensten voor uw woningontruiming. Denk hierbij aan:

– Het verwijderen van vloeren
– Het afvoeren van afval
– Gaten dichten / stuken
– Opschonen van de tuin

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.