woningontruiming-coronavirus-covid-19

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming in tijden van het Coronavirus ( COVID-19)

Vanwege de maatregelen tegen het Coronavirus en omdat het virus zo besmettelijk is gaan veel dingen nu anders dan u gewend bent. Nog steeds zijn er elke dag nieuwe besmettingen. Op de website van het RIVM kunt u lezen wat de richtlijnen zijn om het virus in te dammen. Omdat het Coronavirus voorlopig nog wel even onder ons blijft zijn nieuwe besmettingen helaas niet uit te sluiten. Vanwege het besmettingsgevaar zijn er maatregelen genomen zoals de 1,5 meter en social-distancing regel. Uw Ontruimer is op dit moment volledig inzetbaar om een woningontruiming uit te voeren en we volgen hierbij de instructies van het RIVM.

Wat betekenen de maatregelen voor uw woningontruiming?

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan nemen wij gepaste voorzorgsmaatregelen als woning ontruimingsbedrijf.

– Offerte kan eventueel gemaakt worden aan de hand van foto’s.
– Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand.
– Handen wassen, onze medewerkers komen met schone handen bij u aan.
– Bij symptomen die door het RIVM worden aangegeven zoals verhoging, verkoudheid en hoesten worden medewerkers per direct naar huis gestuurd.
– Dragen van speciale beschermingskleding zoals pakken en mondkapjes.

Wij doen er alles aan om het virus niet te verspreiden en op te lopen. Wij zijn nog steeds beschikbaar om uw woningontruiming uit te voeren. Als u een vraag heeft neem dan contact met ons op, ook voor een offerte. U krijg van ons doorgaans altijd binnen één uur antwoord. Ook zijn wij nog steeds binnen 24 uur inzetbaar voor uw ontruiming.

Moet ik een woningontruiming uitstellen vanwege het Coronavirus?

Het brengt risico’s met zich mee, daarom is het verstandig hiervoor een professional in te schakelen. Vanzelfsprekend neemt het risico op besmetting toe als mensen bij elkaar komen, daarom zijn er veel evenementen afgelast en wordt er voorkomen dat veel mensen bij elkaar komen. Op dit moment is nog steeds het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven en u mag niet met grote groepen mensen bij elkaar komen. Als wij u woning ontruimen nemen wij hiervoor gepaste maatregelen om COVID-19 geen kans te geven ook als er besmetting heerst. Wij maken de woning grondig schoon en zorgen ervoor dat de ruimte weer veilig wordt. Wij zijn ervaren op het gebied van vervuilde woningen daarom kunnen wij u goed van dienst zijn.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22