Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29
Submarine Productions
Submarine Productions
2023-06-29
Prima service. Afspraken worden nagekomen en 2 hele fijne, aardige mannen die super netjes werken.
Marianne De Langen
Marianne De Langen
2023-06-15
Wij hebben helaas een iets andere ervaring. Nadat onze moeder was overleden hebben wij hulp ingeroepen, zeker ook omdat er vermeld staat dat alle bruikbare spullen nog op goede plekken terecht zouden komen. Niet dus, alles werd vernietigd waar we bij stonden, er was geen gesprek mogelijk met de jongens die werkzaam waren, die spraken bijna geen Nederlands. Zelfs het koffiezetapparaat van 3 maanden oud, de koelkast van net een jaar, en zilverwerk, wilden ze allemaal naar de stort brengen. Na contact opgenomen te hebben met hen baas, vertelde die dat dit niet de bedoeling was, maar we kregen wel de volledige rekening.
Theo Horbach
Theo Horbach
2023-06-12
Correcte afspraken, harde werkers en brandschone oplevering
Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
2023-05-02
In een woord: super! Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk! Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
2023-04-24
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
2023-04-18
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd. Aanrader dit bedrijf.

UW ONTRUIMER

Woningontruiming in tijden van het Coronavirus ( COVID-19)

Vanwege de maatregelen tegen het Coronavirus en omdat het virus zo besmettelijk is gaan veel dingen nu anders dan u gewend bent. Nog steeds zijn er elke dag nieuwe besmettingen. Op de website van het RIVM kunt u lezen wat de richtlijnen zijn om het virus in te dammen. Omdat het Coronavirus voorlopig nog wel even onder ons blijft zijn nieuwe besmettingen helaas niet uit te sluiten. Vanwege het besmettingsgevaar zijn er maatregelen genomen zoals de 1,5 meter en social-distancing regel. Uw Ontruimer is op dit moment volledig inzetbaar om een woningontruiming uit te voeren en we volgen hierbij de instructies van het RIVM.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Wat betekenen de maatregelen voor uw woningontruiming?

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan nemen wij gepaste voorzorgsmaatregelen als woning ontruimingsbedrijf.

– Offerte kan eventueel gemaakt worden aan de hand van foto’s.
– Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand.
– Handen wassen, onze medewerkers komen met schone handen bij u aan.
– Bij symptomen die door het RIVM worden aangegeven zoals verhoging, verkoudheid en hoesten worden medewerkers per direct naar huis gestuurd.
– Dragen van speciale beschermingskleding zoals pakken en mondkapjes.

woning ontruimer komt bij u langs

Wij doen er alles aan om het virus niet te verspreiden en op te lopen. Wij zijn nog steeds beschikbaar om uw woningontruiming uit te voeren. Als u een vraag heeft neem dan contact met ons op, ook voor een offerte. U krijg van ons doorgaans altijd binnen één uur antwoord. Ook zijn wij nog steeds binnen 24 uur inzetbaar voor uw ontruiming.

Moet ik een woningontruiming uitstellen vanwege het Coronavirus?

Het brengt risico’s met zich mee, daarom is het verstandig hiervoor een professional in te schakelen. Vanzelfsprekend neemt het risico op besmetting toe als mensen bij elkaar komen, daarom zijn er veel evenementen afgelast en wordt er voorkomen dat veel mensen bij elkaar komen. Op dit moment is nog steeds het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven en u mag niet met grote groepen mensen bij elkaar komen. Als wij u woning ontruimen nemen wij hiervoor gepaste maatregelen om COVID-19 geen kans te geven ook als er besmetting heerst. Wij maken de woning grondig schoon en zorgen ervoor dat de ruimte weer veilig wordt. Wij zijn ervaren op het gebied van vervuilde woningen daarom kunnen wij u goed van dienst zijn.

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam