Woningontruiming Diemen

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

De voordelen van een woningontruimer

Een woningontruiming kan een zware klus zijn, zowel op fysiek als mentaal vlak. Uw Ontruimer zorgt ervoor dat uw woning direct en efficiënt wordt ontruimd waardoor u tijd en energie overhoudt voor andere belangrijke zaken. Door de snelle afwikkeling van Uw Ontruimer vermijdt u extra kosten zoals een additionele maand huur of hypotheek. Laat u woningontruiming in Diemen uitvoeren door vakmensen en kies voor uwontruimer.nl met aantrekkelijke prijzen. Uwontruimer.nl voert u woningontruiming helemaal naar wens uit: het verwijderen van vloeren tot kleine kluswerkzaamheden. Kortom wij doen alles om uw woningontruiming tot een succes te brengen. Klanten geven ons gemiddeld een waardering van 9,5 voor onze service. Bovendien hebben wij klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan. Tevens komen onze medewerkers graag bij u langs op locatie voor advies. En om een gratis offerte uit te brengen. Daarom is uwontruimer.nl een betrouwbare partner om uw woningontruiming in Diemen uit te laten voeren.

Ook een spoedontruiming in Diemen

Wilt u uw woning met spoed laten ontruimen in Diemen? Ook dan staat Uw Ontruimer voor u klaar om u volledig te ontzorgen. Binnen 24 uur verzorgen onze ervaren vakmannen uw spoedontruiming met zekerheid en efficiëntie. Een spoedontruiming kan voorkomen na een overlijden. Dit is een zwaar proces waarin tijd extra van belang is. Dit maakt het vaak onmogelijk om zelf aan de slag te gaan met de ontruiming die snel moet plaatsvinden. Uw Ontruimer neemt dit werk voor u uit handen.

Onze spoedservice is tevens de beste keuze wanneer u een bedrijfspand snel wilt laten ontruimen. Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of na een faillissement. Naast een spoedontruiming in Diemen leveren wij extra diensten zoals demontage, vloerverwijdering, sloopwerkzaamheden en verhuizen.

Uw Ontruimer denkt graag met u mee en wij komen graag bij u langs om u te adviseren en te informeren voor u woningontruiming in Diemen.


Inboedel op laten kopen na een woningontruiming in Diemen

Na een verhuizing blijven vaak spullen achter in de woning. Dit is vaak het geval bij een verhuizing naar een seniorenwoning of wanneer een woning is ontruimd na een overlijden.
De goederen die in aanmerking komen zijn onder andere antiek, vintage, design, kwaliteitsmeubels, zilverwerk, porselein schilderijen, aardewerk, glaswerk, sieraden, witgoed, kunst en gereedschap.

Is uw woning in Diemen ontruimd en wilt gemakkelijk u van de resterende inboedel af? Uw Ontruimer koopt uw inboedel op naar waarde. Gewapend met onze 10+ jaar ervaring in veilingen, internetverkopen en de verkoop van onroerende goederen, kunnen wij u de meest scherpe en eerlijke prijs bieden voor uw inboedel.

Seniorenverhuizing in Diemen

Bij het organiseren van een seniorenverhuizing in Diemen komt vaak meer kijken dan wordt verwacht. In veel gevallen verhuizen ouderen van of naar een verzorgingstehuis, begeleidend wonen of een aanleunwoning. Dit kan een stressvolle situatie zijn. Welke spullen gaan er mee, of welke spullen blijven achter? Voor de familie en/of mantelzorg kan dit extra stress geven in een periode waarin al veel verandert. Uw Ontruimer staat graag voor u klaar om iedere seniorenverhuizing van of naar Diemen uit handen te nemen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u rekenen op een soepele verhuizing.

Woningontruiming in Diemen voor een aantrekkelijke prijs

Aan een woningontruiming zijn kosten verbonden. Voor uw ontruiming in de gemeente Diemen kunt u ons inschakelen voor een goede en aantrekkelijk geprijsde woningontruiming. Als u een waardevolle inboedel heeft kunnen wij u hier nog een zeer aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Zo bespaart u nog eens kosten op uw ontruiming. Als u inboedel nog een aanzienlijke waarde vertegenwoordigt dan is het in sommige gevallen zelfs gratis. Daarom neemt u contact op met Uw Ontruimer. Namelijk voor een gratis taxatie van uw inboedel. Geen vreemde mensen over de vloer voor de overname van uw goederen. Kies voor een fijne afhandeling van de verkoop met een transparante werkwijze voor uw woningontruiming in Diemen.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.