Annemarie van Willigen
Annemarie van Willigen
2024-07-07
Na het overlijden van mijn vader moest het huurhuis (grote vijfkamer woning met zolder) leeggehaald worden. Dat hebben de mannen van de Ontruimen perfect gedaan. Wij zijn erg tevreden!
Maarten van de Wijdeven
Maarten van de Wijdeven
2024-07-06
Ik ben zeer tevreden over de ontruimer. Alles is netjes en volgens afspraken opgeleverd. Het contact is steeds vlot, helder en duidelijk geweest en dankzij tips van Jurriën is er zelfs nog een flinke besparing gehaald op de totale kosten.
Anne Kretzer
Anne Kretzer
2024-06-28
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf! Het ontruimen van mijn ouderlijke huis is zeer goed, snel en professioneel gedaan. Daarbij, het team was fantastisch; door hun goede humeur, aanstekelijke salsamuziek en gezelligheid was deze dag, waar ik erg tegenop zag, goed te doen. Gracias!!!
Hans Appenzeller
Hans Appenzeller
2024-06-26
De ontruiming ging geweldig! Erg tevreden!
Loes
Loes
2024-06-09
Goed geregeld. 4vriendelijke heren hebben keihard gewerkt om het complete appartement te ontruimen en schoon achter te laten. Wij zijn volledig ontzorgt. 👍👍
Fred van der Horst
Fred van der Horst
2024-06-05
Zeer nette service en keurig werk afgeleverd. Bij deze bedankt voor de service
Jaap de Groot
Jaap de Groot
2024-06-05
We zijn echt super tevreden over de service van Uw Ontruimer, in alle opzichten. In de communicatie, de helderheid, de professionele aanpak, de planning en de snelheid. Uw Ontruimer heeft ons fantastisch geholpen en de woning tip top opgeleverd! Onze makelaar was onder de indruk en wij ook. Echt uit de kunst! Ik kan iedereen aanraden met Uw Ontruimer in zee te gaan.
Rowdy Verbaan
Rowdy Verbaan
2024-05-23
Vandaag is de woning van mijn schoonmoeder volledig ontruimd door 3 toppers van dit bedrijf. 2 vrachtwagentjes vol oude spullen, rommeltjes en prullaria en het huis is daarna ook nog eens schoongemaakt. En dit was nogal een klus gezien moeders de afgelopen 10 jaar niets heeft weggegooid voor ons gevoel. Fantastisch bedrijf, fantastische service en uitstekende prijskwaliteit verhouding. Dikke 5 sterren!!
Ruud Bouland
Ruud Bouland
2024-05-23
De woning is prima volgens afspraak ontruimd en goed schoon opgeleverd. Goede communicatie en prettig contact. Zeker een aanrader.
Kw Meyer
Kw Meyer
2024-04-29
De ontruiming van mijn moeders huis ging snel en netjes. Aan het einde van de dag is het schoon opgeleverd.

UW ONTRUIMER

Woningontruiming in Heemskerk vakkundig en duurzaam

Woningontruimer in Heemskerk nodig? Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij iedere klus. Neem daarom gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Woningontruiming of huis leegmaken na overlijden in Heemskerk kan gepaard gaan met verdriet of anderen emoties. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van ontruimen. Hoe gaat dat in zijn werk? Als eerste neem u contact op met ons en u legt uit wat de situatie is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 53 92 91 45 via de email: info@uwontruimer.nl of vul een contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Vervolgens komen wij persoonlijk bij u langs. Omdat elke ontruiming uniek is en wij een goed beeld moeten hebben van de werkzaamheden. Aan de hand daarvan maken wij voor u een offerte. Deze offerte is gratis en vrijblijvend. Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij over tot de ontruiming. Deze duurt doorgaans één volle dag. U hoeft niet aanwezig te zijn ten tijde van de ontruiming. Wij adviseren dit meestal ook omdat het emoties naar boven kan brengen. Aan het einde van de ontruiming lopen we met u een rondje door de woning om te kijken of de oplevering naar wens is verlopen

woning ontruimer komt bij u langs

Aantrekkelijke prijs en goedkoopste in de regio

Wij hanteren zeer gunstige tarieven voor een woningontruiming in Heemskerk. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Wij hebben service en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan. Wijs treven dan ook naar 100% klanttevredenheid. Wij zijn dagelijks actief in de regio daarom kunnen wij u snel van dienst zijn. Ook voor spoedontruiming kunnen wij binnen 24 uur de locatie ontruimen. Een ontruiming is vaak fysiek zwaar en de benodigde hulpjes heeft niet iedereen tot de beschikking. Daarom is het ook helemaal niet raar als u hulp inschakelt. Fijn om te weten dat u een professioneel ontruimingsteam hiervoor kan inschakelen. Wij leveren advies en assistentie op maat voor een woningontruiming in Heemskerk.

Inboedelservice combinatie met woningontruiming in Heemskerk

Een woningontruiming in combinatie met onze inboedelservice. Als u een waardevolle inboedel heeft kunnen wij deze opkopen naar waarde. Dit wordt dan in korting gebracht op het uiteindelijke offertebedrag.
Waardevolle inboedel:
– Antiek
– Vintage
– Design
– Merken zoals Gispen, Pastoe, Chesterfield
Benieuwd of u een waardevolle inboedel heeft? Neem contact op onze medewerkers staan u graag te woord. Eventueel komen we langs voor een bezichtiging of een inventarisatie. U kunt ons ook een foto sturen over de mail: info@uwontruimer.nl

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam