Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29
Submarine Productions
Submarine Productions
2023-06-29
Prima service. Afspraken worden nagekomen en 2 hele fijne, aardige mannen die super netjes werken.
Marianne De Langen
Marianne De Langen
2023-06-15
Wij hebben helaas een iets andere ervaring. Nadat onze moeder was overleden hebben wij hulp ingeroepen, zeker ook omdat er vermeld staat dat alle bruikbare spullen nog op goede plekken terecht zouden komen. Niet dus, alles werd vernietigd waar we bij stonden, er was geen gesprek mogelijk met de jongens die werkzaam waren, die spraken bijna geen Nederlands. Zelfs het koffiezetapparaat van 3 maanden oud, de koelkast van net een jaar, en zilverwerk, wilden ze allemaal naar de stort brengen. Na contact opgenomen te hebben met hen baas, vertelde die dat dit niet de bedoeling was, maar we kregen wel de volledige rekening.
Theo Horbach
Theo Horbach
2023-06-12
Correcte afspraken, harde werkers en brandschone oplevering
Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
2023-05-02
In een woord: super! Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk! Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
2023-04-24
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
2023-04-18
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd. Aanrader dit bedrijf.

UW ONTRUIMER

Woningontruiming in Heemskerk vakkundig en duurzaam

Woningontruimer in Heemskerk nodig? Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij iedere klus. Neem daarom gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Woningontruiming of huis leegmaken na overlijden in Heemskerk kan gepaard gaan met verdriet of anderen emoties. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van ontruimen. Hoe gaat dat in zijn werk? Als eerste neem u contact op met ons en u legt uit wat de situatie is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 53 92 91 45 via de email: info@uwontruimer.nl of vul een contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Vervolgens komen wij persoonlijk bij u langs. Omdat elke ontruiming uniek is en wij een goed beeld moeten hebben van de werkzaamheden. Aan de hand daarvan maken wij voor u een offerte. Deze offerte is gratis en vrijblijvend. Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij over tot de ontruiming. Deze duurt doorgaans één volle dag. U hoeft niet aanwezig te zijn ten tijde van de ontruiming. Wij adviseren dit meestal ook omdat het emoties naar boven kan brengen. Aan het einde van de ontruiming lopen we met u een rondje door de woning om te kijken of de oplevering naar wens is verlopen

woning ontruimer komt bij u langs

Aantrekkelijke prijs en goedkoopste in de regio

Wij hanteren zeer gunstige tarieven voor een woningontruiming in Heemskerk. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Wij hebben service en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan. Wijs treven dan ook naar 100% klanttevredenheid. Wij zijn dagelijks actief in de regio daarom kunnen wij u snel van dienst zijn. Ook voor spoedontruiming kunnen wij binnen 24 uur de locatie ontruimen. Een ontruiming is vaak fysiek zwaar en de benodigde hulpjes heeft niet iedereen tot de beschikking. Daarom is het ook helemaal niet raar als u hulp inschakelt. Fijn om te weten dat u een professioneel ontruimingsteam hiervoor kan inschakelen. Wij leveren advies en assistentie op maat voor een woningontruiming in Heemskerk.

Inboedelservice combinatie met woningontruiming in Heemskerk

Een woningontruiming in combinatie met onze inboedelservice. Als u een waardevolle inboedel heeft kunnen wij deze opkopen naar waarde. Dit wordt dan in korting gebracht op het uiteindelijke offertebedrag.
Waardevolle inboedel:
– Antiek
– Vintage
– Design
– Merken zoals Gispen, Pastoe, Chesterfield
Benieuwd of u een waardevolle inboedel heeft? Neem contact op onze medewerkers staan u graag te woord. Eventueel komen we langs voor een bezichtiging of een inventarisatie. U kunt ons ook een foto sturen over de mail: info@uwontruimer.nl

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam