woningontruiming Heemskerk

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming in Heemskerk vakkundig en duurzaam

Woningontruiming of huis leegmaken na overlijden in Heemskerk kan gepaard gaan met verdriet of anderen emoties. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van ontruimen. Hoe gaat dat in zijn werk? Als eerste neem u contact op met ons en u legt uit wat de situatie is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 53 92 91 45 via de email: info@uwontruimer.nl of vul een contactformulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Vervolgens komen wij persoonlijk bij u langs. Omdat elke ontruiming uniek is en wij een goed beeld moeten hebben van de werkzaamheden. Aan de hand daarvan maken wij voor u een offerte. Deze offerte is gratis en vrijblijvend. Als u akkoord gaat met de offerte gaan wij over tot de ontruiming. Deze duurt doorgaans één volle dag. U hoeft niet aanwezig te zijn ten tijde van de ontruiming. Wij adviseren dit meestal ook omdat het emoties naar boven kan brengen. Aan het einde van de ontruiming lopen we met u een rondje door de woning om te kijken of de oplevering naar wens is verlopen.

Inboedelservice combinatie met woningontruiming in Heemskerk

Een woningontruiming in combinatie met onze inboedelservice. Als u een waardevolle inboedel heeft kunnen wij deze opkopen naar waarde. Dit wordt dan in korting gebracht op het uiteindelijke offertebedrag.
Waardevolle inboedel:
– Antiek
– Vintage
– Design
– Merken zoals Gispen, Pastoe, Chesterfield
Benieuwd of u een waardevolle inboedel heeft? Neem contact op onze medewerkers staan u graag te woord. Eventueel komen we langs voor een bezichtiging of een inventarisatie. U kunt ons ook een foto sturen over de mail: info@uwontruimer.nl

Aantrekkelijke prijs en goedkoopste in de regio

Wij hanteren zeer gunstige tarieven voor een woningontruiming in Heemskerk. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Wij hebben service en klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan. Wijs treven dan ook naar 100% klanttevredenheid. Wij zijn dagelijks actief in de regio daarom kunnen wij u snel van dienst zijn. Ook voor spoedontruiming kunnen wij binnen 24 uur de locatie ontruimen. Een ontruiming is vaak fysiek zwaar en de benodigde hulpjes heeft niet iedereen tot de beschikking. Daarom is het ook helemaal niet raar als u hulp inschakelt. Fijn om te weten dat u een professioneel ontruimingsteam hiervoor kan inschakelen. Wij leveren advies en assistentie op maat voor een woningontruiming in Heemskerk.
Heemskerkerduin – Noorddorp

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22
Bart van Zweeden
Bart van Zweeden
13:58 17 Feb 22
Super bedrijf. Reageren snel en doen vakkundig hun werk. Top.
Herman ten Napel
Herman ten Napel
11:16 14 Dec 21
Keurig netjes de woning ontruimd. Na afloop werd nog even de gang en de lift schoongeveegd. Het ging precies zoals ik had gehoopt.