Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29
Submarine Productions
Submarine Productions
2023-06-29
Prima service. Afspraken worden nagekomen en 2 hele fijne, aardige mannen die super netjes werken.
Marianne De Langen
Marianne De Langen
2023-06-15
Wij hebben helaas een iets andere ervaring. Nadat onze moeder was overleden hebben wij hulp ingeroepen, zeker ook omdat er vermeld staat dat alle bruikbare spullen nog op goede plekken terecht zouden komen. Niet dus, alles werd vernietigd waar we bij stonden, er was geen gesprek mogelijk met de jongens die werkzaam waren, die spraken bijna geen Nederlands. Zelfs het koffiezetapparaat van 3 maanden oud, de koelkast van net een jaar, en zilverwerk, wilden ze allemaal naar de stort brengen. Na contact opgenomen te hebben met hen baas, vertelde die dat dit niet de bedoeling was, maar we kregen wel de volledige rekening.
Theo Horbach
Theo Horbach
2023-06-12
Correcte afspraken, harde werkers en brandschone oplevering
Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
2023-05-02
In een woord: super! Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk! Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
2023-04-24
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
2023-04-18
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd. Aanrader dit bedrijf.

UW ONTRUIMER

Woningontruiming Heiloo: professioneel en efficiënt

Wanneer u een woning in Heiloo dient te ontruimen, is uwontruimer.nl de perfecte oplossing voor u. Ons team van professionele ontruimers beschikt over jarenlange ervaring en is zeer efficiënt in het ontruimen van woningen. Of het nu gaat om een ontruiming na overlijden, echtscheiding of verhuizing, wij zorgen ervoor dat de woning snel en grondig ontruimd wordt.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Op maat gemaakt oplossing voor een woningontruiming in Heiloo

Bij uwontruimer.nl begrijpen wij dat elke ontruimingssituatie uniek is. Daarom bieden wij een op maat gemaakte oplossing voor elke klant. Ons team werkt samen met u om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen en hierop in te spelen. Of het nu gaat om het bewaren van bepaalde spullen, het verkopen van inboedel of het verwijderen van grofvuil, wij zorgen ervoor dat alles volgens uw wensen wordt gedaan.

woning ontruimer komt bij u langs

Een zorgeloze woningontruiming in Heiloo

Met uwontruimer.nl hoeft u zich geen zorgen te maken over de ontruiming van uw woning in Heiloo. Wij nemen het hele proces uit handen en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Ons team zorgt niet alleen voor de ontruiming zelf, maar kan ook helpen met het regelen van vervoer, verkoop van inboedel en verwijdering van grofvuil. Door onze jarenlange ervaring en professionele aanpak kunt u er zeker van zijn dat de ontruiming snel en naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Woningontruiming is een lastige en emotionele taak, Maar bij Uwontruimer.nl begrijpen wij dit. Wij bieden onze klanten een complete service voor woningontruiming in Heiloo. Van het verwijderen van spullen tot het schoonmaken van de woning. Wij hebben veel ervaring en kan uw woning binnen een paar dagen ontruimen, zodat u zich niet druk hoeft te maken over de administratie en vervelende klus. Bovendien is onze service betaalbaar en we garanderen een snelle afhandeling en een perfect eindresultaat.

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam