Woningontruiming Huizen

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Maak eenvoudig een offerte afspraak met uwontruimer.nl als u een een woningontruiming in Huizen heeft

Uwontruimer is een professionele ontruimer die uw woningontruiming in Huizen professioneel uitvoert tegen een aantrekkelijke prijs. Ook voor aanvullende diensten zoals vloerverwijdering, sloop- en klus werkzaamheden kunnen wij naar wens uitvoeren zodat de oplevering naar wens wordt uitgevoerd. Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis offerte in Huizen. Tel:06 53 92 91 45 Email: info@uwontruimer.nl .

Een seniorenverhuizing in combinatie met het leegruimen van de woning

Een senioren verhuizing of een verhuizing van groot naar klein gaat meestal gepaard met een ontruiming. Wij kunnen u op dit gebied volledig ontzorgen door uw inboedel naar de nieuwe woning of locatie te verhuizen en de oude woning naar wens op te leveren. De overige inboedel kopen wij op of brengen wij naar een kringlooporganisatie of een ander goed doel. Als uw goederen nog een waarde vertegenwoordigt dan kunnen wij u er een aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Dit bedrag wordt dan verrekend met de offerte en zo drukt u de kosten van de ontruiming aanzienlijk. Dat is de service die uwontruimer u biedt aan waar veel mensen dankbaar gebruik van maken.

Uwontruimer.nl: Goede service en aantrekkelijke prijzen voor een woningontruiming in Huizen

Voor een woningontruiming in Huizen hebben wij alles zelf in de hand om uw ontruiming tot een succes te brengen. Zo beschikken wij over de benodigde hulp- en transportmiddelen zoals verhuiskratten, transportwagens, vrachtwagens en mankracht. Mede daardoor kunnen wij u snel en vakkundig te dienst zijn en kunnen wij ook woning met spoed ontruimen. Handige service want soms moet een zorgkamer binnen 24 leeg. Maak gebruik van onze snelle service door contact op te nemen met ons en een afspraak te maken. Een spoedontruiming kan zonder offerte afspraak uitgevoerd worden.

Uwontruimer.nl voor:

-Woningontruiming
-Vloerverwijdering
-Spoedontruiming
-Bedrijfsontruiming
-Kleine sloopwerkzaamheden
-Kleine kluswerzaamheden
-Verhuizen
-Bezemschone oplevering

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22