Woningontruiming Nieuw-Vennep

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

 

Úw ontruimer voor een woningontruiming in Nieuw-Vennep

Maak een Gratis offerteafspraak voor een woningontruiming in Nieuw-Vennep

Woningontruiming in Nieuw-Vennep tegen een aantrekkelijke prijs en professioneel uitgevoerd. Ook voor Spoedontruimingen, bedrijfsontruiming, vloerverwijdering, seniorenverhuizing en bezemschone oplevering kunt u ons inschakelen. Wij komen kosteloos bij u langs om u te adviseren en om een gratis offerte uit te brengen. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van ontruimen. Zoveel mogelijk van de inboedel wordt beschikbaar gesteld voor hergebruik en het afval voeren wij netjes af.

Seniorenverhuizing

Een verhuizing voor ouderen is net even wat ingrijpender en vraagt om meer zorg en aandacht. Een verhuizing van groot naar klein betekent vaak dat er afscheid genomen moet worden van een heleboel spullen. Wij helpen u dan graag om de gewenste meubels naar de nieuwe locatie te transporteren. Voor de restboedel vinden we dan een nieuwe bestemming. We werken samen met diverse kringlooporganisatie en andere goede doelen. Heeft u mogelijk een waardevolle restboedel? Dan kunnen wij u er een aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Dit komt dan in mindering van het offertebedrag. Zo kun u de kosten van de verhuizing / ontruiming aanzienlijk drukken. Lees meer over onze uitgebreide opkoop service.

Uwontruimer.nl : Goede service en persoonlijke benadering voor een woningontruiming in Nieuw-Vennep

Woningontruiming in Nieuw-Vennep door uwontruimer.nl met een hoge klanttevredenheid. Wij ontruimen dagelijks in de regio en we streven naar 100% klanttevredenheid. Wij hebben alles in huis om een woningontruiming soepel te laten verlopen. Ook voor spoedontruimingen zijn wij snel inzetbaar. Een zorgkamer moet vaak binnen 24 uur leeggeruimd worden. Dit kunnen wij voor u realiseren. Een spoedontruiming kan zonder offerteafspraak uitgevoerd worden.

Diensten

Uwontruimer.nl heeft een heleboel aanvullende diensten om een ontruiming naar wens uit te voeren.

-Tuin opschonen
-Vloerverwijdering en afvoeren
-Gaten dichten en kleine stuc-werkzaamheden
-verhuizen
-opslag
-bezemschoon opleveren

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22
Bart van Zweeden
Bart van Zweeden
13:58 17 Feb 22
Super bedrijf. Reageren snel en doen vakkundig hun werk. Top.
Herman ten Napel
Herman ten Napel
11:16 14 Dec 21
Keurig netjes de woning ontruimd. Na afloop werd nog even de gang en de lift schoongeveegd. Het ging precies zoals ik had gehoopt.