Joop en Lida Timmer
Joop en Lida Timmer
2023-11-27
Wij zijn heel blij met dit bedrijf. Ze hebben het hele huis van mijn vader ontruimd en schoon opgeleverd. Alles volgens afspraak voor een nette prijs. Ze hebben ons veel werk uit handen genomen Super.
Nancy Meijer
Nancy Meijer
2023-11-16
Snelle en goede service. Binnen 1 dag een appartement ontruimd i.v.m. overlijden. Super snel en goed geholpen.
Peter
Peter
2023-10-28
We zijn super tevreden hoe ontruimen.nl het huis van mijn ouders heeft leeg gehaald.Goed georganiseerd en harde werkers. Ok heel vriendelijk. Hielden slechts 1 keer een pauze. Alles ging in goed overleg en uiteindelijk top bezemschoon achter gelaten. Kan het iedereen aanbevelen.
Paul Rob
Paul Rob
2023-08-24
Wat een ongelofelijke prestatie leveren deze jongens! Wat een wekenklus lijkt, fixen deze jongens in een dag. Leeg, schoon en alles volgens afspraak. Dat de klus langer duurde dan de ingeschatte tijd daar draaien ze hun hand niet voor om… paar uurtjes ‘extra gas geven’ en de klus is geleverd voor het afgesproken, zeer redelijke, bedrag. Echt… Grote klasse!!! Dank mannen 👍
Erik Smit
Erik Smit
2023-08-22
Plezierig contact. Goede prijs voor het leeghalen van een appartement. Netjes opgeleverd.
Wypke Rusticus
Wypke Rusticus
2023-08-22
Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29

UW ONTRUIMER

Woningontruiming in Voorschoten? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een kostenopgave.

Vakkundig en snel uw woningontruiming in Voorschoten laten uitvoeren door uwontruimer.nl

Wij verzorgen uw woningontruiming in voorschoten met zorg en tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bieden u totaaloplossingen voor elk soort ontruiming. Dus ook bedrijfsontruiming en ontruiming van winkelpanden. Als u gebruik maakt van onze totaaloplossing dan verzorgen wij uw ontruiming van A tot Z en heeft u geen omkijken meer naar de oplevering. Ook kleine  kluswerkzaamheden zoals het terugzetten van deuren en stucwerk verzorgen wij. Heeft een boedel die nog een significante waarde vertegenwoordigt? Dan kunnen wij u er een aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Email:info@uwontruimer.nl voor een taxatie of een gratis offerte afspraak voor een woningontruiming in Voorschoten.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Seniorenhulp bij uw woningontruiming in Voorschoten

Een woningontruiming in Voorschoten met seniorenhulp van úw ontruimer. Voor ouderen gaat een verhuizing vaak hand in hand met een ontruiming. Meestal is de nieuwe locatie kleiner waardoor niet alles mee kan. Dan is het fijn als iemand u hierbij helpt, bijvoorbeeld met het uitzoeken van meubels voor de nieuwe locatie. Wij bieden u een uitgebreide service op dit gebied. Zodoende kunnen wij u helpen met het uitzoeken van spullen en deze ook voor u verhuizen. Over de restboedel en de oude woning hoeft u zich dan geen zorgen te maken. Namelijk verzorgen wij de oplevering en de ontruiming van deze woning. Als u vragen heeft, schroom niet om te bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord.

woning ontruimer komt bij u langs

Huis leegmaken na overlijden kan zeer onaangenaam zijn voor nabestaanden.

Een woningontruiming of het leegmaken van een woning in Voorschoten na overlijden verzorgen wij met zorg en respect. Na het overlijden van een dierbare kan het voorkomen dat u een woning heeft die ontruimd moet worden. Dit kan een intensieve periode zijn met veel emoties. Ook moet er veel geregeld worden voor bijvoorbeeld een uitvaart. Een bijkomende ontruiming wordt dan al snel te veel. Wij snappen dit maar al te goed en we helpen u graag. Een ontruiming wordt door ons met respect en zorg uitgevoerd zodat u zich met andere dingen kunt bezighouden. U kunt de sleutels gerust aan ons overlaten. Wij werken maatschappelijk, professioneel en discreet.

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam