Woningontruiming Voorschoten

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming in Voorschoten? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak voor een kostenopgave.

Vakkundig en snel uw woningontruiming in Voorschoten laten uitvoeren door uwontruimer.nl

Wij verzorgen uw woningontruiming in voorschoten met zorg en tegen een aantrekkelijke prijs. Wij bieden u totaaloplossingen voor elk soort ontruiming. Dus ook bedrijfsontruiming en ontruiming van winkelpanden. Als u gebruik maakt van onze totaaloplossing dan verzorgen wij uw ontruiming van A tot Z en heeft u geen omkijken meer naar de oplevering. Ook kleine  kluswerkzaamheden zoals het terugzetten van deuren en stucwerk verzorgen wij. Heeft een boedel die nog een significante waarde vertegenwoordigt? Dan kunnen wij u er een aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Email:info@uwontruimer.nl voor een taxatie of een gratis offerte afspraak voor een woningontruiming in Voorschoten.

Seniorenhulp bij uw woningontruiming in Voorschoten

Een woningontruiming in Voorschoten met seniorenhulp van úw ontruimer. Voor ouderen gaat een verhuizing vaak hand in hand met een ontruiming. Meestal is de nieuwe locatie kleiner waardoor niet alles mee kan. Dan is het fijn als iemand u hierbij helpt, bijvoorbeeld met het uitzoeken van meubels voor de nieuwe locatie. Wij bieden u een uitgebreide service op dit gebied. Zodoende kunnen wij u helpen met het uitzoeken van spullen en deze ook voor u verhuizen. Over de restboedel en de oude woning hoeft u zich dan geen zorgen te maken. Namelijk verzorgen wij de oplevering en de ontruiming van deze woning. Als u vragen heeft, schroom niet om te bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord. 

Huis leegmaken na overlijden kan zeer onaangenaam zijn voor nabestaanden.

Een woningontruiming of het leegmaken van een woning in Voorschoten na overlijden verzorgen wij met zorg en respect. Na het overlijden van een dierbare kan het voorkomen dat u een woning heeft die ontruimd moet worden. Dit kan een intensieve periode zijn met veel emoties. Ook moet er veel geregeld worden voor bijvoorbeeld een uitvaart. Een bijkomende ontruiming wordt dan al snel te veel. Wij snappen dit maar al te goed en we helpen u graag. Een ontruiming wordt door ons met respect en zorg uitgevoerd zodat u zich met andere dingen kunt bezighouden. U kunt de sleutels gerust aan ons overlaten. Wij werken maatschappelijk, professioneel en discreet.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.