Woningontruiming Zaanstad

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Bespaar tijd en moeite bij een woningontruiming in Zaanstad

Schakel een professional in voor een woningontruiming in Zaanstad. Bij uwontuimer.nl bent u aan het goede adres. Wij bieden u een totaalpakket voor een woningontruiming in Zaanstad. Omdat een woningontruiming een zware klus kan zijn kunt u het beter overlaten aan ons. Wij helpen u graag en we komen vrijblijvend bij u langs om een offerte uit te brengen.

Onze diensten:
– Inboedelservice
– Bedrijfsontruiming
– Verhuizen van groot naar klein
– Huis leegmaken na overlijden

Huis leeg maken binnen 1 dag

Woningontruiming in Zaanstad kan snel en vakkundig uitgevoerd worden door uwontruimer.nl. Omdat wij dagelijks actief zijn in de regio’s Noord- en Zuid-Holland. Zo kunnen wij in 1 dag de woning ontruimen en bezemschoon opleveren. Wij bieden u totale ontzorging op het gebied van woningontruiming. U kun ons telefonisch bereiken om een afspraak te maken en voor een inventarisatie van de werkzaamheden.

Huis leegmaken na overlijden

Een ontruiming na het overlijden van een dierbare kan een emotionele gebeurtenis zijn. Vaak is er sprake van verdriet of andere emoties. Kies daarom een betrouwbare partner voor dit soort klussen. Na overlijden blijven er meestal nog een heleboel bruikbare goederen over. Wij werken samen met diverse goede doelen en kringloopwinkels om deze spullen zoveel mogelijk te hergebruiken. En als de inboedel nog een hoge waarde heeft zoals antiek, vintage of design bijvoorbeeld. Dan kunnen wij u er een aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Deze prijs is gebaseerd op de huidige markt en onze kennis.

Goede service en persoonlijk contact bij een woningontruiming in Zaanstad

Wij werken professioneel, maatschappelijk en discreet. Ook voor een seniorenverhuizing of een verhuizing van groot naar klein bent u bij ons aan het goede adres. Een verhuizing is voor oudere vaak net even wat ingrijpender. Omdat niet alles spullen mee kunnen naar de nieuwe locatie heeft u misschien ook te maken met een ontruiming. Wij kunnen u verhuizen en de oude woning weer bezemschoon voor u opleveren. Ontruimen in combinatie met verhuizen door uwontruimer.nl met zorg en aandacht uitgevoerd. 100% klanttevredenheid en oplevergarantie. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Zaandam – Assendelft – Koog aan de Zaan – Krommenie – Krommeniedijk – Westknollendam – Westzaan – Wormerveer – Zaandijk – Zaanse Schans

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22
Bart van Zweeden
Bart van Zweeden
13:58 17 Feb 22
Super bedrijf. Reageren snel en doen vakkundig hun werk. Top.
Herman ten Napel
Herman ten Napel
11:16 14 Dec 21
Keurig netjes de woning ontruimd. Na afloop werd nog even de gang en de lift schoongeveegd. Het ging precies zoals ik had gehoopt.