Woningbouwvereniging

Kies voor een samenwerking met Uw Ontruimer

Het komt vaak voor dat een huurder niet in de gelegenheid is om de woning op te leveren. Uw Ontruimer heeft ruim 10 jaar ervaring als ontruimingsbedrijf. Wij staan voor kwaliteit en werkkracht. Bent u op zoek naar een partner voor het ontruimen van woningen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Voor- en eindinspectie

De voordelen van onze services zijn groot. Zo doen wij voor onze klanten de voor- en eindinspectie. Wij leveren de woning dan helemaal naar eisen van de voorinspectie op. Zo kunnen wij onze klanten helemaal ontzorgen.

Discrete en respectvolle woningontruiming

Onze medewerkers hebben een georganiseerde werkwijze en gaan op een respectvolle manier met de ontruiming om. Indien nodig wordt de hele inboedel geïnventariseerd en gedocumenteerd.

Geïnteresseerd in een samenwerking met ons?

Neem dan gelijk contact op!

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.