Woningbouwvereniging

Kies voor een samenwerking met Uw Ontruimer

Het komt vaak voor dat een huurder niet in de gelegenheid is om de woning op te leveren. Uw Ontruimer heeft ruim 10 jaar ervaring als ontruimingsbedrijf. Wij staan voor kwaliteit en werkkracht. Bent u op zoek naar een partner voor het ontruimen van woningen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Voor- en eindinspectie

De voordelen van onze services zijn groot. Zo doen wij voor onze klanten de voor- en eindinspectie. Wij leveren de woning dan helemaal naar eisen van de voorinspectie op. Zo kunnen wij onze klanten helemaal ontzorgen.

Discrete en respectvolle woningontruiming

Onze medewerkers hebben een georganiseerde werkwijze en gaan op een respectvolle manier met de ontruiming om. Indien nodig wordt de hele inboedel geïnventariseerd en gedocumenteerd.

Geïnteresseerd in een samenwerking met ons?

Neem dan gelijk contact op!

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22