Woningontruiming

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming op maat

Uw Ontruimer is een professionele en integere partner voor uw woningontruiming. Wij zijn een ontruimingsbedrijf met ruim 10 jaar ervaring. Wij staan voor zekerheid en werkkracht, wat zich niet alleen uit in onze uitgebreide service, maar ook in de oplevering. Bent u opzoek naar een ontruiming zonder zorgen? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres! Wij bieden woningontruiming aan op maat die perfect aansluit bij al uw wensen. 

Voordelen woningontruiming

De voordelen van onze woningontruiming service zijn groot. Zo werken wij op een duurzame manier en wordt zoveel mogelijk van de inboedel hergebruikt. Bij een ontruiming krijgt u te maken met veel spullen. De diensten die wij leveren kunnen u volledig ontzorgen. Waardevolle spullen kunnen in mindering gebracht worden van het offertebedrag. Met onze opkoop en veilingservice kunt u er zelfs aan verdienen. Al deze pluspunten zult u merken aan uw portemonnee!  

Kies voor een woningontruiming zonder zorgen

Ook als u zelf in de gelegenheid bent om de ontruiming uit te voeren, is het een goede keuze om dit uit te besteden. Het werk zorgt namelijk voor stress en neemt veel tijd in beslag. Middels het inschakelen van Uw Ontruimer hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de oplevering. Wij ontzorgen u volledig en we doen dit ook nog eens op een duurzame manier!

Wat kost een woningontruiming?

Wilt u meer informatie over de kosten van u woningontruiming? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan! Onze specialisten vertellen u precies wat uw specifieke situatie zal kosten en wat eventueel waardevolle spullen kunnen opbrengen. Wist u dat u ook zelf uw ontruiming kunt berekenen? Wij hebben een handige rekenmachine gemaakt waarmee u de kosten kan uitrekenen.

Op zoek naar een ontruimingsbedrijf voor het ontruimen van een woning?

Dan is Uw Ontruimer een professionele en integere partner voor uw woningontruiming. Wij kunnen u op dit gebied volledig ontzorgen en we zijn werkzaam door heel Nederland.

Woningontruiming laten verrichten

Heeft u een woningontruiming nodig? Wij zijn dan hét bedrijf voor het ontruimen van een woning. Dat doen wij op een duurzame manier door samen te werken met goede doelen en instanties die gemotiveerd zijn om inboedels te hergebruiken. U kunt van ons verwachten dat uw inboedel zoveel mogelijk ten goede komt aan bijvoorbeeld kringloop organisaties en sociale diensten. Het leeghalen van een huis is een fysieke aangelegenheid waar ons enthousiaste team zich graag sterk voor maakt.

Hergebruik van uw inboedel

Gebruik onze werkkracht om uw inboedel een duurzaam en tweede leven te geven. Indien gewenst kunnen wij ervoor zorgen dat de spullen die nog geschikt zijn voor hergebruik hierbij ten goede komen. Het terugdringen van afvalstromen en het stimuleren van hergebruik is een kerntaak van ons als duurzaam ontruimingsbedrijf. Door ons te focussen op een circulaire economie en het hergebruik te maximaliseren kunnen wij bijdragen aan mens en milieu

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22