Annemarie van Willigen
Annemarie van Willigen
2024-07-07
Na het overlijden van mijn vader moest het huurhuis (grote vijfkamer woning met zolder) leeggehaald worden. Dat hebben de mannen van de Ontruimen perfect gedaan. Wij zijn erg tevreden!
Maarten van de Wijdeven
Maarten van de Wijdeven
2024-07-06
Ik ben zeer tevreden over de ontruimer. Alles is netjes en volgens afspraken opgeleverd. Het contact is steeds vlot, helder en duidelijk geweest en dankzij tips van Jurriën is er zelfs nog een flinke besparing gehaald op de totale kosten.
Anne Kretzer
Anne Kretzer
2024-06-28
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf! Het ontruimen van mijn ouderlijke huis is zeer goed, snel en professioneel gedaan. Daarbij, het team was fantastisch; door hun goede humeur, aanstekelijke salsamuziek en gezelligheid was deze dag, waar ik erg tegenop zag, goed te doen. Gracias!!!
Hans Appenzeller
Hans Appenzeller
2024-06-26
De ontruiming ging geweldig! Erg tevreden!
Loes
Loes
2024-06-09
Goed geregeld. 4vriendelijke heren hebben keihard gewerkt om het complete appartement te ontruimen en schoon achter te laten. Wij zijn volledig ontzorgt. 👍👍
Fred van der Horst
Fred van der Horst
2024-06-05
Zeer nette service en keurig werk afgeleverd. Bij deze bedankt voor de service
Jaap de Groot
Jaap de Groot
2024-06-05
We zijn echt super tevreden over de service van Uw Ontruimer, in alle opzichten. In de communicatie, de helderheid, de professionele aanpak, de planning en de snelheid. Uw Ontruimer heeft ons fantastisch geholpen en de woning tip top opgeleverd! Onze makelaar was onder de indruk en wij ook. Echt uit de kunst! Ik kan iedereen aanraden met Uw Ontruimer in zee te gaan.
Rowdy Verbaan
Rowdy Verbaan
2024-05-23
Vandaag is de woning van mijn schoonmoeder volledig ontruimd door 3 toppers van dit bedrijf. 2 vrachtwagentjes vol oude spullen, rommeltjes en prullaria en het huis is daarna ook nog eens schoongemaakt. En dit was nogal een klus gezien moeders de afgelopen 10 jaar niets heeft weggegooid voor ons gevoel. Fantastisch bedrijf, fantastische service en uitstekende prijskwaliteit verhouding. Dikke 5 sterren!!
Ruud Bouland
Ruud Bouland
2024-05-23
De woning is prima volgens afspraak ontruimd en goed schoon opgeleverd. Goede communicatie en prettig contact. Zeker een aanrader.
Kw Meyer
Kw Meyer
2024-04-29
De ontruiming van mijn moeders huis ging snel en netjes. Aan het einde van de dag is het schoon opgeleverd.

UW ONTRUIMER

Woningontruiming Laren

Een ontruiming overlaten aan de professional

Wij bieden u een totaalpakket voor een woningontruiming in Laren. Ook voor seniorenverhuizing en bedrijfsontruiming kunt u bij ons terecht. Uw ontruimingen en verhuizingen professioneel verzorgd door uwontruimer.nl. Een seniorenverhuizing is vaak van groot naar klein. Gaat u verhuizen en weet u nog niet wat u met de restboedel moet doen? Neem dan contact op met uwontruimer.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord voor advies en hulp. Bij een verhuizing kunt u zich dan richten op de nieuwe woning. Terwijl wij uw oude woning leeg en naar wens opleveren kunt u zich bekommeren over die nieuwe locatie. Een ontruiming kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Ook als u na het overlijden van een dierbare niet zelf de woning kan ontruimen helpen wij u hierbij graag.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

De praktijk van een woningontruiming in Laren

Woningontruiming in Laren: Vakkundig, snel en een persoonlijke benadering. Kies voor een professioneel bedrijf voor het ontruimen van de woning. Wij hebben de beschikking over jarenlange ervaring op het gebied van ontruimen. Denkt u eraan om zelf de ontruiming uit te voeren? Lees hier hoe u dat doet. Omdat een woningontruiming vaak meer werk is dan verwacht kunt u wellicht beter een ontruimingsbedrijf hiervoor inschakelen. De klus kan voor de nodige frustratie zorgen, zeker bij het huis leegmaken na overlijden. Dan kan de emotionele kant van de ontruiming u ernstig belemmeren. Wij begrijpen dit maar al te goed en wij helpen u hierbij graag. Overweeg dus om een professioneel ontruimingsbedrijf in te schakelen.

woning ontruimer komt bij u langs

Uwontruimer.nl voor een succesvolle woningontruiming in Laren

Úw geschikte organisatie voor een woningontruimer in Laren. Bijvoorbeeld bij een ontruiming na overlijden.

– Ruim 10 jaar ervaring op het gebied van woningontruiming.
– Snel inzetbaar ook voor spoedontruiming van een zorgkamer binnen 24 uur
– Bezemschone oplevering
– Aanvullende diensten o.a kleine klus-sloopwerkzaamheden
– Maatschappelijk betrokken, integer en flexibel inzetbaar

Vragen over onze complete service? Schroom niet om te bellen we staan u graag te woord. Neem vrijblijvend contact op met ons. Gratis offerte en advies op maat voor een woningontruiming in Laren.

Duurzaamheid

Uw Ontruimer zet zich actief in voor een duurzame toekomst. Zo werken wij samen met diverse kringlooporganisaties en goede doelen om zoveel mogelijk van de boedel te hergebruiken.

Recyclen vinden wij eveneens heel belangrijk. Zo wordt zoveel mogelijk van het afval apart gescheiden zodat deze gerecycled kunnen worden.

Inboedel opkopen en woningontruiming

Wij kunnen zowel uw inboedel opkopen als een woningontruiming verzorgen. Wel zo makkelijk, zo hoeft u zelf niet de restboedel op te ruimen. Bijvoorbeeld in het geval van overlijden kan het zijn dat een woning verhuur- of verkoop klaar moet worden opgeleverd. In dat geval kunnen wij u een prijs verstrekken voor de waardevolle spullen én de woning weer naar uw wensen opleveren.

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam