Opkopen inboedel

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Opkopen inboedel

Uw Ontruimer kan uw inboedel opkopen naar waarde. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in veilingen, internetverkopen en verkoop van roerende goederen. Daardoor kunnen wij u een eerlijke en scherpe prijs bieden voor uw inboedel of waardevolle spullen. Wilt u uw inboedel verkopen aan een integere partij en voor de beste handelsprijs? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres! Wij kopen uw inboedel en leveren aanvullende diensten die aansluiten op uw wensen.

Voordelen inboedel opkopen

Inboedel opkopen door Uw Ontruimer zorgt voor een totaaloplossing en kan u compleet ontzorgen. Met het laten opkopen van inboedel  kunt u geld verdienen. Daarnaast kan het u ook besparen op een eventuele ontruiming.  Met onze inboedel opkoop service krijgt u een eerlijke prijs voor uw waar en is de verkoop van uw inboedel eenvoudig en snel geregeld. Wij leveren een uitgebreide service en kunnen daarbij de woning weer helemaal leeg en schoon opleveren. 

De voordelen van onze inboedel opkoop service zijn groot zo krijgt u o.a. ; 

– Een eerlijke handelsprijs voor uw inboedel
– Ervaren taxateur
– Geen onzinbiedingen
– Geen onbekenden mensen over de vloer zoals bij marktplaats of andere websites
– Wij kunnen de woning leeg en bezemschoon opleveren
– Afgesproken prijs kan verrekend worden met het offertebedrag van een eventuele woningontruiming.

Welke goederen komen in aanmerking?

Roerende goederen en complete inboedels die nog een waarde vertegenwoordigen:

– Antiek
– Vintage
– Design
– Kwaliteitsmeubels
– Bekende merken zoals bijvoorbeeld: Chesterfield, Pastoe, Rietveld, Gispen, Manout, Artifort
– Zilverwerk
– Porselein
– Schilderijen
– Aardewerk
– Glaswerk
– sieraden
– Witgoed
– Perzen
– Kunst
– Gereedschap
– Verzamelingen
– Curiosa
– Kleding

Wij komen altijd bij u langs voor een taxatie. U kunt ons ook een foto sturen van de spullen. Aan de hand van de foto’s kunnen wij een indicatie geven. 

Snel uw inboedel verkopen

Wilt u op korte termijn uw inboedel laten opkopen? Bied deze dan direct aan op Whatsapp via het 06- nummer op onze contactpagina

Inboedel opkopen en woningontruiming

Wij kunnen zowel uw inboedel opkopen als een woningontruiming verzorgen.  Wel zo makkelijk, zo hoeft u zelf niet de restboedel op te ruimen. Bijvoorbeeld in het geval van overlijden kan het zijn dat een woning verhuur- of verkoop klaar moet worden opgeleverd. In dat geval kunnen wij u een prijs verstrekken voor de waardevolle spullen én de woning weer naar uw wensen opleveren. 

Taxatie voor het verkopen van uw inboedel

Benieuwd wat uw inboedel waard is? Overweeg dan eerst een taxatie. Wij werken met ervaren taxateurs die u kunnen helpen met het verkopen van uw inboedel. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in de inkoop en verkoop van roerende goederen en we zijn erg op de hoogte van de prijzen op de huidige markt. 

Transparant en een eerlijke prijs voor het opkopen van inboedel

Wij geven een handelsprijs voor uw inboedel. Het bedrag is gebaseerd op de huidige markt van vraag en aanbod. Meestal vindt er ook een woningontruiming plaats. Dan wordt de waarde van de inboedel verrekend met het offertebedrag. Wij kopen dus de inboedel op en wij zorgen voor een bezemschone oplevering van de woning. Dit is natuurlijk niet noodzakelijk. Wilt u alleen uw inboedel of bepaalde goederen verkopen dan kan dit natuurlijk ook. Neem contact op voor meer informatie over onze services. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Aanbodformulier

Uw Ontruimer biedt u een eenvoudige en efficiënte online verkoop service.

U kunt ons met behulp van onderstaande formulier foto’s en de beschrijving sturen van de inboedel die u wilt verkopen. 

Let op: onderstaand formulier staat u toe maximaal 4 foto’s tegelijk te versturen. Indien u meer afbeeldingen wil versturen dan kan dit via Whatsapp of via WeTransfer naar info@uwontruimer.nl.

Inboedel opkopen

Inboedel opkopen

Maximale uploadgrootte: 33.55MB
Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Wil Bohnen
Wil Bohnen
16:18 19 Feb 23
Duidelijke afspraken, goed en snel werk geleverd.
Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22