Woningontruiming Hoofddorp

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Schakel uwontruimer.nl in voor een woningontuiming in Hoofddorp

U bent bij ons aan het juiste adres voor uw woningontruiming in Hoofddorp. Aangezien wij de ontuiming van A tot Z kunnen verzorgen. Bovendien wordt de oplevering van de huur- of koopwoning door ons tot in de puntjes geregeld. Snel en vakkundig uw huis leeg door uwontruimer.nl dat doen wij professioneel en discreet. Wij hanteren scherpe prijzen en klanttevredenheid straat bij ons centraal voor een woningontruiming in Hoofddorp.

Een woningontruiming in Hoofddorp tot in de puntjes geregeld

Een woningontruiming in Hoofdorp is voor ons een alledaagse gelegenheid. Doordat het vlakbij ons is gevestigd zijn we hier geregeld actief. Bovendien doen we veel meer dan alleen ontruimen. Zoals gezegd leveren wij de huur- of koopwoning helemaal naar wens op. Naast ontruimen leveren we  eventueel nog bijkomende werkzaamheden zoals vloeren verwijderen, gaten dichten en het op orde maken van de tuin. Van de voorinspectie tot de oplevering zijn wij betrokken bij uw ontruiming. Onze vakmensen is niks te gek en we dragen graag de zorg voor uw klus. Elke ontruiming is uniek en mensenwerk. Dat kan ervoor zorgen dat niet iedereen in staat is om een woning zelf te ontruimen. Daarom komen wij graag bij u langs om te inventariseren en om een gratis en vrijblijvende offerte voor u uit te brengen. Wij zijn een professioneel bedrijf dat graag de zorgen draagt voor uw woningontruiming in Hoofddorp.

Woningontruiming na overlijden in Hoofddorp

Verdriet en andere emoties is iets wat we veel meemaken bij een woningontruiming na het overlijden van een naaste. In deze tijd zoekt u een betrouwbare partner die voor uw de boedelruiming kan verzorgen. Immers heeft u al genoeg aan uw hoofd bijvoorbeeld een uitvaart. Neem contact op met ons. Laat ons u hierbij helpen en ontzorgen. Persoonlijk contact en heldere communicatie met één contactpersoon om u door deze vervelende tijd te helpen. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar een nieuwe bestemming van de inboedel. En  wij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk van uw dierbare inboedel weer een nieuwe bestemming krijgt. Bovendien gaan wij  netjes en discreet om met uw inboedel en woning. Hoe neemt u contact op? Dat kan heel eenvoudig door ons te bellen of het contactformulier in te vullen. Uwontruimer.nl streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Wij ontzorgen u volledig bij een woningontruiming in Hoofddorp.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.