Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29
Submarine Productions
Submarine Productions
2023-06-29
Prima service. Afspraken worden nagekomen en 2 hele fijne, aardige mannen die super netjes werken.
Marianne De Langen
Marianne De Langen
2023-06-15
Wij hebben helaas een iets andere ervaring. Nadat onze moeder was overleden hebben wij hulp ingeroepen, zeker ook omdat er vermeld staat dat alle bruikbare spullen nog op goede plekken terecht zouden komen. Niet dus, alles werd vernietigd waar we bij stonden, er was geen gesprek mogelijk met de jongens die werkzaam waren, die spraken bijna geen Nederlands. Zelfs het koffiezetapparaat van 3 maanden oud, de koelkast van net een jaar, en zilverwerk, wilden ze allemaal naar de stort brengen. Na contact opgenomen te hebben met hen baas, vertelde die dat dit niet de bedoeling was, maar we kregen wel de volledige rekening.
Theo Horbach
Theo Horbach
2023-06-12
Correcte afspraken, harde werkers en brandschone oplevering
Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
2023-05-02
In een woord: super! Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk! Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
2023-04-24
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
2023-04-18
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd. Aanrader dit bedrijf.

UW ONTRUIMER

Schakel uwontruimer.nl in voor een woningontuiming in Hoofddorp

Woningontruimer in de omgeving Hoofddorp nodig?

U bent bij ons aan het juiste adres voor uw woningontruiming in Hoofddorp. Aangezien wij de ontuiming van A tot Z kunnen verzorgen. Bovendien wordt de oplevering van de huur- of koopwoning door ons tot in de puntjes geregeld. Snel en vakkundig uw huis leeg door uwontruimer.nl dat doen wij professioneel en discreet. Wij hanteren scherpe prijzen en klanttevredenheid straat bij ons centraal voor een woningontruiming in Hoofddorp.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Een woningontruiming in Hoofddorp tot in de puntjes geregeld

Een woningontruiming in Hoofdorp is voor ons een alledaagse gelegenheid. Doordat het vlakbij ons is gevestigd zijn we hier geregeld actief. Bovendien doen we veel meer dan alleen ontruimen. Zoals gezegd leveren wij de huur- of koopwoning helemaal naar wens op. Naast ontruimen leveren we eventueel nog bijkomende werkzaamheden zoals vloeren verwijderen, gaten dichten en het op orde maken van de tuin. Van de voorinspectie tot de oplevering zijn wij betrokken bij uw ontruiming. Onze vakmensen is niks te gek en we dragen graag de zorg voor uw klus. Elke ontruiming is uniek en mensenwerk. Dat kan ervoor zorgen dat niet iedereen in staat is om een woning zelf te ontruimen. Daarom komen wij graag bij u langs om te inventariseren en om een gratis en vrijblijvende offerte voor u uit te brengen. Wij zijn een professioneel bedrijf dat graag de zorgen draagt voor uw woningontruiming in Hoofddorp.

woning ontruimer komt bij u langs

Woningontruiming na overlijden in Hoofddorp

Verdriet en andere emoties is iets wat we veel meemaken bij een woningontruiming na het overlijden van een naaste. In deze tijd zoekt u een betrouwbare partner die voor uw de boedelruiming kan verzorgen. Immers heeft u al genoeg aan uw hoofd bijvoorbeeld een uitvaart. Neem contact op met ons. Laat ons u hierbij helpen en ontzorgen. Persoonlijk contact en heldere communicatie met één contactpersoon om u door deze vervelende tijd te helpen. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar een nieuwe bestemming van de inboedel. En wij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk van uw dierbare inboedel weer een nieuwe bestemming krijgt. Bovendien gaan wij netjes en discreet om met uw inboedel en woning. Hoe neemt u contact op? Dat kan heel eenvoudig door ons te bellen of het contactformulier in te vullen. Uwontruimer.nl streeft altijd naar 100% klanttevredenheid. Wij ontzorgen u volledig bij een woningontruiming in Hoofddorp.

Duurzaamheid

Uw Ontruimer zet zich actief in voor een duurzame toekomst. Zo werken wij samen met diverse kringlooporganisaties en goede doelen om zoveel mogelijk van de boedel te hergebruiken.

Recyclen vinden wij eveneens heel belangrijk. Zo wordt zoveel mogelijk van het afval apart gescheiden zodat deze gerecycled kunnen worden.

Inboedel opkopen en woningontruiming

Wij kunnen zowel uw inboedel opkopen als een woningontruiming verzorgen. Wel zo makkelijk, zo hoeft u zelf niet de restboedel op te ruimen. Bijvoorbeeld in het geval van overlijden kan het zijn dat een woning verhuur- of verkoop klaar moet worden opgeleverd. In dat geval kunnen wij u een prijs verstrekken voor de waardevolle spullen én de woning weer naar uw wensen opleveren.

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam