Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29
Submarine Productions
Submarine Productions
2023-06-29
Prima service. Afspraken worden nagekomen en 2 hele fijne, aardige mannen die super netjes werken.
Marianne De Langen
Marianne De Langen
2023-06-15
Wij hebben helaas een iets andere ervaring. Nadat onze moeder was overleden hebben wij hulp ingeroepen, zeker ook omdat er vermeld staat dat alle bruikbare spullen nog op goede plekken terecht zouden komen. Niet dus, alles werd vernietigd waar we bij stonden, er was geen gesprek mogelijk met de jongens die werkzaam waren, die spraken bijna geen Nederlands. Zelfs het koffiezetapparaat van 3 maanden oud, de koelkast van net een jaar, en zilverwerk, wilden ze allemaal naar de stort brengen. Na contact opgenomen te hebben met hen baas, vertelde die dat dit niet de bedoeling was, maar we kregen wel de volledige rekening.
Theo Horbach
Theo Horbach
2023-06-12
Correcte afspraken, harde werkers en brandschone oplevering
Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
2023-05-02
In een woord: super! Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk! Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
2023-04-24
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
2023-04-18
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd. Aanrader dit bedrijf.

UW ONTRUIMER

Waarom kiezen voor Woningontruiming Hoorn?

Woningontruiming Hoorn is een professioneel bedrijf dat zich specialiseert in het snel en efficiënt ontruimen van woningen in Hoorn en omgeving. Onze ervaren teamleden weten precies hoe ze uw woning moeten ontruimen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verwijderen van overtollige spullen.

Wij begrijpen dat woningontruiming vaak een moeilijke en emotionele taak kan zijn, vooral als het gaat om het ontruimen van de woning van een dierbare. Wij zijn daarom toegewijd om deze taak zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Onze teamleden zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid om ervoor te zorgen dat uw woning ontruimd wordt met respect en zorg.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Snel en efficiënt ontruimen van woningen

Bij Woningontruiming Hoorn stellen wij efficiëntie en snelheid hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat tijd vaak van groot belang is, vooral als u snel uw woning wilt verkopen of verhuren. Onze teamleden werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw woning zo snel mogelijk ontruimd is.

Daarnaast bieden wij ook een flexibele service aan, waardoor wij ons kunnen aanpassen aan uw specifieke ontruimingseisen. Of het nu gaat om een kleine woning of een grote villa, onze teamleden zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen van elke grootte en stijl.

woning ontruimer komt bij u langs

milieuvriendelijke oplossing voor woningontruiming

Bij Woningontruiming Hoorn streven wij ernaar om een milieuvriendelijke oplossing te bieden voor woningontruiming. Wij proberen zo veel mogelijk spullen te recyclen en te hergebruiken. Dit kan variëren van het doneren van goede huishoudelijke artikelen aan lokale goede doelen tot het verkopen van antiek en vintage spullen aan verzamelaars.

Onze milieuvriendelijke aanpak zorgt niet alleen voor een groenere oplossing voor woningontruiming, maar helpt ook om geld te besparen op afvalverwijderingskosten. Daarnaast is onze milieuvriendelijke aanpak een duurzame manier van ontruiming die bijdraagt aan het een beter milieu.

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam