Annemarie van Willigen
Annemarie van Willigen
2024-07-07
Na het overlijden van mijn vader moest het huurhuis (grote vijfkamer woning met zolder) leeggehaald worden. Dat hebben de mannen van de Ontruimen perfect gedaan. Wij zijn erg tevreden!
Maarten van de Wijdeven
Maarten van de Wijdeven
2024-07-06
Ik ben zeer tevreden over de ontruimer. Alles is netjes en volgens afspraken opgeleverd. Het contact is steeds vlot, helder en duidelijk geweest en dankzij tips van Jurriën is er zelfs nog een flinke besparing gehaald op de totale kosten.
Anne Kretzer
Anne Kretzer
2024-06-28
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf! Het ontruimen van mijn ouderlijke huis is zeer goed, snel en professioneel gedaan. Daarbij, het team was fantastisch; door hun goede humeur, aanstekelijke salsamuziek en gezelligheid was deze dag, waar ik erg tegenop zag, goed te doen. Gracias!!!
Hans Appenzeller
Hans Appenzeller
2024-06-26
De ontruiming ging geweldig! Erg tevreden!
Loes
Loes
2024-06-09
Goed geregeld. 4vriendelijke heren hebben keihard gewerkt om het complete appartement te ontruimen en schoon achter te laten. Wij zijn volledig ontzorgt. 👍👍
Fred van der Horst
Fred van der Horst
2024-06-05
Zeer nette service en keurig werk afgeleverd. Bij deze bedankt voor de service
Jaap de Groot
Jaap de Groot
2024-06-05
We zijn echt super tevreden over de service van Uw Ontruimer, in alle opzichten. In de communicatie, de helderheid, de professionele aanpak, de planning en de snelheid. Uw Ontruimer heeft ons fantastisch geholpen en de woning tip top opgeleverd! Onze makelaar was onder de indruk en wij ook. Echt uit de kunst! Ik kan iedereen aanraden met Uw Ontruimer in zee te gaan.
Rowdy Verbaan
Rowdy Verbaan
2024-05-23
Vandaag is de woning van mijn schoonmoeder volledig ontruimd door 3 toppers van dit bedrijf. 2 vrachtwagentjes vol oude spullen, rommeltjes en prullaria en het huis is daarna ook nog eens schoongemaakt. En dit was nogal een klus gezien moeders de afgelopen 10 jaar niets heeft weggegooid voor ons gevoel. Fantastisch bedrijf, fantastische service en uitstekende prijskwaliteit verhouding. Dikke 5 sterren!!
Ruud Bouland
Ruud Bouland
2024-05-23
De woning is prima volgens afspraak ontruimd en goed schoon opgeleverd. Goede communicatie en prettig contact. Zeker een aanrader.
Kw Meyer
Kw Meyer
2024-04-29
De ontruiming van mijn moeders huis ging snel en netjes. Aan het einde van de dag is het schoon opgeleverd.

UW ONTRUIMER

Waarom kiezen voor Woningontruiming Hoorn?

Woningontruiming Hoorn is een professioneel bedrijf dat zich specialiseert in het snel en efficiënt ontruimen van woningen in Hoorn en omgeving. Onze ervaren teamleden weten precies hoe ze uw woning moeten ontruimen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verwijderen van overtollige spullen.

Wij begrijpen dat woningontruiming vaak een moeilijke en emotionele taak kan zijn, vooral als het gaat om het ontruimen van de woning van een dierbare. Wij zijn daarom toegewijd om deze taak zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Onze teamleden zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid om ervoor te zorgen dat uw woning ontruimd wordt met respect en zorg.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Snel en efficiënt ontruimen van woningen

Bij Woningontruiming Hoorn stellen wij efficiëntie en snelheid hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat tijd vaak van groot belang is, vooral als u snel uw woning wilt verkopen of verhuren. Onze teamleden werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw woning zo snel mogelijk ontruimd is.

Daarnaast bieden wij ook een flexibele service aan, waardoor wij ons kunnen aanpassen aan uw specifieke ontruimingseisen. Of het nu gaat om een kleine woning of een grote villa, onze teamleden zijn gespecialiseerd in het ontruimen van woningen van elke grootte en stijl.

woning ontruimer komt bij u langs

milieuvriendelijke oplossing voor woningontruiming

Bij Woningontruiming Hoorn streven wij ernaar om een milieuvriendelijke oplossing te bieden voor woningontruiming. Wij proberen zo veel mogelijk spullen te recyclen en te hergebruiken. Dit kan variëren van het doneren van goede huishoudelijke artikelen aan lokale goede doelen tot het verkopen van antiek en vintage spullen aan verzamelaars.

Onze milieuvriendelijke aanpak zorgt niet alleen voor een groenere oplossing voor woningontruiming, maar helpt ook om geld te besparen op afvalverwijderingskosten. Daarnaast is onze milieuvriendelijke aanpak een duurzame manier van ontruiming die bijdraagt aan het een beter milieu.

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam