Spoedontruiming

Ontzorgt
Duurzaam
Discreet
Opleveringsgarantie

Spoedontruiming

Heeft u een ontruiming met spoed? Dan bent u bij Uw Ontruimer aan het juiste adres! Wij kunnen uw ontruiming namelijk binnen 24 uur uitvoeren. Onze ervaren vakmannen staan voor u klaar, wij staan voor zekerheid en kwaliteit. 

Spoedontruiming zorgkamer

Het ontruimen van een zorgkamer is vaak het gevolg na overlijden. Vaak is hier sprake van tijdsdruk. Volgens de richtlijnen van het Landelijk Organisatie Cliëntenraden (LOC) en het Actiz moet een zorgkamer binnen 7 dagen en soms zelfs 24 uur na overlijden ontruimd worden. Vaak midden in het rouwproces terwijl u nog bezig bent met een uitvaart. In dit soort emotionele situaties is het soms onmogelijk om de ontruiming zelf uit te voeren. 

Spoedontruiming binnen 24 uur

Moet een ontruiming binnen 24 uur plaatsvinden? Wij staan voor u klaar! Met onze spoedontruiming service is dit snel geregeld. Wij nemen het werk voor u uit handen, kunt u zich richten op andere zaken. Heeft u al bedacht wat u met de spullen wilt doen of nog helemaal geen tijd gehad in deze uit te zoeken? Wij kunnen dit voor u sorteren en apart houden. Dan kunt u op een later tijdstip op uw gemak de waardevolle spullen uitzoeken. 

Bedrijfsruimte ontruimen met spoed

Wilt u uw bedrijfspand met spoed ontruimen bijvoorbeeld na verhuizing of faillissement ? Kies dan voor onze spoedservice. Wij leveren diverse soorten aanvullende diensten zoals demontage, vloerverwijdering,  sloopwerkzaamheden en verhuizen. Hiermee kunnen wij uw zorgen uit handen nemen. 

Duurzaam

Wilt u dat de inboedel wordt hergebruikt? Kies dan voor onze service. Wij werken duurzaam, zoveel mogelijk van de inboedel krijgt een tweede leven. Wij werken samen met diverse kringlooporganisaties en goede doelen. Duurzaamheid en hergebruik zijn onze speerpunten!

Werkwijze

  1. Bel ons landelijke telefoonnummer 085 – 30 35 894
  2. Wij nemen telefonisch uw gegevens op, zijn er nog bijzonderheden? Geef dit aan.
  3. U krijgt van ons een offerte per e-mail.
  4. Na akkoord staan wij op de afgesproken datum en tijd klaar op locatie.
  5. Wij leveren de ruimte op volgens de gestelde opleveringseisen.
  6. Sleuteloverdracht. U hoeft niet bij de ontruiming aanwezig te zijn u heeft immers wel wat anders aan uw hoofd. Wel moet iemand ons toegang tot de woning verschaffen. Dit kunnen ook medewerkers of kennissen zijn. Of u laat de sleutel achter bij de receptie indien deze aanwezig is.

Oplevering

– Wij zorgen voor een bezemschone oplevering

– U ontvangt de factuur per email of post of u betaalt ter plekke.

Informatie aanvraag

Dirk Bakker
Dirk Bakker
16:17 25 Aug 21
Lex Feenstra
Lex Feenstra
17:06 25 Jul 21
Joke Koopmans
Joke Koopmans
10:17 25 Jul 21
Martin Dekker
Martin Dekker
11:48 22 Jul 21
Namens de familie wil ik jullie bedanken voor de geweldige service bij de ontruiming keurig schoon en netjes achtergelaten dank hiervoor. M.vr.gr Martin Dekker