Taxatie

Ontzorgt
Duurzaam
Discreet
Opleveringsgarantie

Vraag een taxatie aan voor een prijsbepaling van uw object of inboedel

Benieuwd naar de waarde van uw inboedel? Dan biedt Uw Ontruimer uitkomst! Het kan gaan om een schilderij van een meester,  design meubel of een complete inboedel. Niet alleen taxeren, onze service biedt ook een oplossing voor het afhandelen van de verkoop. Zo biedt Uw Ontruimer een eerlijke prijs en koopt dit op naar waarde. Dit bedrag kan verrekend worden met een ontruiming! 

Wij werken uitsluitend met ervaren en erkende taxateurs.

Wij werken met ervaren experts die een weloverwogen waardebepaling geven aan uw goederen volgens de richtlijnen van de Federatie TMV.

Voor alle roerende goederen een oplossing

Bij Uw Ontruimer regelen wij alles van A tot Z. Zo bieden wij u een eerlijke prijs voor waardevolle goederen en kunnen wij de rest- inboedel voor uw afwikkelen. Liever laten veilen? Wij hebben een groot netwerk van veilinghuizen en regelen daarvoor de afhandeling en het transport. Voor goederen die geen waarde vertegenwoordigen vinden wij tevens een nieuwe eigenaar, denk hierbij aan goede doelen of kringlooporganisaties.

Dirk Bakker
Dirk Bakker
16:17 25 Aug 21
Lex Feenstra
Lex Feenstra
17:06 25 Jul 21
Joke Koopmans
Joke Koopmans
10:17 25 Jul 21
Martin Dekker
Martin Dekker
11:48 22 Jul 21
Namens de familie wil ik jullie bedanken voor de geweldige service bij de ontruiming keurig schoon en netjes achtergelaten dank hiervoor. M.vr.gr Martin Dekker

Vraag informatie aan

Voor vragen over onze diensten kunt u onderstaand formulier invullen om uw informatie aan te vragen.

Informatie aanvraag

Woningontruiming door héél Nederland

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en in de grensgebieden om uw ontruiming uit te voeren.