Taxatie

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Vraag een taxatie aan voor een prijsbepaling van uw object of inboedel

Benieuwd naar de waarde van uw inboedel? Dan biedt Uw Ontruimer uitkomst! Het kan gaan om een schilderij van een meester,  design meubel of een complete inboedel. Niet alleen taxeren, onze service biedt ook een oplossing voor het afhandelen van de verkoop. Zo biedt Uw Ontruimer een eerlijke prijs en koopt dit op naar waarde. Dit bedrag kan verrekend worden met een ontruiming! 

Wij werken uitsluitend met ervaren en erkende taxateurs.

Wij werken met ervaren experts die een weloverwogen waardebepaling geven aan uw goederen volgens de richtlijnen van de Federatie TMV.

Voor alle roerende goederen een oplossing

Bij Uw Ontruimer regelen wij alles van A tot Z. Zo bieden wij u een eerlijke prijs voor waardevolle goederen en kunnen wij de rest- inboedel voor uw afwikkelen. Liever laten veilen? Wij hebben een groot netwerk van veilinghuizen en regelen daarvoor de afhandeling en het transport. Voor goederen die geen waarde vertegenwoordigen vinden wij tevens een nieuwe eigenaar, denk hierbij aan goede doelen of kringlooporganisaties.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22