Taxatie

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Vraag een taxatie aan voor een prijsbepaling van uw object of inboedel

Benieuwd naar de waarde van uw inboedel? Dan biedt Uw Ontruimer uitkomst! Het kan gaan om een schilderij van een meester,  design meubel of een complete inboedel. Niet alleen taxeren, onze service biedt ook een oplossing voor het afhandelen van de verkoop. Zo biedt Uw Ontruimer een eerlijke prijs en koopt dit op naar waarde. Dit bedrag kan verrekend worden met een ontruiming! 

Wij werken uitsluitend met ervaren en erkende taxateurs.

Wij werken met ervaren experts die een weloverwogen waardebepaling geven aan uw goederen volgens de richtlijnen van de Federatie TMV.

Voor alle roerende goederen een oplossing

Bij Uw Ontruimer regelen wij alles van A tot Z. Zo bieden wij u een eerlijke prijs voor waardevolle goederen en kunnen wij de rest- inboedel voor uw afwikkelen. Liever laten veilen? Wij hebben een groot netwerk van veilinghuizen en regelen daarvoor de afhandeling en het transport. Voor goederen die geen waarde vertegenwoordigen vinden wij tevens een nieuwe eigenaar, denk hierbij aan goede doelen of kringlooporganisaties.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.