Woningontruiming Leiderdorp

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Professioneel ontruimingsbedrijf uit Leiden

woningontruiming in Leiderdorp

U bent met uwontruimer.nl aan het juiste adres voor uw woningontruiming in Leiderdorp. Een ontruiming realiseren wij snel en vakkundig tegen een scherpe prijs. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van ontruimen. Bij een ontruiming na overlijden gaan wij discreet, zorgvuldig en respectvol te werk. U heeft immers wel wat anders aan u hoofd. Bel om een afspraak te maken voor een woningontruiming in Leiderdorp.

Woningontruiming in Leiderdorp van a tot z met uwontruimer.nl

Een woningontruiming houdt meer in dan alleen de woning leegmaken. De woning dient naar wens van de verhuurder/eigenaar opgeleverd te worden. Soms moeten er ook kleine kluswerkzaamheden gedaan worden zoals gaten dichten of deuren terug zetten. Wij zorgen ervoor dat de woning helemaal naar wens opgeleverd wordt. Op deze manier nemen wij al uw zorgen uit handen. Een woning ontruiming kan fysiek zwaar zijn waar niet iedereen toe in staat is. Wij komen graag bij u langs om uw woningontruiming te bespreken en om aan te horen wat de wensen zijn. Dan kunnen wij u aan de hand daarvan voor u een gratis offerte maken. Wij hebben altijd een aantrekkelijk prijs voor uw woningontruiming in Leiderdorp.

Een woningontruiming in Leiderdorp na overlijden

Een huis leeg halen na het overlijden van een dierbare kan zeer emotioneel zijn voor de nabestaande. Daarom kiezen veel mensen voor een professionele ontruimer. Wij zorgen dat de ontruiming professioneel, vakkundig en snel uitgevoerd wordt. U heeft misschien nog geen nieuwe bestemming voor de inboedel gevonden. Dat is geen probleem, als u een waardevolle inboedel heeft kunnen wij u er een aantrekkelijke prijs voor verschaffen. Wij werken duurzaam dus we zorgen ervoor dat zoveel mogelijk van de inboedel hergebruikt wordt en gedoneerd wordt aan kringlooporganisaties of andere goede doelen. Neem contact op door ons te bellen, te mailen of door ons contactformulier in te vullen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid voor elke ontruiming. Uwontruimer.nl is het juiste adres voor uw woningontruiming in Leiderdorp.

Wij ontruimen ook winkel en bedrijfspanden

Heeft u een winkel of bedrijfspand die ontruimd moet worden? Daar kunnen wij u ook mee van dienst zijn. Kantoorinventaris verwijderen of andere inboedel en we leveren het pand bezemschoon op. Wij voeren uw restboedel af en doen de kleine kluswerkzaamheden als deze uitgevoerd moeten worden.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.