Woningontruiming Noordwijk

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Uwontruimer.nl verzorgt uw woningontruiming in Noordwijk

Woningontruiming Noordwijk, lekker makkelijk in de buurt

Uwontruimer.nl heeft ook een vestiging in de buurt, neem
daarom contact met ons op voor uw woningontruiming
Noordwijk.

Een ontruiming is fysiek zwaar werk daarom wordt dit vaak
uitbesteed aan een professioneel bedrijf. Uwontruimer.nl is zo een professional op dit gebied. Wij hebben ervaren vakmensen in dienst die uw woningontruiming in Noordwijk helemaal kunnen verzorgen.

Uwontruimer.nl wordt vaak ingeschakeld als er een woning ontruimd moet worden na overlijden. Dan is het ook nog eens emotioneel beladen en dan is het fijn als u kunt bouwen op een betrokken partner voor uw woningontruiming.
Wij komen persoonlijk bij u langs voordat we
een offerte maken.

Klanttevredenheid hoog bij een woningontruiming in Noordwijk

Klanttevredenheid is voor een woningontruiming in Noordwijk heel belangrijk. Klanten geven ons gemiddeldeen 9,5. Wij streven altijd naar volledige klanttevredenheid.

Wij doen dan ook alles om uw ontruiming tot een succes te brengen. We verwijderen alle aanhangsel zoals lampen en schilderijen en op loshangende draden monteren we kroonsteentjes. Als de vloer verwijderd moeten worden doen wij dit ook en we voeren het netjes af bij het afval.

Bij een woningontruiming in Noordwijk kan het ook voorkomen dat het in het centrum is. Dan moet er misschien een vergunning aangevraagd worden om te parkeren of om een container te plaatsen. Dan is het fijn als uw ontruimings partner verstand van zaken heeft. Uwontruimer.nl heeft al meer dan 1000 ontruimingen tot een succes gebracht en onze vakmensen weten wat er bij uw unieke ontruiming komt kijken.

Elke ontruiming is uniek en mensenwerk. Kijk op de pagina: werkwijze
om te zien hoe een huis leegmaken precies te werk gaat.

Woningontruiming door uwontruimer.nl in Noordwijk is altijd een goede keuze

Als u de keuze heeft gemaakt om uw woningontruiming in Noordwijk uit te besteden dan zult u al snel merken dat er een hoop keuze is uit ontruimingsbedrijven, Uwontruimer.nl werkt maatschappelijk, professioneel en discreet. Deze drie dingen vormen de kernwaarden voor ons bedrijf.

Wij kunnen ook nog eens heel goedkoop uw ontruiming uitvoeren. Als u nog een waardevolle inboedel heeft dan kopen wij deze op of we kunnen het voor u laten veilen.

Wij geven u er een goede prijs voor en dat scheelt voor u weer kosten. In sommige gevallen is de ontruiming dan zelfs gratis. Onze inboedel service is dan ook erg aantrekkelijk voor uw woningontruiming in Noordwijk

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.