woningontruiming Leiden

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Uwontruimer.nl is een professioneel ontruimingsbedrijf uit Leiden. Wij voeren úw woningontruiming vakkundig uit.

Wij helpen u graag met het uitvoeren van uw woningontruiming in Leiden.

Een woningontruiming voeren wij uit met zorg en respect. Tevens bieden wij aanvullende werkzaamheden en zijn we inzetbaar voor een bedrijfsontruiming.

– Woningontruiming:
Wij verzorgen uw woningontruiming van A tot Z.
– Bedrijfsontruiming:
Bezemschone oplevering van uw winkel- of bedrijfspand.
– Seniorenhulp:
Verhuizen in combinatie met ontruimen.
– Spoedontruiming
Ontruiming binnen 24 gerealiseerd, ook in het weekend
– Opkoper inboedel
Wij kopen uw inboedel én we verzorgen uw ontruiming.

Úw woningontruiming vakkundig uitgevoerd

Een woningontruiming komt vaak voor in een bewogen tijd. Na een faillissement of in het geval van overlijden kan er sprake zijn van een ontruiming.

Door deze onvoorziene omstandigheden kan het zijn dat u niet in staat bent om de ontruiming zelf uit te voeren. Als u dan ook nog te maken heeft met een korte  opleverdatum kan dit veel stress opleveren.

Wij ontzorgen u

Wij verzorgen uw woningontruiming in Leiden naar wens. En wij kunnen u volledig ontzorgen op dit gebied. Wij ervaren vaak dat er simpelweg niet genoeg middelen voor handen zijn om de ontruiming naar behoren uit te voeren. Helemaal als er sprake is van een kort tijdsbestek voor de oplevering.
Door onverwachte omstandigheden kunt u dit ook ondervinden. In het geval van overlijden of na een faillissement moeten er een hoop zaken geregeld worden.

In dit soort periodes kan er sprake zijn van stress, verdriet of andere emoties. Dan wordt een woning leegmaken u al snel te veel.

Een ontruimingsbedrijf inschakelen kan dan een uitkomst zijn. Úw ontruimer heeft veel ervaring met dit soort situaties en wij ontzorgen u graag op dit gebied.

Uwontruimer.nl werkt maatschappelijk, professionele en discreet. Onze medewerkers voeren de ontruiming uit met zorg en respect.

Uw ontruiming is bij ons in goede handen

Woningontruiming in Leiden wordt voor u vakkundig uitgevoerd door een professioneel ontruimingsbedrijf. Een ontruiming wordt naar uw wens uitgevoerd. Moet de vloer verwijderd worden? Kleine kluswerkzaamheden zoals het terugzetten van deuren of gaten dichten? Geen probleem, wij doen alles voor een succesvolle oplevering. Elke ontruiming is uniek en mensenwerk.

Wij begrijpen heel goed dat het aangrijpend kan zijn als een vreemde door uw woning en spullen gaat. De sleutels toevertrouwen aan een onbekende is niet gemakkelijk. Onze medewerkers zijn ervaren en voeren dagelijks ontruimingen uit onder verschillende omstandigheden. Uw privacy is bij ons in goede handen en u kunt de sleutels gerust aan ons toevertrouwen.

Ontruiming met spoed

Wat wij veel meemaken is een spoedontruiming, bijvoorbeeld van een zorgkamer. Er is vaak een lange wachtlijst en daardoor moet de kamer binnen enkele dagen leeg, soms zelfs binnen 24 uur. Als nabestaande heeft u dan niet veel tijd om de ontruiming uit te voeren. Zeker als u een dierbare verloren heeft en een uitvaart moet regelen. Dan kan een ontruiming door het korte tijdsbestek veel stress opleveren.

Wij bieden hulp, een ontruiming kan door ons snel uitgevoerd worden. Uwontruimer.nl kan de ontruiming zelfs uitvoeren binnen 24 uur, ook in het weekend. Neem in het geval van spoedontruiming zo snel mogelijk contact op.

1. Bel ons.
2. Leg uit wat de situatie is.
3. Wij verzorgen de ontruiming.

Wij leiden de spoedontruiming in goede banen, u hoeft zich geen zorgen te maken.Lees hier hoe een spoedontruiming vervolgens te werk gaat.

Ons aanbod bij een woningontruiming in Leiden

– Goedkoopste tarief
– Zeer professioneel en ervaren op het gebied van ontruimen
– Groot netwerk van makelaars en woningbouwverenigingen
– Alles voor een succesvolle oplevering
– Tijdelijk opslaan van uw goederen
– Kluswerkzaamheden
– Tuin opschonen
– Verwijderen van vloeren

Inkoper van inboedel

Zoekt u een opkoper voor uw inboedel? Dat kan een ongemakkelijke zaak zijn. Verkoopt u het via internet, bijvoorbeeld marktplaats? Dan weet u niet wie u over de vloer krijgt en of diegene alles overneemt. Meestal neemt men niet alles over en dan blijft u zitten met een restboedel.

Wij bieden u een aantrekkelijke prijs voor uw inboedel én we verzorgen uw ontruiming. Doordat wij een groot netwerk hebben en kennis van de huidige markt kunnen wij u deze service verlenen.

Wat is uw inboedel waard? Maak een gratis afspraak voor een taxatie.

Duidelijke afspraken en een transparante werkwijze. U bent in één keer van uw inboedel af en de ontruiming wordt voor u verzorgd door uwontruimer.nl

Wat kost een woningontruiming?

Wij hanteren zéér gunstige tarieven voor een woningontruiming in Leiden. Omdat elke ontruiming verschillend is en om een specifieke aanpak vraagt neemt u contact op voor een kostenindicatie. Of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

– Gratis en vrijblijvende offerte
– Bel voor een indicatie van de kosten

Úw ontruimer voert uw woningontruiming uit met zorg en respect. U kunt de sleutels gerust aan ons toevertrouwen.

Vragen? Schroom niet om te bellen, onze medewerkers staan u graag te woord.

U moet een keuze maken voor een ontruiming, aan wie besteedt u het uit? Mocht u kiezen voor uwontruimer.nl dan krijgt u de ervaring en professionaliteit die past bij uw woningontruiming in Leiden.

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.