Woningontruiming Hillegom

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming uitgevoerd door een onderneming uit Hillegom

Woningontruiming in Hillegom door een bekende ontruimer

Een woningontruiming in Hillegom is voor ons een thuiswedstrijd. Ons bedrijf is hier gevestigd en we hebben hier al veel ontruimingen tot een succes gebracht. En met een grote klanttevredenheid. Wij bieden u een uitgebreide service voor elk type ontruiming zowel huur- als koopwoning. Transparante werkwijze en persoonlijke benadering. En wij bieden u totaaloplossingen voor uw ontruiming. Neem contact op voor een bezemschone oplevering van uw woning. Gratis offerte tel: 06 53 92 91 45 Email:info@uwontruimer.nl

Totaaloplossing voor een woningontruiming in Hillegom

Wij ontzorgen u volledig bij een woningontruiming in Hillegom met onze totaalpakketten. Wij zorgen ervoor dat de woning helemaal naar wens opgeleverd wordt en we bieden u daarvoor aanvullende diensten zoals:
– Vakkundig verwijderen en afvoeren van de vloerbedekking
– Kluswerk
– Herstelwerk zoals het dichten van gaten of stucwerk
– Verhuizen / Seniorenverhuizing
– Bezemschone oplevering
– Schoonmaak
Voor meer informatie over onze uitgebreide service kunt u contact opnemen met ons onze medewerkers staan u graag te woord. 

Seniorenverhuizing gecombineerd met een ontruiming

Voor oudere is een verhuizing vaak net even wat ingrijpender omdat niet alle gewenste meubels mee kunnen naar de nieuwe locatie. Dan moet er afscheid genomen worden van spullen die wellicht nog een emotionele waarde hebben. Úw ontruimer denkt graag met u mee om u te helpen. Samen gaan we op zoek naar een geschikte nieuwe bestemming voor uw spullen. Als er niemand in uw eigen kring is dan kunnen wij u er misschien een prijs voor verstrekken. Wij hebben ook een groot netwerk van goede doelen en kringlooporganisaties die uw spullen nog goed kunnen gebruiken.

Woningontruiming in Hillegom na overlijden

Woningontruiming regio Hillegom in geval van overlijden. Een huis leegmaken na overlijden kan een emotionele gebeurtenis zijn. U moet misschien veel regelen voor een eventuele uitvaart. Daarom is het belangrijk dat u een betrouwbare partner neemt voor een ontruiming. In de ontruimingsbranche zijn veel sjacheraars aan het werk. Wij komen altijd eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek en om te bespreken wat de wensen zijn. Aan de hand hiervan maken we een gratis en vrijblijvende offerte. Na overlijden blijft er meestal een hoop bruikbare spullen over. Wij werken duurzaam en stellen zoveel mogelijk van de inboedel beschikbaar voor hergebruik. Neem contact op voor advies en een gratis offerte. Email: info@uwontruimer.nl tel:0653929145 of vul een contactformulier in.

Lisse – Bennebroek – Heemstede – Nieuw-Vennep – Haarlem – Hoofddorp

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Olga Landstra
Olga Landstra
05:16 03 Nov 22
Duidelijke offerte, ontruimen van particuliere woning is snel gedaan. Alles netjes afgevoerd en bezemschoon opgeleverd. Vriendelijke dienstverlening. Echt "ontzorgd"
Kees de Vries
Kees de Vries
15:06 12 Oct 22
Ontruimen betekent ook ontruimen en dat doen ze echt goed. Prettige mensen, altijd aanspreekbaar om eventuele vragen te beantwoorden. En het appartement werd inderdaad bezemschoon achter gelaten.
Marion F. Krings
Marion F. Krings
16:05 26 Sep 22
Edwin Denekamp
Edwin Denekamp
13:42 22 Apr 22