Woningontruiming Hillegom

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Woningontruiming uitgevoerd door een onderneming uit Hillegom

Woningontruiming in Hillegom door een bekende ontruimer

Een woningontruiming in Hillegom is voor ons een thuiswedstrijd. Ons bedrijf is hier gevestigd en we hebben hier al veel ontruimingen tot een succes gebracht. En met een grote klanttevredenheid. Wij bieden u een uitgebreide service voor elk type ontruiming zowel huur- als koopwoning. Transparante werkwijze en persoonlijke benadering. En wij bieden u totaaloplossingen voor uw ontruiming. Neem contact op voor een bezemschone oplevering van uw woning. Gratis offerte tel: 06 53 92 91 45 Email:info@uwontruimer.nl

Totaaloplossing voor een woningontruiming in Hillegom

Wij ontzorgen u volledig bij een woningontruiming in Hillegom met onze totaalpakketten. Wij zorgen ervoor dat de woning helemaal naar wens opgeleverd wordt en we bieden u daarvoor aanvullende diensten zoals:
– Vakkundig verwijderen en afvoeren van de vloerbedekking
– Kluswerk
– Herstelwerk zoals het dichten van gaten of stucwerk
– Verhuizen / Seniorenverhuizing
– Bezemschone oplevering
– Schoonmaak
Voor meer informatie over onze uitgebreide service kunt u contact opnemen met ons onze medewerkers staan u graag te woord. 

Seniorenverhuizing gecombineerd met een ontruiming

Voor oudere is een verhuizing vaak net even wat ingrijpender omdat niet alle gewenste meubels mee kunnen naar de nieuwe locatie. Dan moet er afscheid genomen worden van spullen die wellicht nog een emotionele waarde hebben. Úw ontruimer denkt graag met u mee om u te helpen. Samen gaan we op zoek naar een geschikte nieuwe bestemming voor uw spullen. Als er niemand in uw eigen kring is dan kunnen wij u er misschien een prijs voor verstrekken. Wij hebben ook een groot netwerk van goede doelen en kringlooporganisaties die uw spullen nog goed kunnen gebruiken.

Woningontruiming in Hillegom na overlijden

Woningontruiming regio Hillegom in geval van overlijden. Een huis leegmaken na overlijden kan een emotionele gebeurtenis zijn. U moet misschien veel regelen voor een eventuele uitvaart. Daarom is het belangrijk dat u een betrouwbare partner neemt voor een ontruiming. In de ontruimingsbranche zijn veel sjacheraars aan het werk. Wij komen altijd eerst bij u langs voor een persoonlijk gesprek en om te bespreken wat de wensen zijn. Aan de hand hiervan maken we een gratis en vrijblijvende offerte. Na overlijden blijft er meestal een hoop bruikbare spullen over. Wij werken duurzaam en stellen zoveel mogelijk van de inboedel beschikbaar voor hergebruik. Neem contact op voor advies en een gratis offerte. Email: info@uwontruimer.nl tel:0653929145 of vul een contactformulier in.

Lisse – Bennebroek – Heemstede – Nieuw-Vennep – Haarlem – Hoofddorp

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.