Woningontruiming Katwijk

Offerte

Duurzaam

Ontzorgt

Discreet

Opleveringsgarantie

+15 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Prijsindicatie in 5 minuten

Eigen ontruimers

Een woningontruiming in Katwijk verzorgen wij van a tot z

U heeft een woningontruiming in Katwijk? Uwontruimer.nl is uw professionele partner voor uw ontruiming. Wij doen veel meer dan ontruimen alleen. Zo kunnen wij ook de vloerbedekking verwijderen en eventueel uw inboedel opkopen. Laat ons u volledig ontzorgen bij een woningontruiming in Katwijk.

Woningontruiming in combinatie met een verhuizing in de regio Katwijk

Een seniorenverhuizing is meestal ook een verhuizing van groot naar klein. Wij helpen u met het verhuizen van de inboedel naar het nieuwe verblijf en we zorgen ervoor dat de restboedel een nieuwe bestemming krijgt. Heeft u een waardevolle inboedel? Dan kunnen wij het opkopen en u er een aantrekkelijke prijs voor verstrekken. Wij zorgen ervoor dat de oude woning naar wens wordt opgeleverd zodat u zorgeloos over kunt naar de nieuwe woning. 

Een woningontruiming komt vaak op vervelende momenten zoals na overlijden

Na het overlijden van een dierbare kan het zijn dat u te erg emotioneel betrokken bent om het huis te ontruimen of u bent er om welke rede dan ook niet zelf toe in staat. Dit is veel voorkomend en in veel gevallen kiest men ervoor om een professionele ontruimer in te schakelen. Uwontruimer.nl helpt u graag in deze moeilijke periode door de woning vakkundig en respectvol te ontruimen. Onze medewerkers gaan uiterst zorgvuldig en discreet te werk. Wij komen altijd eerst persoonlijk bij u langs om u te adviseren en om een vrijblijvende offerte te maken. Om het voor u zo transparant mogelijk te houden loopt het contact via één persoon. Alles is er op ingesteld om u te ontzorgen voor de oplevering van de woning en wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Maak nu een afspraak bij uwontruimer.nl voor een woningontruiming in de regio Katwijk.

Wilt u meer informatie over het opleveren van een huurwoning?

Op deze pagina vindt uw meer informatie. Een oplevering van een huurwoning kan het uiteenlopend zijn. Is er een opname staat aanwezig of heeft een voorinspectie gehad? Deze zaken zijn allemaal van belang voor de oplevering en wij hebben alles voor u op een rijtje gezet. Stap voor stap leggen wij hierin uit wat de normale gang van zaken is.

Katwijk – Katwijk aan den Rijn – Katwijk aan Zee – Rijnsburg – Valkenburg

Informatie aanvraag

Informatie aanvraag

Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
20:22 02 May 23
In een woord: super!Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk!Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
10:15 24 Apr 23
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
07:02 18 Apr 23
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd.Aanrader dit bedrijf.
monique bruins
monique bruins
10:56 06 Apr 23
super aardige kerels, goed werk, betrouwbaar, schoon opgeleverd.goede prijs.