Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29
Submarine Productions
Submarine Productions
2023-06-29
Prima service. Afspraken worden nagekomen en 2 hele fijne, aardige mannen die super netjes werken.
Marianne De Langen
Marianne De Langen
2023-06-15
Wij hebben helaas een iets andere ervaring. Nadat onze moeder was overleden hebben wij hulp ingeroepen, zeker ook omdat er vermeld staat dat alle bruikbare spullen nog op goede plekken terecht zouden komen. Niet dus, alles werd vernietigd waar we bij stonden, er was geen gesprek mogelijk met de jongens die werkzaam waren, die spraken bijna geen Nederlands. Zelfs het koffiezetapparaat van 3 maanden oud, de koelkast van net een jaar, en zilverwerk, wilden ze allemaal naar de stort brengen. Na contact opgenomen te hebben met hen baas, vertelde die dat dit niet de bedoeling was, maar we kregen wel de volledige rekening.
Theo Horbach
Theo Horbach
2023-06-12
Correcte afspraken, harde werkers en brandschone oplevering
Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
2023-05-02
In een woord: super! Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk! Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
2023-04-24
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
2023-04-18
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd. Aanrader dit bedrijf.

UW ONTRUIMER

Woningontruiming in Heemstede kan bijvoorbeeld na overlijden of verhuizen

Een woningontruiming in Heemstede door úw ontruimer. Een ontruiming kan een gepaard gaan met verdriet en andere emoties. Daarom is het belangrijk dat u een betrouwbare partner vindt om uw woningontruiming uit te voeren. Uwontruimer.nl is een professioneel bedrijf opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt. Persoon contact en benadering is voor ons heel belangrijk en voor u wel zo prettig want u wilt immers wel weten aan wie u de sleutels toe vertrouwt. Door onze manier van aanpak hebben wij al veel ontruimingen tot een succes gebracht. Mogelijk heeft u te maken met een korte opleveringstermijn en moet de woning met spoed ontruimd worden. Dan kunnen wij snel handelen en uw woning met spoed ontruimen.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Woningontruiming Heemstede tegen een lage prijs

Uw woningontruiming in Heemstede laten uitvoeren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Uwontruimer.nl hanteert zeer scherpe prijzen op het gebied van woningontruiming. Wij werken vakkundig en onze professionals komen graag bij u langs voor advies op maat en een gratis offerte. Een woningontruiming kost nu eenmaal mankracht en is fysiek zwaar werk waardoor u dit niet altijd zelf kan doen. Dan is het fijn om te weten dat u gebruik kunt maken van een professioneel ontruimingsbedrijf die u hierbij graag assisteert. De medewerkers van uwontruimer.nl staan u graag te woord voor een deskundige benadering van uw woningontruiming in Heemstede.

woning ontruimer komt bij u langs

Krijg geld voor u inboedel bij een woningontruiming in Heemstede door uwontruimer.nl

Stel nou dat u een woningontruiming in Heemstede heeft en u blijft zitten met een mogelijk waardevolle inboedel. Denk hierbij aan antiek, vintage, retro, modern. Dan wilt u hier nog een een prijs voor ontvangen. U kunt het proberen te verkopen via marktplaats of andere websites maar dat is niet voor iedereen weggelegd. U krijgt wellicht vreemde mensen over de vloer die u een lage prijs bieden. Kies er daarom voor uw inboedel te laten opkopen door uwontruimer.nl. U ontvang een goede prijs voor uw inboedel met een nette afhandeling. Wij zorgen ervoor dat de inboedel netjes uit de woning ontruimd wordt. Neem contact met ons op voor onze inboedelservice. Ook in combinatie met woningontruiming Heemstede.

Afspraak maken voor woning ontruimen

Maak eenvoudig een afspraak met ons door te bellen naar: 085-303 58 94 of vul het contactformulier in op onze website. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

woningontruiming in regio amsterdam