Ronald Kraaijeveld
Ronald Kraaijeveld
2023-08-11
Vlotte partij, komt afspraken na. Prettig in onderhandeling. Duidelijke afspraken. Huis spic en span opgeleverd. Aanrader@
Sandra Brahim
Sandra Brahim
2023-07-23
Had eerst kennismaking en offerte gevraagd betreffende huurhuis; bedrag is netjes voor huurhuis ontruimen: verhuislift en vrachtwagen en drie man personeel;2 dagen geduurd tot zelfs middernacht wel belofte gehouden huurhuis leeg en netjes geleverd. Met respect behandeld en communicatie was goed via whatts-app; is er eventueel nog tussen spullen iets wat je niet kan vinden dan kun je dit aangeven en proberen zij dit als het er nog ligt voor je te houden; ik ben content. Dank jullie ontruimers top! Sandra.
Miranda Van Willegen
Miranda Van Willegen
2023-07-06
Stipt op tijd, goed op elkaar ingespeeld, werken erg netjes. Kortom… zeer tevreden.
Monique Bruins
Monique Bruins
2023-06-29
Submarine Productions
Submarine Productions
2023-06-29
Prima service. Afspraken worden nagekomen en 2 hele fijne, aardige mannen die super netjes werken.
Marianne De Langen
Marianne De Langen
2023-06-15
Wij hebben helaas een iets andere ervaring. Nadat onze moeder was overleden hebben wij hulp ingeroepen, zeker ook omdat er vermeld staat dat alle bruikbare spullen nog op goede plekken terecht zouden komen. Niet dus, alles werd vernietigd waar we bij stonden, er was geen gesprek mogelijk met de jongens die werkzaam waren, die spraken bijna geen Nederlands. Zelfs het koffiezetapparaat van 3 maanden oud, de koelkast van net een jaar, en zilverwerk, wilden ze allemaal naar de stort brengen. Na contact opgenomen te hebben met hen baas, vertelde die dat dit niet de bedoeling was, maar we kregen wel de volledige rekening.
Theo Horbach
Theo Horbach
2023-06-12
Correcte afspraken, harde werkers en brandschone oplevering
Mary-Ann Guépin
Mary-Ann Guépin
2023-05-02
In een woord: super! Na het eerste contact was het snel geregeld! Alles volgens afspraak, netjes, behulpzaam, bescheiden en vrolijk! Jurriën en zijn ontruimers raad ik zeker aan!
Joke Ignjatovic
Joke Ignjatovic
2023-04-24
De mannen hebben keurig werk geleverd en het appartement netjes achtergelaten, zelfs de wc schoongemaakt. Alles achter zich opgeveegd, ook op straat. Zijn voorzichtig omgesprongen met de goede meubels zodat die nog een tweede kans kunnen krijgen bij de kringloop. De coördinator is goed telefonisch bereikbaar. Petje af, een aanrader.
eric strookman
eric strookman
2023-04-18
Goede communicatie en heldere offerte. Ontruiming ging snel en netjes met zeer vriendelijk personeel. Wij zijn geheel ontzorgd. Aanrader dit bedrijf.

UW ONTRUIMER

Professionele woningontruiming in Eemnes

Woningontruiming is geen gemakkelijke taak, maar bij uwontruimer.nl zorgen we ervoor dat deze klus snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Ons team bestaat uit professionele en ervaren medewerkers die jarenlange ervaring hebben in het ontruimen van woningen. Wij begrijpen dat dit een emotionele tijd kan zijn, daarom werken wij met respect en discreetheid.

Onze diensten zijn beschikbaar voor particulieren, verhuurders en verkoopmakelaars. Of u nu een verkoop, een verhuizing of een erfenis afhandelt, wij zijn hier om u te helpen. Wij ontruimen woningen volledig, inclusief het verwijderen van meubels, huisraad, afval en overige spullen. Ook nemen wij het opruimen van de tuin en het reinigen van de woning voor onze rekening. Op deze manier kan de woning snel worden opgeleverd aan de volgende eigenaar of verhuurd aan een nieuwe huurder.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Flexibele dienstverlening voor woningontruiming in Eemnes

Bij uwontruimer.nl bieden wij flexibele dienstverlening voor woningontruiming in Eemnes. Wij begrijpen dat iedere situatie uniek is en daarom kunt u bij ons een op maat gemaakt ontruimingsplan krijgen. Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat de ontruiming op een tijdstip plaatsvindt die voor u het meest geschikt is. Of u nu een weekend, een avond of een hele dag nodig heeft, wij passen ons aan uw schema aan.

Onze teamleden zijn opgeleid om efficiënt te werken en zorgen ervoor dat de ontruiming zo snel mogelijk wordt afgerond. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk tijd verliest en zo snel mogelijk door kunt met uw verhuizing of verkoop. Wij stellen alles in het werk om uw woningontruiming in Eemnes zo eenvoudig mogelijk te maken.

woning ontruimer komt bij u langs

milieubewuste ontruiming dienstverlening voor Eemnes

Bij uwontruimer.nl zijn we ons bewust van onze impact op het milieu. Daarom streven we ernaar om de meest milieubewuste ontruiming dienstverlening aan te bieden voor Eemnes. Wij recyclen of