Annemarie van Willigen
Annemarie van Willigen
2024-07-07
Na het overlijden van mijn vader moest het huurhuis (grote vijfkamer woning met zolder) leeggehaald worden. Dat hebben de mannen van de Ontruimen perfect gedaan. Wij zijn erg tevreden!
Maarten van de Wijdeven
Maarten van de Wijdeven
2024-07-06
Ik ben zeer tevreden over de ontruimer. Alles is netjes en volgens afspraken opgeleverd. Het contact is steeds vlot, helder en duidelijk geweest en dankzij tips van Jurriën is er zelfs nog een flinke besparing gehaald op de totale kosten.
Anne Kretzer
Anne Kretzer
2024-06-28
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf! Het ontruimen van mijn ouderlijke huis is zeer goed, snel en professioneel gedaan. Daarbij, het team was fantastisch; door hun goede humeur, aanstekelijke salsamuziek en gezelligheid was deze dag, waar ik erg tegenop zag, goed te doen. Gracias!!!
Hans Appenzeller
Hans Appenzeller
2024-06-26
De ontruiming ging geweldig! Erg tevreden!
Loes
Loes
2024-06-09
Goed geregeld. 4vriendelijke heren hebben keihard gewerkt om het complete appartement te ontruimen en schoon achter te laten. Wij zijn volledig ontzorgt. 👍👍
Fred van der Horst
Fred van der Horst
2024-06-05
Zeer nette service en keurig werk afgeleverd. Bij deze bedankt voor de service
Jaap de Groot
Jaap de Groot
2024-06-05
We zijn echt super tevreden over de service van Uw Ontruimer, in alle opzichten. In de communicatie, de helderheid, de professionele aanpak, de planning en de snelheid. Uw Ontruimer heeft ons fantastisch geholpen en de woning tip top opgeleverd! Onze makelaar was onder de indruk en wij ook. Echt uit de kunst! Ik kan iedereen aanraden met Uw Ontruimer in zee te gaan.
Rowdy Verbaan
Rowdy Verbaan
2024-05-23
Vandaag is de woning van mijn schoonmoeder volledig ontruimd door 3 toppers van dit bedrijf. 2 vrachtwagentjes vol oude spullen, rommeltjes en prullaria en het huis is daarna ook nog eens schoongemaakt. En dit was nogal een klus gezien moeders de afgelopen 10 jaar niets heeft weggegooid voor ons gevoel. Fantastisch bedrijf, fantastische service en uitstekende prijskwaliteit verhouding. Dikke 5 sterren!!
Ruud Bouland
Ruud Bouland
2024-05-23
De woning is prima volgens afspraak ontruimd en goed schoon opgeleverd. Goede communicatie en prettig contact. Zeker een aanrader.
Kw Meyer
Kw Meyer
2024-04-29
De ontruiming van mijn moeders huis ging snel en netjes. Aan het einde van de dag is het schoon opgeleverd.

UW ONTRUIMER

Professionele woningontruiming in Eemnes

Woningontruiming is geen gemakkelijke taak, maar bij uwontruimer.nl zorgen we ervoor dat deze klus snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Ons team bestaat uit professionele en ervaren medewerkers die jarenlange ervaring hebben in het ontruimen van woningen. Wij begrijpen dat dit een emotionele tijd kan zijn, daarom werken wij met respect en discreetheid.

Onze diensten zijn beschikbaar voor particulieren, verhuurders en verkoopmakelaars. Of u nu een verkoop, een verhuizing of een erfenis afhandelt, wij zijn hier om u te helpen. Wij ontruimen woningen volledig, inclusief het verwijderen van meubels, huisraad, afval en overige spullen. Ook nemen wij het opruimen van de tuin en het reinigen van de woning voor onze rekening. Op deze manier kan de woning snel worden opgeleverd aan de volgende eigenaar of verhuurd aan een nieuwe huurder.

woningontruiming door UwOntruimer.nl

Flexibele dienstverlening voor woningontruiming in Eemnes

Bij uwontruimer.nl bieden wij flexibele dienstverlening voor woningontruiming in Eemnes. Wij begrijpen dat iedere situatie uniek is en daarom kunt u bij ons een op maat gemaakt ontruimingsplan krijgen. Wij werken met u samen om ervoor te zorgen dat de ontruiming op een tijdstip plaatsvindt die voor u het meest geschikt is. Of u nu een weekend, een avond of een hele dag nodig heeft, wij passen ons aan uw schema aan.

Onze teamleden zijn opgeleid om efficiënt te werken en zorgen ervoor dat de ontruiming zo snel mogelijk wordt afgerond. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk tijd verliest en zo snel mogelijk door kunt met uw verhuizing of verkoop. Wij stellen alles in het werk om uw woningontruiming in Eemnes zo eenvoudig mogelijk te maken.

woning ontruimer komt bij u langs

milieubewuste ontruiming dienstverlening voor Eemnes

Bij uwontruimer.nl zijn we ons bewust van onze impact op het milieu. Daarom streven we ernaar om de meest milieubewuste ontruiming dienstverlening aan te bieden voor Eemnes. Wij recyclen of